Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugunki mali kongreyi izleyen biiri olarak yarın yapılacka toplantıda ziyanın ipi çekeceklerini düşünüyorum

bu benim tamamen bugunki izlenimlerimden çıkardığım bi sonuç ama yarınki toplantı çok şeye gebe burası kesin trabzon kanadı ziyanın ipinin çekilmesini isteyecekler vede bunda başarılı olacaklar kanısındayım
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• büyük takım demekle büyük olunmuyor.
      1 - eğerki büyük takım isen sıradan anadolu topçularını klübe doldurmayacaksın ve orada top oynayan yabancılarıda.(anadolu klübü olabilirsin ama vizyonun geniş olmalı.)buna istinaden birçok arkadaşımızın yazmış olduğu isimler neye göre yazılıyo anlamıyorum. bizim bunlardan yeterince başımız ağrımadı mı?(süper gençler, yetenekler olur hariç tabi)
      2 - td. büyük olacak 2. lig td si olmayacak zd. gibi. bir zamanlar malatya yı 1. lige çıkardı sonra yine düşürdü. demekki 1. ligde takım çalıştıramıyor 2. lig td si. herkesin kabul ettiği bir td ile istikrar sağlamalısın.
      3 - yönetiminde büyük olmalı. yenilgi sonrası kameralar karşısında ağlayan aciz bi yönetimin hiç savunulacak bi tarfı kalmamıştır.(o adam aklı sıra iş yaptı. bilmiyor bizi cümle aleme kepaze etti) sen yöneticisin karı gibi milletin peşinden konuşacağına geç karşılarına böyle olması lazım böyle olursa daha iyi olur diye proje sun.(ama senin hocan zaten zd. onun için kim olduğunu vizyonunu anlamak zor değil)
      En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 17.12.2006, 00:16.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• kupadan da elenince gidecektir. tabii ....iş işten geçtikten sonra..
        fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Trabzonspor camiasi ile bilmeden veya bilincli dalga gectikleri kanaatindeyim.

Yönetim acemi - Hoca acemi....

Yönetim gelip proje sunamiyor mesela stad projesini, acemice stad insa etme gibi büyük bir projeye atiliyorlar... Devletle bu insaatin alakasi var olabilir tam olarak bilmiyorum... ama yeterince acemiliklerini gördük..
          Ya biz ögretecegiz veya bizim lafimizi dinlettirecegiz... Taraftar dernekleri vasitasiyle mesela... ne dogruysa, kulübü basariya sürükliyecekse sunmaliyiz.... hic olmazsa tartisma yaratmaliyiz, elestiri ayri tartisma ayri mesele..... sorun varsa konusarak,tartisarak, fikirleri sunarak, tecrübelerden faydalanarak, vizyonlari bularak cözmeliyiz ve emin adimlarla ilerlemeliyiz... onlar beceremiyorsa ve yinede birakmiyorlarsa benim senin onun bunun önemli degil LAF DINLEMELIDIRLER ...

bu stad projesi beni korkuttu acikcasi...bu yönetim bu ise atilirsa ciddi sekilde endiselendim...

Hoca gelip mantalite söyle olacak diyemiyor sudur sudur sudur diyemiyor bu durumlara götürecegim Trabzonsporu diyemiyor belki dedirtmiyorlar bilemem ama acemi kararlarini yeterince gördüm, Oyuncu harcayip kazanmasini bilemiyor.

kesinlike piskin, klas ve üst düzey bi hoca degil.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bu hoca gıtmedıgı surece yonetım degısmedıgı surece bız daıma ınıste olacaz bı an once gıtmelerı lazım..
            "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

• Bence sorun Z.Doğan değil yönetim.. Yönetim istifa

Yorum

• İlk olarak miragef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence sorun Z.Doğan değil yönetim.. Yönetim istifa
                Tabi ki oranlara bakılırsa Avrupada yılın teknik direktörü seçilecek.Hangi oranlar mı? Tabi ki çalıştırdığı TS gibi bir takımı düşürdüğü duruma rağmen taraftarlarından % 92 destek alabilmesi oranları.Oldu olacak kulubün anahtarlarınıda ZD'a verelim hem çalsın hem oynasın hemde yönetsin.
                Yürü be Ziya kim tutar seni.Böyle destekçilerin olduktan sonra seni kimse yıkamaz...
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu senede artık şampiyonluğa havlu attık malesef,
                  2. olup şampiyonlar ligine gitme ihtimalimizde yok maalesef
                  O yüzden bu saatten sonra ha 3. olmuşuz ha 15. olup ligde kalmışız hiç farketmez,
                  Öncelikle t.d. yim diye geçinen o beceriksizi öncelikle takımın başından kovup Ünal Karaman'ı getirmeliyiz hemen şimdi ve eldeki boş futbolcularıda şutlayıp yerlerine gelecek vadeden futbolcularla ve iyi bir transfer komitesi kurup kaliteli ve başarıya aç yabancı oyuncular (Stepanov vb) alıp önümüzdeki yılın hazırlıklarına şimdiden başlamalıyız,
                  Ziyayı kovmadığımız müddetçe 1 arpa boyu yol alamayız öncelikle
                  ZİYA DOĞAN DEFOL GİT
                  ZİYA DOĞAN DEFOL GİT
                  ZİYA DOĞAN DEFOL GİT
                  sezonun hepten icine etmeden bu transfer komitesi iyi fikir... zira gec kalinmadiysa
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bence en suclu burada yonetimdir. cunku ziyayi getirmistir. ziya hocamidir hayir degildir. ziyayi hoca olmadigi icin ve bu adami yonetim getirdigi icin en suclu yonetimdir.
                    ama ilk kovulmasi gereken ziyadir. bugun secim olsa yeni yonetim yeni insnlar yeni bir transfer calismasi 1 ayimiz var topu topu. bu yonetime ve baskan en basindan beri karsi olan benim. ama su an trabzonsporun faydasi icin bence en dogru olani ziyayi kovmaktir.
                    en suclu yonetim ama gitmesi gereken ilk insan ziyadir. zaten seneye secim yapilacak o zaman gider yonetim. eger simdi yonetim degisir de yeni gelen de ziyayla devam edelim takimi taniyor nasil olsa derse. iste o zaman trabzonspor klubunun altina dinamiti koymus oluruz.
                    kisacasi ziya gitsin, yonetimde sezon sonunda gitisin
                    PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• İlk olarak space tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence en suclu burada yonetimdir. cunku ziyayi getirmistir. ziya hocamidir hayir degildir. ziyayi hoca olmadigi icin ve bu adami yonetim getirdigi icin en suclu yonetimdir.
                      ama ilk kovulmasi gereken ziyadir. bugun secim olsa yeni yonetim yeni insnlar yeni bir transfer calismasi 1 ayimiz var topu topu. bu yonetime ve baskan en basindan beri karsi olan benim. ama su an trabzonsporun faydasi icin bence en dogru olani ziyayi kovmaktir.
                      en suclu yonetim ama gitmesi gereken ilk insan ziyadir. zaten seneye secim yapilacak o zaman gider yonetim. eger simdi yonetim degisir de yeni gelen de ziyayla devam edelim takimi taniyor nasil olsa derse. iste o zaman trabzonspor klubunun altina dinamiti koymus oluruz.
                      kisacasi ziya gitsin, yonetimde sezon sonunda gitisin

çok mantıklı bi açıklama. suç kimde olursa olsun futbolcuyu değiştiremeyiz.(borca batarız) yönetim gönderilemez şimdiye kadar elde ettikleri tecrübeyle bu sene bizi sezon sonuna atsınlar.(yenisiyle uğraşacak vakit yok) bu sefer en basiti z.d. yi göndermek eline üç beş kuruş verip gönderilmeli.(veya caydak) geçende kitapta okudum buna iktisatta fırsat maliyeti diyolar.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• trabzonspor
                        En son miragef tarafından düzenlendi; 21.12.2006, 15:47.

Yorum

• Durum söyle görünüyorki: Eger sezon sonuna kadar genel kurul olmayip baskan, yönetim ve kadrosu dahi ve hoca degismezse (yani hic birsey) takimimiza su anda en "faydalisi" ne olabilir ?

Ya hocaya (üst düzey bi hoca degil ama yinede iyidir diyelim olup bitsin) 100de100 destek vereceksin ve isteklerini harfiyyen yerine getireceksin (herkes yapmali hernekadar imkansizlastiysada) yada bu takim degil UEFA küme düsmemeye oynamaya devam edecektir. Bu bir gercektir ve sezon sonuna kadar sabredip artik herkesin kabullenmesi lazim.

Hoca futbol katili olabilir ama hic olmazsa bir hocamiz var ( bu durumda takima kim üstlenir veya üstlenmek ister (ancak abuk sabuk isimler) ? ) ve bu saatten sonra yeni bir hoca getirip büyük riske girme daha da büyük facialara neden olur diye düsünüyorum.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sayın Ziya Doğan

Sevgili Hocam;

Az evvel, Cine5'te 15 Kasım 1998'de oynanan, 5-3 yendiğimiz Galatasaray maçının özetini seyrettim. "Gözlerim doldu" desem, yeridir. Oynadığımız futboldan, skordan, başka şeylerden bahsetmeyeceğim. Yalnızca iki nokta var, söylemek istediğim:

1-) Rakip: Galatasaray (Son 2 yılın şampiyonu, o sıralarda Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyor.)

Yer: Ali Sami Yen Stadı (Yani Deplasmandayız.)

O anki Skor: Galatasaray:2 - Trabzonspor:3 (Yani öndeyiz.)

Dakika: 85 (Yani maçın bitimine sadece 5 dakika var.)

Ve o anda, Trabzonspor bir oyuncu değişikliği yapıyor. 3'üncü golü atan Selahattin çıkıyor. Yerine kim mi giriyor? Hayır hocam. Hiç de tahmin ettiğin gibi bir "ön libero" değil. Sol açığımız Orhan. Ve girdikten 1 dakika sonra, çok güzel bir gol atıp, durumu 4-2 yapıyor.

Sen hiç hayatında böyle bir değişiklik yaptın mı hocam? Ya da böyle bir değişikliği hayâl ettin mi? Ya da edebilir misin?...

2-) Uzatmalar oynanıyor. Trabzonspor 5-3 önde, ve halâ sürekli atak yapan takım. Bir atakları off-side sebebiyle kesiliyor, futbolcuların yüzündeki o üzüntüyü görmelisiniz. 5-3 önde oynayan takım, son saniyelerde gol kaçırıyor; müthiş hiddetleniyorlar.

Bu maçın teknik direktörü, bugün kimsenin anmadığı Gordon Milne. Öyle çok çaplı bir hoca değil, anlayacağın.

Ama (Haydi senin deyimini kullanayım) "Mentalite" çok farklı.

Ara transferde istediğin adamlara bakıyorum: Erdinç ve Tolga. Hocam, sen başka yerdesin, biz başka yerdeyiz. Gel bu işi fazla uzatma. Ne sen üzül, ne de biz üzülelim.

Güle güle hocam. Seni özleyelim (Futbolunla değil, efendiliğinle).
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Cyzio bunu cogumuz biliyoruz ama Hoca gitmiyor iste, gidecegi de yok. Yönetim arka cikmasiyla daha da SIKI oturuyor.

Ne Hocaya hoca diyebiliyoruz nede yönetime yönetim diyebiliyoruz. Genel Kurul da yok. Durum böyle.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sevgili Hocam;

Az evvel, Cine5'te 15 Kasım 1998'de oynanan, 5-3 yendiğimiz Galatasaray maçının özetini seyrettim. "Gözlerim doldu" desem, yeridir. Oynadığımız futboldan, skordan, başka şeylerden bahsetmeyeceğim. Yalnızca iki nokta var, söylemek istediğim:

1-) Rakip: Galatasaray (Son 2 yılın şampiyonu, o sıralarda Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyor.)

Yer: Ali Sami Yen Stadı (Yani Deplasmandayız.)

O anki Skor: Galatasaray:2 - Trabzonspor:3 (Yani öndeyiz.)

Dakika: 85 (Yani maçın bitimine sadece 5 dakika var.)

Ve o anda, Trabzonspor bir oyuncu değişikliği yapıyor. 3'üncü golü atan Selahattin çıkıyor. Yerine kim mi giriyor? Hayır hocam. Hiç de tahmin ettiğin gibi bir "ön libero" değil. Sol açığımız Orhan. Ve girdikten 1 dakika sonra, çok güzel bir gol atıp, durumu 4-2 yapıyor.

Sen hiç hayatında böyle bir değişiklik yaptın mı hocam? Ya da böyle bir değişikliği hayâl ettin mi? Ya da edebilir misin?...

2-) Uzatmalar oynanıyor. Trabzonspor 5-3 önde, ve halâ sürekli atak yapan takım. Bir atakları off-side sebebiyle kesiliyor, futbolcuların yüzündeki o üzüntüyü görmelisiniz. 5-3 önde oynayan takım, son saniyelerde gol kaçırıyor; müthiş hiddetleniyorlar.

Bu maçın teknik direktörü, bugün kimsenin anmadığı Gordon Milne. Öyle çok çaplı bir hoca değil, anlayacağın.

Ama (Haydi senin deyimini kullanayım) "Mentalite" çok farklı.

Ara transferde istediğin adamlara bakıyorum: Erdinç ve Tolga. Hocam, sen başka yerdesin, biz başka yerdeyiz. Gel bu işi fazla uzatma. Ne sen üzül, ne de biz üzülelim.

Güle güle hocam. Seni özleyelim (Futbolunla değil, efendiliğinle).
                                Bu kadar güzel anlatılabir eski efsanemiz teşekkürler sevgili Cyzio

Yorum

Yükleniyor...
                                X