Yonetimi ve Hoca'yi savunan arkadaslara soruyorum; televizyonda spor programinda puan durumu gosterilirken spikerin "33'er puanli takimlardan Trabzonspor ve Bursaspor 9. ve 10. siralari paylasiyor" diye bir cumle kurmasi sizde hic mi rahatsizlik hissi uyandir miyor ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasın kayserinin konyanın altında olmakta rahatsız ediyor bizi ama yönetim ve td yi etmiyor demekki.....
Yorum
-
eski dilde pisa derler.... çaqm ağacının suyu.. zürünize bulaşınca bir daha kurtulamazsınız.... yapışkan insanlar için pisa gibi yapıştı kaldı derler.....
bana koltuk sevdalısı birilerini hatırlatıyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrCell Süper Lig bir an önce bitsin!..
Lütfen...Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEziyet bitecek arkadaşım. Ben bıktım her gün mağlubiyet haberi almaktan. Maçları izleyemiyorum çünkü. Şaka gibi geliyor hepsi. Kiev maçı ağlattı ama bunlar güldürüyor nedense. Lig bitsin de Ziya'sız Nuri'siz kalalım.bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
yok kardeşim merak etme sen yönetimi bilemem ama ziyanın trabzondaki son günleri artık trabzonla bi alakası olmayacak yönetim fişini çekecek çünkü şunu iyi biliyor ziyanın fişi çekilmez ise kendi fişleri çekilecektirSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimin tek yaptığı olumlu iş ordünes futbol profosörü SAYIN ZİYA DOĞAN hocayı takımda tutmaya calişmasi......
sorular sorunlar ve de karmaşa...
bugünlerde ne kadar da fazla karşı karşıyayız bu durumlarla.....
Yorum
-
İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimin tek yaptığı olumlu iş ordünes futbol profosörü SAYIN ZİYA DOĞAN hocayı takımda tutmaya calişmasi......
yüzyılın en klas futbol katiline futbol profesörü demek ne büyük gaflet ...
ziya hoca takımda falan tutulmayacak.. her yönetim t.direktör konusunda gönderdiği günden 1 gün önce bile olumlu konuşur..
allah ın izni ile durmadan eleştirdiğim bu yönetim bile ziya yı kovacaktır..
bu yönetim kimseyi dinlemediği kadar ziya yı dinledi.. onun isteklerini yerine getirdi..
sonuç... kepaze futbol... ilk yarı elindeki kadrodan şikayetçiydi.. 3 tane adam istedi, 3 ü de alındı.. şimdi de getirdiği topçularla papaz olmaya başladı..
bu ziya doğan rezillikleri bitmez..
bu takımdan ilişiği kesildiği gün her sene trabzonspor un kurtuluş günü olarak kutlanabilir..
Yorum
Yorum