Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yonetimi ve Hoca'yi savunan arkadaslara soruyorum; televizyonda spor programinda puan durumu gosterilirken spikerin "33'er puanli takimlardan Trabzonspor ve Bursaspor 9. ve 10. siralari paylasiyor" diye bir cumle kurmasi sizde hic mi rahatsizlik hissi uyandir miyor ??
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• sivasın kayserinin konyanın altında olmakta rahatsız ediyor bizi ama yönetim ve td yi etmiyor demekki.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sivasın kayserinin konyanın altında olmakta rahatsız ediyor bizi ama yönetim ve td yi etmiyor demekki.....
        onlar bu durumdan ancak şeref duyar.

Yorum

• eski dilde pisa derler.... çaqm ağacının suyu.. zürünize bulaşınca bir daha kurtulamazsınız.... yapışkan insanlar için pisa gibi yapıştı kaldı derler.....

bana koltuk sevdalısı birilerini hatırlatıyor....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• TrCell Süper Lig bir an önce bitsin!..
            Lütfen...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TrCell Süper Lig bir an önce bitsin!..
              Lütfen...
              tmm abi iyi soyluyonda bitince ne olcak onu ban soylermisin benanlamadım trcel super lig bitsin diyon
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Eziyet bitecek arkadaşım. Ben bıktım her gün mağlubiyet haberi almaktan. Maçları izleyemiyorum çünkü. Şaka gibi geliyor hepsi. Kiev maçı ağlattı ama bunlar güldürüyor nedense. Lig bitsin de Ziya'sız Nuri'siz kalalım.
                Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eziyet bitecek arkadaşım. Ben bıktım her gün mağlubiyet haberi almaktan. Maçları izleyemiyorum çünkü. Şaka gibi geliyor hepsi. Kiev maçı ağlattı ama bunlar güldürüyor nedense. Lig bitsin de Ziya'sız Nuri'siz kalalım.
                  seneyede onlar varr.. en azından aralığa kadar zamanları var.. ozamnan kadar da herkesın yuzunu güldurcek trabzonspor hazır olur...
                  bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• önümüzdeki sene ziya miya olmamalı... yönetim ne olur belli olmaz..
                    aralığa kadar gene bildiklerini okurlarsa sandıkta cevabı alırlar...
                    öyle köpeksiz köyde değneksiz gezdirmezler, takımı yerin dibine sokarsan...

Yorum

• yok kardeşim merak etme sen yönetimi bilemem ama ziyanın trabzondaki son günleri artık trabzonla bi alakası olmayacak yönetim fişini çekecek çünkü şunu iyi biliyor ziyanın fişi çekilmez ise kendi fişleri çekilecektir
                      SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                      SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                      SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• yönetimin tek yaptığı olumlu iş ordünes futbol profosörü SAYIN ZİYA DOĞAN hocayı takımda tutmaya calişmasi......

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetimin tek yaptığı olumlu iş ordünes futbol profosörü SAYIN ZİYA DOĞAN hocayı takımda tutmaya calişmasi......
                          ????????????

sorular sorunlar ve de karmaşa...

bugünlerde ne kadar da fazla karşı karşıyayız bu durumlarla.....

Yorum

• Hersey Trabzonsporumuzn BaŞarisi İÇİnn....

Yorum

• gorduk basariyi ziya ile gelecek basari hic gelmesin

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetimin tek yaptığı olumlu iş ordünes futbol profosörü SAYIN ZİYA DOĞAN hocayı takımda tutmaya calişmasi......
                                espiri yapmak güzel şey..

yüzyılın en klas futbol katiline futbol profesörü demek ne büyük gaflet ...

ziya hoca takımda falan tutulmayacak.. her yönetim t.direktör konusunda gönderdiği günden 1 gün önce bile olumlu konuşur..

allah ın izni ile durmadan eleştirdiğim bu yönetim bile ziya yı kovacaktır..

bu yönetim kimseyi dinlemediği kadar ziya yı dinledi.. onun isteklerini yerine getirdi..
                                sonuç... kepaze futbol... ilk yarı elindeki kadrodan şikayetçiydi.. 3 tane adam istedi, 3 ü de alındı.. şimdi de getirdiği topçularla papaz olmaya başladı..

bu ziya doğan rezillikleri bitmez..
                                bu takımdan ilişiği kesildiği gün her sene trabzonspor un kurtuluş günü olarak kutlanabilir..

Yorum

Yükleniyor...
                                X