İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.03.2007, 15:32.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
-
gidemezler...
çünkü yukarlardan bu yönde emir almadılar.. kovulana kadar gitmeyecekler.... amaçları takımı düzeltmek değil aksine bizi safdışı bırakmak.. ya fb bile bize bu kadar zarar vermedi...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Yattara’nın önlenemez düşüşü...
Trabzonspor’a geldiğinden bu yana en formsuz günlerini yaşayan Yattara’nın düşüşü kafalarda soru işaretleri uyandırıyor.
19.03.2007
Ligin ilk yarısında geçirdiği ameliyat sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve son haftalarda da sürekli çeşitli şikayetlerle önemli maçlarda ekibini yalnız bırakan Gineli’nin milli maç arasında Belçika’ya gideceği öğrenildi. Burada kendi doktoruna bir kez daha muayene olacak yıldız futbolcu ile teknik direktör Ziya Doğan’ın da özel bir görüşme yapacağı ve sorunlarını dinleyeceği kaydedildi. Bu sezon sadece 10 maçta forma giyen Yattara, 614 dakika sahada kalırken rakip fileleri hiç havalandıramadı. Bordo-Mavili oyuncu en göze batan başarılı futbolunu ise Trabzonspor’un 4-3 kazandığı Denizlispor maçında sergilemişti.
çok büyük problem bu ziya en son syzmek le konuşuyordu sonu ortada aman yattarayla konuşmasın2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre'de karşına aday olarak çıktığı Nuri başkanları sayesinde aldıkları maaşlarda paranın tam olup olmadıklarına sayıyor olabiler mi acaba ? Tarihin en kötü Trabzonu 32 puanla Özkan Sümer, 33 Puanla Nuri albayrak başka söze ve soruya gerek var mı ?
Bir farkla...
Ben sadece Özkan Hoca yı değil tüm kurumların basındakileri....
Bu adamlara seyirci olan herkesi...
Yani kimseyi ayırt etmeksizin...
Geçmişin ön yargılarını tasımaksızın....En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.03.2007, 16:09.Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim öyle düşünmediğimi nerden biliyorsun da kendini ayırmak/sıyırmak yanlışlığına düşüyorsun ?
Kendimi ayırma gibi bi huyum olsa bu foruma yazı yazmam...
Yazdığınız yazının içeriğinden sadece Özkan hoca çıkıyor...
Bende o yorumu yazdığınız yazının içeriğine istinaden yazdım...
Ama bunun ismi kendini ayırmak oluyor...
Sıyırmak kelimesi kaba ve nezaket dışı
Bu konuda aynı fikirdeysek yani bu olan bitene seyirci kalan herkese tepki verilmesi konusunda paralel düşünüyorsak bu da beni mutlu eder...
Hem kendi adıma hem sizin adınıza...Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre'de karşına aday olarak çıktığı Nuri başkanları sayesinde aldıkları maaşlarda paranın tam olup olmadıklarına sayıyor olabiler mi acaba ? Tarihin en kötü Trabzonu 32 puanla Özkan Sümer, 33 Puanla Nuri albayrak başka söze ve soruya gerek var mı ?
özkan sümer yönetiminin ve nuri albayrak yönetiminin seçilmiş olduğu koşullar kıyaslanamayacak ölçüde nuri albayrak lehinedir(borçlar ve may faktörü,siyasi koşullar). bunlar aşikarken yönetimlerin puanlarını kıyaslamak bence abestle iştigal olup insafsızlıktır.ayrıca yıldız ve stat sözü verip te tutmayan yönetim nuri albayrak yönetimidir..
Yorum
-
Şahsi maddi olanaklar konusunda haklı olabilirsiniz belki Trabzonspor'a verdikleri daha doğrusu veremedikleri konusunda hiçbir farklarının olmadığını puan tablosu bize söylede o günleri hatırlayacak kadar hafızaya sahibim çok şükür. Bir bakın bakalım takım kümeye giderken tenis oynayan başkan kim ? tarihimizin en fazla futbolcu transfer edildiği dönem kimin dönemine denk geliyor. Ve tabiki sonunda Tarihimizin en kötü dönemi. Acele etmeyelim gerçi Nuri Albayrak dönemi daha bitmedi... Bin defa yazıldı çizildi. İşin içine Mehmet Ali Yılmaz'ı da soktunuz, buyrun sonu gelmeyecek Özkan Sümer ve Mehmet Ali Yılmaz tartışmasına..
Konu sapmasın acizlik ve kifayetsizlik yönetim becerisi açısından hiçbir fark yok aralarında.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.03.2007, 16:33.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsi maddi olanaklar konusunda haklı olabilirsiniz belki Trabzonspor'a verdikleri daha doğrusu veremedikleri konusunda hiçbir farklarının olmadığını puan tablosu bize söylede o günleri hatırlayacak kadar hafızaya sahibim çok şükür. Bir bakın bakalım takım kümeye giderken tenis oynayan başkan kim ? tarihimizin en fazla futbolcu transfer edildiği dönem kimin dönemine denk geliyor. Ve tabiki sonunda Tarihimizin en kötü dönemi. Acele etmeyelim gerçi Nuri Albayrak dönemi daha bitmedi... Bin defa yazıldı çizildi. İşin içine Mehmet Ali Yılmaz'ı da soktunuz, buyrun sonu gelmeyecek Özkan Sümer ve Mehmet Ali Yılmaz tartışmasına..
Konu sapmasın acizlik ve kifayetsizlik yönetim becerisi açısından hiçbir fark yok aralarında.
ben de uzatmak istemiyorum.ama fark şahsi maddi olanaklarda değil kulübun o anki ekonomik koşullarındadır.havuz gelirleri dahi temlikli olan bir yönetim ve hiç bir borcu olmadan devralınan bi yönetim(gerçi şu anda muhtemelen dünya kadar borç vardır.)
Yorum
-
Trabzonspor soyulurken,
Kayıtlı hiç bir evrakı yokken
Neyin ne olduğunu bilen bitane adam yokken
Hikmet Onur la Bülent Akyazıcı Trabzonda Halifeliklerini ilan ederken
Antalya da Yatan..
Satılmış gazetecilere elinde tesbihle
Şezlongta yatarak demeç veren kim....
Allaha şükür bizim de hafızamız yerinde...
Ha Özkan Hoca, Ha MAY, ha Nuri
Beni bugün kim ne tepki veriyor....
O ilgilendiriyor...
Allahı var...
Bu konuda MAY özkan hoca dan daha delikanlı çıktı....
En azından bugün konusup bu adamları eleştiriyor...Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Yorum
-
Cem Yavuz yazmışda eksik yazmış ilaveler yapayım. Sezon açılışına gelmeyen, bir çok maçlara özel işleri dolayısı ile gitmeyen. Her seferinde Ben talip olmam, talep edilirim, v.b. bir sürü kilonuz kaç para edebiyatı yapan bir kişilikti. Neyse sonra yine döneriz.
Bilgilendirme ile ilgili bir atasözü vardır eğer müsade ederseniz ve de yanlış anlamazsanız yazayım. "Kuyunun dibindeki kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar zannedermiş" dillere dolanan temlik meselesi ve yapılan rekor seviye de transfer size de biraz tuhaf gelmiyor mu arkadaşlar ? Atay Aktuğ'un sanki bir çok başarı elde edilmiş gibi transferlerden göçtüğümüz yetmezmiş gibi futbolculara iyileştirme adı altında dağıtılan 11.2 milyon dolar ? kimin parasıydı bunlar ? Senin benim paramdı. Neden ? çünkü halka arz'dan gelmişti o paralar. benim hiçbir zaman affedemeyeceğim Trabzonspor'a başkan olarak yakışan tek adam dediğim Atay Aktuğ bu ölümcül hatayı yaptı. Şimdi ise Nuri albayrak yoksa sorun bizde mi ? biz bir türlü kendimiz gibi düşünen hedef koyan, uygulayan başkan bulamıyormuyuz ? yoksa camiamızdan böyle adamlar çıkmıyor mu ? yada çıkmasına müsade mi etmiyoruz ?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Cem Yavuz yazmışda eksik yazmış ilaveler yapayım. Sezon açılışına gelmeyen, bir çok maçlara özel işleri dolayısı ile gitmeyen. Her seferinde Ben talip olmam, talep edilirim, v.b. bir sürü kilonuz kaç para edebiyatı yapan bir kişilikti. Neyse sonra yine döneriz.
Bilgilendirme ile ilgili bir atasözü vardır eğer müsade ederseniz ve de yanlış anlamazsanız yazayım. "Kuyunun dibindeki kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar zannedermiş" dillere dolanan temlik meselesi ve yapılan rekor seviye de transfer size de biraz tuhaf gelmiyor mu arkadaşlar ? Atay Aktuğ'un sanki bir çok başarı elde edilmiş gibi transferlerden göçtüğümüz yetmezmiş gibi futbolculara iyileştirme adı altında dağıtılan 11.2 milyon dolar ? kimin parasıydı bunlar ? Senin benim paramdı. Neden ? çünkü halka arz'dan gelmişti o paralar. benim hiçbir zaman affedemeyeceğim Trabzonspor'a başkan olarak yakışan tek adam dediğim Atay Aktuğ bu ölümcül hatayı yaptı. Şimdi ise Nuri albayrak yoksa sorun bizde mi ? biz bir türlü kendimiz gibi düşünen hedef koyan, uygulayan başkan bulamıyormuyuz ? yoksa camiamızdan böyle adamlar çıkmıyor mu ? yada çıkmasına müsade mi etmiyoruz ?
Defalarca yazdım...
Atay Başkan seni hiç afetmeyeceğim diye...
Trabzonspor a en büyük kötülüğü o yaptı diye...
Ortam tam düzelniş,Her alanda önemli mesafeler katedilmişken
Ben sen kavgası ile altüst ettiler bu klübü diye....Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Yorum
-
Takımın bugün için en büyük sorunu geldiği günden beri takımın başındaki adamdır ...( adamdır kelimesini mecburen kullandım yoksa ceza almaktan artık utanıyorum ) ...ilk gün takımın başına gelmesi nasıl hata ise bugün orada durması daha büyük hatadır ...Gerçi bu konuda tüm kabahatı yönetime bulmuyorum bu adamın nasıl ve niye geldiğini herkes biliyor ... belki bazı arkadaşlar yeter diyecek ama bu adam taraftarın % 85 istegi ile geldi bunu unutmamak lazım .... bir atasözümüz gene gerçekleşti... giden geleni aratıyor malesef ....bırakın iyi bir teknik direktörü 3. lig den bir hoca olsa bundan daha kötü olmazdı ...bu adamın dövüşmeyecegi sorun yaşamayacagı bir tek kişi yok bırakın futbolcuları ... en son niyeti şehri düzeltmekmiş.... her şey bitti şehir ona kaldı.. geçen haftaki demecine dikkat ediniz efendim trabzonsporlu yazarlar takıma sahip çıkmıyormuş ...acaba sahada takım göremedikleri için olmasın .?Zeyyad kafkasın açıklaması maçtan sonra sezon sonunda bu adamın gittiginin işareti direk böyle demedi ama anlamı odur ....ben artık çok daha rahatım nasıl olsa gelecek olan bundan daha kötü olamaz ...( umarım atasözü gene haklı çıkmaz )
Yönetime gelince 2.5 başlı yönetim bundan başka türlü olmaz ..başkan ayrı 2. başkan ayrı asbaşkan ayrı olacagı bu işte... sanırım asbaşkan ve 2. başkan ayrılacak ...kongre kaçınılmazdır ve olacaktır ama zamanlaması çok önemli .. yeni sezonda bu yönetim ile bugünden çok farklı şeyler olmaz olamaz ...
Başkan adaylıgını bence gene koyacak en azından ben böle düşünüyorum zaten başkan sadece başkan önemli olan ikinci adam kim olacak ? ufak ufak zaten kongrenin ayak sesleri var yeni sezona bu yönetimin başlaması çok zayıf ihtimal ... ama ısrarla şunu belirtmek isterim ben stichus arkadaşımın aksine başkanın olası kongre de aday olacagını düşünenlerdenim...
Taraftar o adamı istifaya davet etmekle kulubun sahibi oldugunu gene gösterdi açıkcası ben hiç öle bir tezahürat beklemiyordum oldukça da şaşırdım demek birileri ya taraftarı ii organize edemedi ya da taraftar artık yeter dedi ..umarım ikinci şık geçerlidir ...
Son bir konu ise bugün Karadeniz gazetesinde çıkan haber .... o adam ile ceyhun kavga etmiş devre arasında ....)))))))))) kim ne bekliyordu ki ... onun asla kavga etmeyecegi 2 adam var .. hüseyin ve gökdeniz ....bir düşünün fatih akyel şimek kısmen yattara stephanov ve her şeye ragmen bir türlü ilk 11 de maça başlayamayan musabma......hep mi futbolcular kabahatlı ...kendisi ile kavga eden bir adam düşünün ama sürekli kavga eden bu adam nasıl faydalı olacak ... yani herkes suçlu yanlış düşünüyor bir o haklı ve dogru düşünüyor ...ama forumda her şeye karşın bu adamı savunan arkadaşlara gerçekten hem hayranlık hem saygı duyuyorum helal olsun bu da bir meziyettir özelliktir .. diyecek kelime bulamıyorum ...ama en çok şuna gülüyorum ...başarı için istikrar şart.. pardon ama neyin istikrarı ? başarısızlıgın mı ? sistemsizliğin mi ? huzursuzlugun mu ? yok ben kendi adıma böyle istikrar istemiyorum böyle istikrar olacaksa kaos olsun hiç olsun kaos var derim ...
Yorum
-
şu yazdıklarımdan kimse alınmasın ve gücenmesin TRABZON da isimleri lazım değil kimsenin günahını almak istemem ama katılmış olduğum bir sohbetin kısa ve en can alıcı yerini sizlerle paylaşmak istiyorum o zaman bu şaht olduğum konuşma korku filmi gibi gelmişdi bana ve şimdi o korku filmini yaşar gibiyim işte can alıcı yeri şu idi ozaman başkan atay AKTUĞ idi ve deniyorduki başkana bir şekilde görevi bıraktırılacakdı sebebini sorduğumda en başta sol partiden di,ve yerine birileri gelecek O KOCA TRABZONU yok edmeye uğraşacak ve TRABZONSPOR un yerine OFSPOR u destekleyip yeni bir efsane yaratmakmış amaçları inanın tüylerim diken diken olmuşdu.
KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMİYORUM SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE BAŞIMDAN GEÇEN BİR SOHBETİ (KABUS u ) SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
SAYGILARIMLA
Yorum
Yorum