Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    musampayı oynatmıyosa vardır bi bildiği yattarayı kadroyada almazsa gine bi bildigi vardır ziya hocada bizim kadar bu takımın başaralı olmasını istiyodur bundan şühpeniz mi var..
    Ziya Doğanın bir bildiği olsaydı BJK yı yenen,Gs ı yenen Osasunayı elinden kaçıran takımın üstüne daha fazla katar Takımı Şampiyonluk potasına sokardı.O ne yaptı Trabzonspor tarihinde bir ilke imza attı 5 hafta Gol atamayacak şekilde bir takım haline geitirdi takımı 7 haftada Galibiyet alamayan takım haline getirdi.BJK GS a 3 gol atan takım 10 maçta 3 gol atamadı.7 kişi ile defans Oynatmasına rağmen HER maçta gol yedik her maçta yenildik,Şimdi G.ANTEPi 1-0 yendik diye Kıymetlimi oldu
    Kimse Kusura Bakmasın İsterse Bundan sonra Tüm maçlarını Kazansalar Benim gözümde Yönetimde Bitmiştir Ziya Doğanda,
    Bizi Sokağa çıkamaz hale getirenler,Futboldan soğutanları ben affetmeyeceğim ve Kongrede Oy kullanırken Kendi adıma hesabımı soracağım,
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Ziya dogan gerçekten hem Trabzonspor umzuu hemde Kendi kariyerini bitirdi diye düşünüyorum bu kadar defans bir anlayış ile futbol oynanmaz oynatılmamalı diyede düşünüyom.
      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Bende bu ba$ligin kapatilmasini istiyorum, artik bu ba$ligin hicbir hükmü kalmadi, sezon sonuna kadar bi sabredin ya, bakalim ne olur o zaman. bende ne yönetimi nede hocayi yeterli görüyorum, fakat devamli istifa istifa diyede gündem olu$turmanin ne faydasi var bize, lütfen yani.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende bu ba$ligin kapatilmasini istiyorum, artik bu ba$ligin hicbir hükmü kalmadi, sezon sonuna kadar bi sabredin ya, bakalim ne olur o zaman. bende ne yönetimi nede hocayi yeterli görüyorum, fakat devamli istifa istifa diyede gündem olu$turmanin ne faydasi var bize, lütfen yani.

istifa diye bi gündem yoktu aylardır.
          sabrettik.. lakin sadece futbolun kötülüğünden değil, bu kötünün inat denen bi merede dayanması bardağı taşırdı..

bir galibiyet yüzünden istifa talepleri değişmez.
          o kadar sığ adamlar değiliz. 1 maçla istifa 1 maç sonra büyük başkan, aslan hoca...
          ziya doğan ın sezon sonunu falan beklemesini istemeyenlerin açtığı bir başlıktır, kimsenin görüşlerinde bir değişiklik yok...başlık ne diye kapanacak anlamıyorum.
          devamli istifa diye gündem oluşturulacak tabi.
          istenen buysa bu gündem oluşturulacak...
          istenen hem yönetimin hem de hocanın gitmesi...
          bu sayfada hoca, başka sayfada yönetim gitsin deniyor...
          istenilenlere zıt bi durum yok......

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            istifa diye bi gündem yoktu aylardır.
            sabrettik.. lakin sadece futbolun kötülüğünden değil, bu kötünün inat denen bi merede dayanması bardağı taşırdı..

bir galibiyet yüzünden istifa talepleri değişmez.
            o kadar sığ adamlar değiliz. 1 maçla istifa 1 maç sonra büyük başkan, aslan hoca...
            ziya doğan ın sezon sonunu falan beklemesini istemeyenlerin açtığı bir başlıktır, kimsenin görüşlerinde bir değişiklik yok...başlık ne diye kapanacak anlamıyorum.
            devamli istifa diye gündem oluşturulacak tabi.
            istenen buysa bu gündem oluşturulacak...
            istenen hem yönetimin hem de hocanın gitmesi...
            bu sayfada hoca, başka sayfada yönetim gitsin deniyor...
            istenilenlere zıt bi durum yok......

Bu $ekild dogru yol bulunacaksa, devam edin, ne diyeyim ba$ka, 23 senedir deneme yanilma yöntemiyle yönetiliyoruz, kimisi ba$kanlikdan bakanliga kadar yükseldi kimiside Trabzonsporu kullanarak raklamini yapti, bir adim ileri gitmeyen Trabzonspor oldu.
            En son salihismet tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 01:31.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• iki de bir ziya dogan istifa diyenleri anlamakta zorluk cekiyorum.zaten kim gelirse gelsin 7 mac sonra defol git diye nagralar atacaklar.17-18 yasinda birisi bile kalkip trabzonspor teknik direktörüne lan diye baslayip bi sürü küfür yagdiyor.iyice sapitiyoruz.sene sonuna kadar beklenmeli bi kere ondan sonra düsünülür biseyler.bi kere ziya dogan gitse kim getirelecek 85% anketle. türkiyede yerli olarak diger hocalar dahami iyi olacak sanki.tüm hocalar yetersiz diye kovuldu tek yönetim kaldi birde bu tip yönetimleri secen taraftarlar yerinde sayiyor.takim eriyor biz kavga ediyoruz.takimi basariya getiren insanlari yiyip bitiriyoruz yine kavga ediyoruz.yabanci hoca gelse türkiye sartlarini özelliklede trabzon sartlarini kavrayamadigi icin yeterli görmüyoruz.bu isi cikmaza biz sokuyoruz.sanki tüm teknik direktörler yeteneksiz bir tek biz futboldan anliyoruz...
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iki de bir ziya dogan istifa diyenleri anlamakta zorluk cekiyorum.zaten kim gelirse gelsin 7 mac sonra defol git diye nagralar atacaklar.17-18 yasinda birisi bile kalkip trabzonspor teknik direktörüne lan diye baslayip bi sürü küfür yagdiyor.iyice sapitiyoruz.sene sonuna kadar beklenmeli bi kere ondan sonra düsünülür biseyler.bi kere ziya dogan gitse kim getirelecek 85% anketle. türkiyede yerli olarak diger hocalar dahami iyi olacak sanki.tüm hocalar yetersiz diye kovuldu tek yönetim kaldi birde bu tip yönetimleri secen taraftarlar yerinde sayiyor.takim eriyor biz kavga ediyoruz.takimi basariya getiren insanlari yiyip bitiriyoruz yine kavga ediyoruz.yabanci hoca gelse türkiye sartlarini özelliklede trabzon sartlarini kavrayamadigi icin yeterli görmüyoruz.bu isi cikmaza biz sokuyoruz.sanki tüm teknik direktörler yeteneksiz bir tek biz futboldan anliyoruz...
                Kadiliyorum dostum...Biraz istikrar gerek...
                Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• İlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadiliyorum dostum...Biraz istikrar gerek...
                  Katilmiyorum arkadasim istikbalin olamayacagi yerde istikrar gerekmez..

Gelecek sezonlarin kurtarilmasi icin enkisa zamanda ziya ile yollar ayrilmalidir.

Yorum

• Ziya doğan ve Albayrak a istikrar adına destek veren dostlara...
                    üstad Necip Fazıl ın güzel bir sözünü hatırlatmak isterim......
                    "ZAMAN İNSANLARI DEGİL,ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR""
                    Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                    Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                    Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• istesenizde istemesenizde bu hoca en az sezon sonuna kadar takımda. Düşünün hoca gitti takıma gelecek kişi naapabilir bi düşünün takımdaki oyuncuları elden geçirin atak gücü mü daha fazla savunma gücü mü tabi ki savunma bundan sonra takıma gelcek adam atak oynatsa bile verim almaz. gelen adam yine aynı Ziya hocamız gibi olacaktır
                      Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        istesenizde istemesenizde bu hoca en az sezon sonuna kadar takımda. Düşünün hoca gitti takıma gelecek kişi naapabilir bi düşünün takımdaki oyuncuları elden geçirin atak gücü mü daha fazla savunma gücü mü tabi ki savunma bundan sonra takıma gelcek adam atak oynatsa bile verim almaz. gelen adam yine aynı Ziya hocamız gibi olacaktır
                        Ben o kadar emin olmazdım

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben o kadar emin olmazdım
                          GErçi haklısın bu yönetim... ne yaptığı belli olmaz
                          Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ziya doğan ve Albayrak a istikrar adına destek veren dostlara...
                            üstad Necip Fazıl ın güzel bir sözünü hatırlatmak isterim......
                            "ZAMAN İNSANLARI DEGİL,ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR""
                            tipki manchesterin basindaki teknik adami oldugu gibi dimi, adami 20 yildir basinda tutuyorlar. kümeyede oynadilar sampiynolar ligi kupasinida aldilar

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tipki manchesterin basindaki teknik adami oldugu gibi dimi, adami 20 yildir basinda tutuyorlar. kümeyede oynadilar sampiynolar ligi kupasinida aldilar

Kumeye oynariz ama sampiyonlar ligini alamayiz ziya ile aradaki farki fark edelim.

Yorum

• biraz dstek arkadaşlar, birazcık, lig sonuna kadar ziya ileyiz, bari yapabileceğinin en iyiisni yapsın, şimdi kendi takımı asıl şimdiden sonra onu eleştirebiliriz. . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X