Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler keyfinizi kaçırmak istemem ama..hiç bişey olacağı yok....hayal kırıklığı yaşarsınız yine..çok kaptırmayın kendinizi
    Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sonuç ne olur hocam ne diyosun ? Öncekiler gibi fason çıkmasın..
      Sonuçta istediğimiz herşeyi alırız.

Ancak ayın 17'sinde soruşturmayı derinleştirip birkaç ay daha uzatabilirler.

Ama benim için burası çok önemli değil, önemli olan bu takibatın başlamış olması.

Masada her zaman Trabzonspor güçlü, öyle böyle değil üstelik.
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim anlamadığım şu an Uefa neyi inceleyecek?
        gerçekten neyi inceleyecek...ayrıca neyin şoruşturması arkadaş..kendi verdikleri cezada belli tffinde...bilmiylermi sanki

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala daha kendine eziyet çektiren taraftarlar var. İşin aslı şu; fb ye kaydı, rahat olun.
          İyi de o zaman Uefa neyi bekliyor ?? Coktan fb'yi düsürmesi gerekmezmiy di ?

Yorum

• bizimkiler belge yayınladıktan sonra pok böcükleri açıklama yaptımı

Yorum

• Hepimiz biliyoruz ki Uefanın elinde zaten bütün belgeler.
              Kurallar da ortada. Bu tekrar gözden geçirmenin (artık adı neyse) açıklaması nedir?
              O halde Uefa kapatmıştı biz uyarınca yeniden inceleme yapılacak. Ya da öyle değilse bizi niye ortaya attılar?
              Ben sanırım anlayamadım olayı.
              Kafam karıştı.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hepimiz biliyoruz ki Uefanın elinde zaten bütün belgeler.
                Kurallar da ortada. Bu tekrar gözden geçirmenin (artık adı neyse) açıklaması nedir?
                O halde Uefa kapatmıştı biz uyarınca yeniden inceleme yapılacak. Ya da öyle değilse bizi niye ortaya attılar?
                Ben sanırım anlayamadım olayı.
                Kafam karıştı.
                Hiçbir yargılamada paylaşılmamış yeni deliller vardır belki TFF'nin özerk olmadığını ispat eden
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abicim klüplere ek ceza vermesine gerek yok zaten. tff ye diyecek ki, sen yerel ligde cezaları verdin mi? hayır. hadi ver kararlarını çabuk bekliyoruz, vermezsen 5 senelik men yersiniz ülkece diyecek. mecburen verilecek ceza. sonra fener otomatik olarak avrupa kupalarından en az iki sene daha uzak kalmış olacak. yani dolaylı bir ceza geliyor. herşey okadar net ki, filmin sonu belli.
                  Kaç kez yazdım burda yerel federasyon ceza vermesse karışma hakkı var uefanın direk diyebilirki bu duruşmada tfye hitaben şike yapan klüplere gereken cezayı falanca tarihine kadar ver vermessen ben gelir gerekeni yapar ülke olarak senide cezalandırırım der...Bizim bu laflarımıza istinaden diyoki rte 5 yıl gitmesek ölmeyiz gitmeyiz diyo.Bizimkilerde al işte diyebiliyor.EEE 5 yıl bitince demıyecekmı verdinmi cezanı vermedin bi 5 yıl daha ozaman sana der olur biter.Böylelikle ülke futbolu dibi görür.Bunada kimse cesaret edemez...Ama bazıları şimdi uefa biz şikayetçi olduk ondan soruşturma açılacak ve bız karışmayız diyebilir diyor.Bu bakış açısı tamda şikecilerin bakış açısıdır.Uefa ANAYASADIR tff ise kanun Kanunlar ANAYASAYA aykırı olamaz kıvır kıvır nereye kadar yani
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiçbir yargılamada paylaşılmamış yeni deliller vardır belki TFF'nin özerk olmadığını ispat eden
                    Böyle bir ispat imkansız değil mi?

Yorum

• benim en büyük korkum cezaların ertelene ertelene hukuksal açıdan zamanaşımına uğraması ...
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Değil

Ancak sadece bu kadarı da yoktur başvuruda, dolu doludur.

UEFA herşeyi biliyordu ama artık hareket etmek zorunda kaldı.

Bugün hepimize "tamam gereğini yapacağım" demiş oldu
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

İnşallah o zaman. Büyük cezalar istiyorum. Dünya bu cezayı konuşsun.

Yorum

• ligden düşürülme yetmez bu seneki şampiyonluğunu da iptal ederler inişallah
                            "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

Değil

Ancak sadece bu kadarı da yoktur başvuruda, dolu doludur.

UEFA herşeyi biliyordu ama artık hareket etmek zorunda kaldı.

Bugün hepimize "tamam gereğini yapacağım" demiş oldu
                              Uefa'dan gelen ve kulubun paylasmadigi 2 sayfada ne var bi bilginiz var mi ?

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TFF Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli (eski Besiktasli yönetici) Swiss Otel 15 agustos 2011:

"Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde"

http://www.youtube.com/watch?v=c867t_jkhro

Ocak 2012 UEFA:

UEFA'nın resmi internet sitesindeki açıklamada, ''UEFA, Türkiye'deki şike sorununun çözülmesinde, şikeyle mücadelede gerekli önlemlerin alınmasında ve disiplin yaptırımlarının uygulanmasında, tam sorumluluğun Türkiye Futbol Federasyonu'na ait olduğunu doğrular'' denildi.

UEFA'nın, ulusal federasyonların bağımsızlık ve özerkliğine saygı gösterdiği belirtilen açıklamada, kurumun ulusal iç meselelere müdahale edemeyeceği kaydedildi. Bununla birlikte, UEFA'nın talep gelmesi halinde, üyelerinin karar sürecindeki özerkliğini koruyarak tavsiye ve destek verebileceği ifade edildi.

UEFA TFF'nin özerk olmadigini zaten biliyordu.
                                En son Cangele tarafından düzenlendi; 30.05.2014, 22:43.
                                "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

Çalışıyor...
                                X