beyler keyfinizi kaçırmak istemem ama..hiç bişey olacağı yok....hayal kırıklığı yaşarsınız yine..çok kaptırmayın kendinizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuç ne olur hocam ne diyosun ? Öncekiler gibi fason çıkmasın..
Ancak ayın 17'sinde soruşturmayı derinleştirip birkaç ay daha uzatabilirler.
Ama benim için burası çok önemli değil, önemli olan bu takibatın başlamış olması.
Masada her zaman Trabzonspor güçlü, öyle böyle değil üstelik.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım şu an Uefa neyi inceleyecek?Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala daha kendine eziyet çektiren taraftarlar var. İşin aslı şu; fb ye kaydı, rahat olun.
Yorum
-
Hepimiz biliyoruz ki Uefanın elinde zaten bütün belgeler.
Kurallar da ortada. Bu tekrar gözden geçirmenin (artık adı neyse) açıklaması nedir?
O halde Uefa kapatmıştı biz uyarınca yeniden inceleme yapılacak. Ya da öyle değilse bizi niye ortaya attılar?
Ben sanırım anlayamadım olayı.
Kafam karıştı.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepimiz biliyoruz ki Uefanın elinde zaten bütün belgeler.
Kurallar da ortada. Bu tekrar gözden geçirmenin (artık adı neyse) açıklaması nedir?
O halde Uefa kapatmıştı biz uyarınca yeniden inceleme yapılacak. Ya da öyle değilse bizi niye ortaya attılar?
Ben sanırım anlayamadım olayı.
Kafam karıştı.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim klüplere ek ceza vermesine gerek yok zaten. tff ye diyecek ki, sen yerel ligde cezaları verdin mi? hayır. hadi ver kararlarını çabuk bekliyoruz, vermezsen 5 senelik men yersiniz ülkece diyecek. mecburen verilecek ceza. sonra fener otomatik olarak avrupa kupalarından en az iki sene daha uzak kalmış olacak. yani dolaylı bir ceza geliyor. herşey okadar net ki, filmin sonu belli.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir yargılamada paylaşılmamış yeni deliller vardır belki TFF'nin özerk olmadığını ispat eden
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir ispat imkansız değil mi?
Ancak sadece bu kadarı da yoktur başvuruda, dolu doludur.
UEFA herşeyi biliyordu ama artık hareket etmek zorunda kaldı.
Bugün hepimize "tamam gereğini yapacağım" demiş olduStopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir yargılamada paylaşılmamış yeni deliller vardır belki TFF'nin özerk olmadığını ispat eden
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğil
Ancak sadece bu kadarı da yoktur başvuruda, dolu doludur.
UEFA herşeyi biliyordu ama artık hareket etmek zorunda kaldı.
Bugün hepimize "tamam gereğini yapacağım" demiş oldu
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir ispat imkansız değil mi?
"Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde"
http://www.youtube.com/watch?v=c867t_jkhro
Ocak 2012 UEFA:
UEFA'nın resmi internet sitesindeki açıklamada, ''UEFA, Türkiye'deki şike sorununun çözülmesinde, şikeyle mücadelede gerekli önlemlerin alınmasında ve disiplin yaptırımlarının uygulanmasında, tam sorumluluğun Türkiye Futbol Federasyonu'na ait olduğunu doğrular'' denildi.
UEFA'nın, ulusal federasyonların bağımsızlık ve özerkliğine saygı gösterdiği belirtilen açıklamada, kurumun ulusal iç meselelere müdahale edemeyeceği kaydedildi. Bununla birlikte, UEFA'nın talep gelmesi halinde, üyelerinin karar sürecindeki özerkliğini koruyarak tavsiye ve destek verebileceği ifade edildi.
UEFA TFF'nin özerk olmadigini zaten biliyordu.En son Cangele tarafından düzenlendi; 30.05.2014, 22:43."her halk hak ettiği şekilde yönetilir"
Yorum
Yorum