Arif abi bu bilgiler nerden?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif abi bu bilgiler nerden?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip Doğan ve Ultra Garanti Ersin'den sonra yeni fenomenimiz Işıl hanım oldu anlaşılanYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleısıl taçbaş twitter...Salladığına şahit olmadım ondan paylastım
Juve haberi dogrudur ins
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIşıl hanımın kaynaklar sağlam özel görevli avukatları var bu iş için
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventus'u kendi federasyonları düşürmedi mi?
Uefa'ya ancak federasyon özerkliği konusunda "0 tolerans" mantığı ile dava açabilir (mi), onu da bilmiyorum.
Sağlıklı bir bilgi değil gibi.
Farketmez, 3. köprüyü yapmaz devletimiz o parayi bir kisminla öder.
Yorum
-
alperaslan mıdır nedir elemanın twitlerine bi baktım,
üstün zekalı arkadaş hem yeniden yargılama zaten çıktı da diyor, hem de takımlarımız avrupaya gitmesin diye açıklanmıyor diyor.
yani sırf azizi kurtarmak için hukuku adaleti hiçe sayacak adamlar aynı zamanda da fenerin düşmanı, avrupaya gidişini engelliyor.
öte yandan bir de diyor ki uefa yerel yargıyı beklemiş de cezaları öyle vermiş.
acınası bir kafa yaşıyorlar. bunlarla ilgili dalga geçmekten başka çare yok, nereden ne karar çıkarsa çıksın bunların kafa değişmez, uçmuş vaziyetteler.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger uefa federasyona resmi olarak "juveyi düsür" diye talimat verdiyse ve federasyon buna göre uyguladiysa cezayi, juve benim düsünceme göre tazminat davasi acsa kazanir.
Farketmez, 3. köprüyü yapmaz devletimiz o parayi bir kisminla öder.
juventusu UEFA degil FIFA VE SEPP BLATTER düsürdü .
italya futbol federasyonu ve italya mecliside ayni Türkiye gibi juventusun düsmesini istemedi.. bunun üzerine Sepp Blatter tüm italya futbol frderasyonunu 5yil men cezasiyla tehtit etti.
Gesendet von meinem XT1052 mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
federasyon uefa yla işbirliği yapmıyor, tam olarak da karşı çıkmıyorlar. arada bir sürü siyasi var. uefa bu pis işlere girmek zorunda değil.öyle her olaya direk müdahele ederse, hiçbir federasyon sorumluluk almaz kendi meselelerini halletmezler.topu uefa ya atarlar.böyle ilahi mahkeme şeklinde işlemez uefa. avrupa arasındaki en temel farkımız da burda.
biz ilahi bir güç, kahraman bekliyoruz sorunları halletmek için, bir taraftan çıkartılan her kuralı kendimize sınırlama ve hakaret olarak görmeye devam ediyoruz. ders almadığımız ve çabuk unuttuğumuz için kurallarımız da yeterince iyi olmuyor zaten.hep tepeden inme.avrupada ise kurallar belli süreçler sonunda, sorunlara tam karşılık olarak çıkartılıyor. insanlar da kuralları içselleştirmiş durumdalar, en azından yönetenler öyle.birlikte yaşamanın kolaylaştırılması için kurallar koyulduğunun farkındalar. yani her kurumda daha ayrıntıya girersek her insanda bir otokontrol var ve bu şekilde her şey daha kolay oluyor.
bizde otokontrol diye birşey yok, kuralları çıkartanların bile kurallardan haberi yok.bunları niye anlatıyorum. uefa niye direk müdahele edip işleri düzeltmiyor diyenler var.ama bu şekilde sürdüremezsin oyunu.ilahi mahkeme gibi müdahele olmaz.futbol sivil bir hareket sonuçta.insanları bundan uzaklaştırmamak lazım.her kurum kuruluş kendi içinde sorunları halletmek zorunda.öyle her olay uefa nın direk müdahele alanına girerse başa çıkılmaz bir hal alır.o yüzden her federasyon kurallar konusunda ikna olup kendi temizliğini yapmak zorunda.başka türlüsü mümkün değil. yani sosyolojik bir tarafı da var.
bir kişi gelsin her şeyi düzeltsin, bir kurum gelsin bütün kuralları koysun,, cezaları versin meseleyi halletsin. bu şekilde meselelerin yürütülemeyeceği açık. bunun yerine tek tek her kurumun, her insanın bilinçlenmesi ve kurallar konusunda ikna olması ideali yakalamak için daha uygun bir yol.uzun ama daha kesin sonuç.burdan yola çıkarsak, uefa ilkgünden bütün kararları alıp cezaları kesseydi uzun vadede çok da iyi bir şey olmazdı bu.onun yerine yerel federasyonun sorumluluk alıp kendi işini kendi halletmesini bekliyor.halletmediği sürece önüne engeller koyuyor.bu temel mesele, bir de arada bir sürü hukuki dava var, ayrıntılar var.kolay değil yani bu işler. o yüzden işlerin bu şekilde yürütülmesi bana mantıklı geliyor.En son artvints tarafından düzenlendi; 22.06.2014, 11:59.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefederasyon uefa yla işbirliği yapmıyor, tam olarak da karşı çıkmıyorlar. arada bir sürü siyasi var. uefa bu pis işlere girmek zorunda değil.öyle her olaya direk müdahele ederse, hiçbir federasyon sorumluluk almaz kendi meselelerini halletmezler.topu uefa ya atarlar.böyle ilahi mahkeme şeklinde işlemez uefa. avrupa arasındaki en temel farkımız da burda.
biz ilahi bir güç, kahraman bekliyoruz sorunları halletmek için, bir taraftan çıkartılan her kuralı kendimize sınırlama ve hakaret olarak görmeye devam ediyoruz. ders almadığımız ve çabuk unuttuğumuz için kurallarımız da yeterince iyi olmuyor zaten.hep tepeden inme.avrupada ise kurallar belli süreçler sonunda, sorunlara tam karşılık olarak çıkartılıyor. insanlar da kuralları içselleştirmiş durumdalar, en azından yönetenler öyle.birlikte yaşamanın kolaylaştırılması için kurallar koyulduğunun farkındalar. yani her kurumda daha ayrıntıya girersek her insanda bir otokontrol var ve bu şekilde her şey daha kolay oluyor.
bizde otokontrol diye birşey yok, kuralları çıkartanların bile kurallardan haberi yok.bunları niye anlatıyorum. uefa niye direk müdahele edip işleri düzeltmiyor diyenler var.ama bu şekilde sürdüremezsin oyunu.ilahi mahkeme gibi müdahele olmaz.futbol sivil bir hareket sonuçta.insanları bundan uzaklaştırmamak lazım.her kurum kuruluş kendi içinde sorunları halletmek zorunda.öyle her olay uefa nın direk müdahele alanına girerse başa çıkılmaz bir hal alır.o yüzden her federasyon kurallar konusunda ikna olup kendi temizliğini yapmak zorunda.başka türlüsü mümkün değil. yani sosyolojik bir tarafı da var.
bir kişi gelsin her şeyi düzeltsin, bir kurum gelsin bütün kuralları koysun,, cezaları versin meseleyi halletsin. bu şekilde meselelerin yürütülemeyeceği açık. bunun yerine tek tek her kurumun, her insanın bilinçlenmesi ve kurallar konusunda ikna olması ideali yakalamak için daha uygun bir yol.uzun ama daha kesin sonuç.burdan yola çıkarsak, uefa ilkgünden bütün kararları alıp cezaları kesseydi uzun vadede çok da iyi bir şey olmazdı bu.onun yerine yerel federasyonun sorumluluk alıp kendi işini kendi halletmesini bekliyor.halletmediği sürece önüne engeller koyuyor.bu temel mesele, bir de arada bir sürü hukuki dava var, ayrıntılar var.kolay değil yani bu işler. o yüzden işlerin bu şekilde yürütülmesi bana mantıklı geliyor.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyonun doğruyu bulmasını bekleyeceklerse daha çok çekeceğimiz var demektir. Eskişehir ve Sivas'ın cezâları vız gelip tırıs gidiyor federasyona.
Yorum
-
Sua basbakan adaletten hukuktan bahsediyor. Eski Turkiye imajini adaletsizligi ortadan kaldirmak istiyoruz. Adaletin tecelli ettigi ulke istiyoruz diyor. Gelde bi tarafinla gulme
Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
Yorum
Yorum