Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu soruşturma Hacıosman'ın yapmadıkları ve yapamadıklarını unutturmasın da..
6 aydır nerdesin
Yargıtay onadı sus pus kaldın ey Hacıosman..
Nereye başvuru yaptın..
Kimlerden korkuyorsun..
Çık açıkla..
Aziz'e sallıyorsun sadece..
Hiçbir hukuki adım atılmadı ülke içinde
Allah Allah..
avukatlar yeterince iyi iş çıkarıyor bence
Yorum
-
Bu kuş beyinliler ateşi üfleyerek söndürebileceklerini sanıyorlar.
aziz o minik beyinlerini nasıl yıkamışsa artık..
sen eşek olunca semer vuranın çok olur evladım
Bunlar iyi günleriniz.
köpekler gibi yalvaracaksınız alt liglere düşerken...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın ki kişi ve kurumların tepkisi(tamamen gerçektir);
RTE: Zamanlama manidar, 5 sene Avrupa'ya gitmeyerek tepki gösterelim.
KK: fenerbahçeye yapılan bu haksızlığın laiklik mkldvqlsaiv...
DB: Büyük spor adamı a.y'nin mvkldavkfldk...
a.y: Pavaleller,gladio,hükümet... fb için şike yaptım. UEFA 17 Temmuzda çatırday(t)acak.
TFF: fenerbahçemizi kimseye elletmeyiz.
bjk ve f.Orman: fenerbahçemizi ne olur düşürmeyin daha şampiyonluk kutlayacak.
m.Otyakmaz: Tüm fenerliler 3 yıl geçmesine rağmen halen bana vermeye hazır.
sivas ve eskişehir: fenerbahçemiz suçsuzdur. Tüm şikeyi biz yaptık. Kendi kendimize maç sattık fenere. ne olur düşürmeyin gerekirse bizi düşürün.
bu mesaja 1000 kere itibar ekleyebilirim. Özellikle sivas kangalının mesajı fena olmuşHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
eskilerden.. Biri şu konuyu canlandırsa bari
UEFAdan elenenlerin katılacağı büyük bir kupa düzenlemeliyiz...
sizin ben beyninizi öpeyim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver @AtillaDilaver · 3 dk.
Şike davası Yargıtayda 17 Ocakta,
Deniz Seki davası 27 Martta onandı.
(70 gün sonra)
Deniz Seki'ye yakalama kararı çıktı.
Söze ne hacet..
Galiba herşeyin özeti.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
Lan gece,gece gülmekten apartmanı ayağa kaldırıyordum eroin mi çekiyor bunlar
ht_1907
@ht01907
“SON DAKİKA : FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE .
NOT: UEFA YA 3 GİZLİ TANIK İFADE VERDİ. HEMDE BELGELERİN ORGİNALLERI İLE”Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan gece,gece gülmekten apartmanı ayağa kaldırıyordum eroin mi çekiyor bunlar
ht_1907
@ht01907
“SON DAKİKA : FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE .
NOT: UEFA YA 3 GİZLİ TANIK İFADE VERDİ. HEMDE BELGELERİN ORGİNALLERI İLE”ya bunların çok ciddi beyin sorunu var.
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bunların çok ciddi beyin sorunu var.
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Bence ,,,,soruşturma falan hikaye..DAHA ÇOK ZAMAN TANIMA ASLINDA..Ayın 17 sine kadar federasyon ve UEFA arasında bence görüşmeler olacak .UEFA ,Federasyona yaptırım yapması için baskı yapacak.Fedarasyon Verilecek kararın etkileri için ve gerekli alt yapının oluşması için fenev,siyaset yayıncı kuruluş ile görüşecek..Bunun sonunda 17 sine kadar UEFA ya cevabını iletecek...UEFA gelen cevabı tatmin edici bulursa aynen kabul edecek ve bu sekilde karar alacak..UEFA Gelen cevabı beğenmese milli takım dahil tüm klüpleri süresiz men edecek...Bence bu şekilde olacak..Bu arada şikeciler El birliğiyle canımız Ts ye iftira propandasında bulunabilirler..herseye karşı hazırlıklı olmalıyız..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki takim olarak finali izlemeye gidecekler. Orijinal biletlerle.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kupayı o pislik yuvasından alınca önce hamama götürelim.
sonra üstü açık otobüsle konvoylarla köprüden geçirelim.
O kupa gelse varya...
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ,,,,soruşturma falan hikaye..DAHA ÇOK ZAMAN TANIMA ASLINDA..Ayın 17 sine kadar federasyon ve UEFA arasında bence görüşmeler olacak .UEFA ,Federasyona yaptırım yapması için baskı yapacak.Fedarasyon Verilecek kararın etkileri için ve gerekli alt yapının oluşması için fenev,siyaset yayıncı kuruluş ile görüşecek..Bunun sonunda 17 sine kadar UEFA ya cevabını iletecek...UEFA gelen cevabı tatmin edici bulursa aynen kabul edecek ve bu sekilde karar alacak..UEFA Gelen cevabı beğenmese milli takım dahil tüm klüpleri süresiz men edecek...Bence bu şekilde olacak..Bu arada şikeciler El birliğiyle canımız Ts ye iftira propandasında bulunabilirler..herseye karşı hazırlıklı olmalıyız..
Yorum
Yorum