Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulan bu kadar sayfa millet boşu boşuna yorum yapmış.
    Şike davası falan yok ortada.
    Sözde! şike davasıymış........

ama lafa dikkat ettinmi? sözde şike davası diyorlar ama ispat edildi diyorlar bunlar hakkaten eşşeğun önde gideni
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 2010-11'deki tartışmalı sezonunun kupasının peşine düşen Trabzonspor için UEFA İcra Kurulu'nun Londra'da yaptığı toplantı umut ışığı oldu.

UEFA bu toplantıda, "Yerel federasyonların verdiği kararlar UEFA kriterlerine aykırılık göstermesi durumunda, UEFA yerel federasyonların yetkisini elinden alarak, uygulama ile ilgili kararı kendisi verebilir" denildi. İşte Trabzonspor yönetimi, UEFA'nın 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu pek çok takımın şikeye karıştığını iddia edip, UEFA'nın bu takımları cezalandırdığını belirterek "kupa" isteğini tekrarlayacak, bizzat UEFA'ya, "TFF'yi saf dışı bırakın kupamızı siz verin" diyecek.

medyatrabzon

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ama lafa dikkat ettinmi? sözde şike davası diyorlar ama ispat edildi diyorlar bunlar hakkaten eşşeğun önde gideni
        E alayı mal olunca,yazdıklarının da pek bir anlamı kalmıyor dostum..
        Madem bir olaya inanmıyorsun,bari yazdıklrına dikkat et değil mi?

Neyse şike yokmuş,ben gidiyorum.

Kalın sağlıcakla....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

2010-11'deki tartışmalı sezonunun kupasının peşine düşen Trabzonspor için UEFA İcra Kurulu'nun Londra'da yaptığı toplantı umut ışığı oldu.

UEFA bu toplantıda, "Yerel federasyonların verdiği kararlar UEFA kriterlerine aykırılık göstermesi durumunda, UEFA yerel federasyonların yetkisini elinden alarak, uygulama ile ilgili kararı kendisi verebilir" denildi. İşte Trabzonspor yönetimi, UEFA'nın 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu pek çok takımın şikeye karıştığını iddia edip, UEFA'nın bu takımları cezalandırdığını belirterek "kupa" isteğini tekrarlayacak, bizzat UEFA'ya, "TFF'yi saf dışı bırakın kupamızı siz verin" diyecek.

medyatrabzon
          Size saygım sonsuz ama, bu haber de uyduruk haberlerin TS versiyonu gibi geldi bana.

Bana sorarsanız, keşke doğru olsa da, borcumu ödeyebilsem (SN) .

.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            E alayı mal olunca,yazdıklarının da pek bir anlamı kalmıyor dostum..
            Madem bir olaya inanmıyorsun,bari yazdıklrına dikkat et değil mi?

Neyse şike yokmuş,ben gidiyorum.

Kalın sağlıcakla....
            karpuz kesecektik

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Size saygım sonsuz ama, bu haber de uyduruk haberlerin TS versiyonu gibi geldi bana.

Bana sorarsanız, keşke doğru olsa da, borcumu ödeyebilsem (SN) .

.
              Hocam zaten bende lehimize yada aleyhimize çıkan birçok habere inanmıyorum, artık doyduk bu haberlerden, somut gelişme olmadıktan sonra hiçbir habere inanasım gelmiyor, haber niteliği olduğu için paylaşmak istedim.

(SN) olayına gelince yeni sezon başlamadan önce o işide halledeceğiz inşallah

Yorum

• Yeniden yargılama konusunda hükümet kıvrandıkça kıvranıyor, işin garibi muhalefet de kendilerine destek olduğu halde. Çünkü yeniden yargılanmayı kanun şeklinde çıkartsalar, ortalık toz duman olur. Bu durumda "çifte standartların beşiği güzel ülkem"i yeni bir çifte standart, yeni bir kayırma bekliyor.

Hadi hayırlısı. şikecilere çifte standart sağlayacak siyasiler, mahkemede yapılmış savunmayı aşağıda okuyabilirler. Böyle adamlara çifte standart sağladıkları için belki bir gün utanırlar.

sanık aziz duruşmadaki savunmasında;“bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk” şeklinde esasen tam da açıklanamayan/anlaşılmayan bir beyanda bulunmuştur
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

(SN) olayına gelince yeni sezon başlamadan önce o işide halledeceğiz inşallah
                  İnşaallah .

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeniden yargılama konusunda hükümet kıvrandıkça kıvranıyor, işin garibi muhalefet de kendilerine destek olduğu halde. Çünkü yeniden yargılanmayı kanun şeklinde çıkartsalar, ortalık toz duman olur. Bu durumda "çifte standartların beşiği güzel ülkem"i yeni bir çifte standart, yeni bir kayırma bekliyor.

Hadi hayırlısı. şikecilere çifte standart sağlayacak siyasiler, mahkemede yapılmış savunmayı aşağıda okuyabilirler. Böyle adamlara çifte standart sağladıkları için belki bir gün utanırlar.

sanık aziz duruşmadaki savunmasında;“bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk” şeklinde esasen tam da açıklanamayan/anlaşılmayan bir beyanda bulunmuştur
                    yeniden yargılamayı çok çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum hatta mümkün değil bence, dediğin gibi öyle birşey olursa öym lerin baktığı bütün davalar içinde aynı şeyi yapmak zorunda kalacaklarki buda içinden çıkılmaz bir hal alır.

Yorum

• Aziz BB'nin umrunda değil.

Siyasi bir iteleme ile yeniden yargılama olması pek mümkün değil.

BB fenerliler'e şirinlik ediyor, o kadar...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• ben bu fb lilerin yerinde olsam isyan ederim. her durumda kandırılmaya tahammül edemem. her sene avrupaya gidiyoruz diye kandırılmaktan mahkeme kapılarında sürünen bi başkanın palavralarından kendileri hariç kimsenin saygı duymadığı bi camia olmaktan bıkmazmı bi insan...?

gerçi cevap sorunun içinde

Yorum

• Olaya bak, hırsızları akladıkları bahane olan paralel devlet yalanıyla Fenerbahçe'yi aklayacaklarmış, size de bu yakışırdı zaten, Zarrab ve bakan çocuklarını da yanınıza alıp göbek atın.

Yorum

• resim

Yorum

• Yeniden yargılama tamamen azizi kurtarma ya da cezasını azaltma girişimidir. Şehir efsanesidir.

O savcının yaptığı mütalaa büyük vicdansızlıktır. Umarım mahkeme reddeder ve yine morarırlar.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah ta seni güldürsün emi...

Yorum

Çalışıyor...
                                X