Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabah evden çıkarken birden geri döndüm ve şemsiyemi aldım. Vay anasını...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• üç sayfalık bildirim diyor gerisinde ne diyorki

neden şunu tam açıklamazlar
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        size söliyim Fener düşmesin diye 5 sene hiçbir klübü göndermiyoruz şeklinde bir savunma da Tff verecektir..
        O zaman 5 yıl boyunca CL'ye ve Uefa'ya kalacak takımlara verecekleri yüklü tazminatıda hazırlasınlar

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman 5 yıl boyunca CL'ye ve Uefa'ya kalacak takımlara verecekleri yüklü tazminatıda hazırlasınlar
          Her sene 7 takım desek

5*7=35 takım..

1 milyar euro'yu dağıtırlar takımlara olur biter...

ciddiyim bu hesabı yaparlar...

Digiturkten senelik 400 milyon euro kazanıyorlar..

2 milyar euro yapar..

1 milyar euro'yu dağıtırlar..
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• resmi site gümlemiş galiba, fbliler mi hackledi
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

size söliyim Fener düşmesin diye 5 sene hiçbir klübü göndermiyoruz şeklinde bir savunma da Tff verecektir..
              Milli Takım'ın puanlarına da etki etmiyor mu o ihtimal ? Bunu seslendirenler var ancak gerçekçi bulmuyorum. O kadar ileri gidilirse zaten Trabzonspor da kepenkleri indirir kilidi vurur.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resmi site gümlemiş galiba, fbliler mi hackledi
                Şu an girdim.Sıkıntı yok.

Yorum

• Temmuzda şemsiye fiyatları tavan yapacak yine .
                  .

Yorum

• Biz şikayette bulunduk diye açtı UEFA bu soruşturmayı. Şikayetimizi ne kadar sağlam hukuki argümanlara dayandırdık bilemiyorum, tam olarak nasıl bir şikayette bulunduk, hangi taleplerde bulunduk o da belli değil. Umarım sağlam, bizim lehimizde karar vermeye yol açacak bir dosya sunmuşlardır, ama tüm bu olay abartıldı gibi geldi bana. Şikayette bulunduğumuz zaman avukatların zaten biliyor olması gereken bir şey soruşturma açılacak olması. Zafer nidalarıyla bu haberi vermeye gerek yoktu, zaten Erdem Egemen olsun Nusret Yılmaz olsun, öyle davrandılar. Hukuk Kurulu'nun öyle izlenim oluştuğu gibi henüz bir kazanımı yok. Temmuz'da beklediğimiz bir karar çıkarsa, o zaman seviniriz. İnsanları zaten prosedür gereği normal bir gelişmeden sonra bu kadar ümitlenmeye sevk etmek doğru değil bence. Benim düşüncelerim bunlar.

Yorum

• Artık bi şey çıksın şu işten rezil olduk estik gürledik millet gördüğü yerde dalga geçiyor ya..

Yorum

• Temmuz'da UEFA Disiplin Kurulu beklediğimiz bir karar almazsa konu kapanmış olacak düşüncesinde olanlar var, onu da doğru bulmuyorum. CAS'a başvurulabilir ondan sonra, FİFA yine başvurulabilecek bir kurum, son olarak da İsviçre Federal Mahkemesi.

Yorum

Her sene 7 takım desek

5*7=35 takım..

1 milyar euro'yu dağıtırlar takımlara olur biter...

ciddiyim bu hesabı yaparlar...

Digiturkten senelik 400 milyon euro kazanıyorlar..

2 milyar euro yapar..

1 milyar euro'yu dağıtırlar..
                          Bu Digitürk 2 milyar doları 5 yıl icin TFF'yemi veriyor ?

Yorum

• Bizimkiler de birseyi tam aciklasalar olurler sanki aciklayin iste niye oldu ne oldu?
                            3 sayfa yazi gelmis bizimkiler ilk sayfayi gondermis
                            Hep bi belirsizlik

Yorum

• merak ettigim bir sey var, bu uefa kendisine gelen her sikayete disiplin sorusturmasi aciyor mu?yoksa sadece kendisinin arastirmaya deger buldugu dosyalarami bakiyor?
                              cevap ilk secenekse istedigimiz sonuc cikmayabilir, ikinci secenekse temmuz'da sikebahceyi alt liglere dogru yolcu ederiz.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim bu belgeden anladığım, sanki"Trabzonspor kulübü istedi bizde bu isteği yerine getiriyoruz"cinsinden bir yazı.Sonunda da ek cezaya gerek yoktur babından bir cevap ve dava kapanır.
                                abicim klüplere ek ceza vermesine gerek yok zaten. tff ye diyecek ki, sen yerel ligde cezaları verdin mi? hayır. hadi ver kararlarını çabuk bekliyoruz, vermezsen 5 senelik men yersiniz ülkece diyecek. mecburen verilecek ceza. sonra fener otomatik olarak avrupa kupalarından en az iki sene daha uzak kalmış olacak. yani dolaylı bir ceza geliyor. herşey okadar net ki, filmin sonu belli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X