Sabah evden çıkarken birden geri döndüm ve şemsiyemi aldım. Vay anasını...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
üç sayfalık bildirim diyor gerisinde ne diyorki
neden şunu tam açıklamazlarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize söliyim Fener düşmesin diye 5 sene hiçbir klübü göndermiyoruz şeklinde bir savunma da Tff verecektir..
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman 5 yıl boyunca CL'ye ve Uefa'ya kalacak takımlara verecekleri yüklü tazminatıda hazırlasınlar
5*7=35 takım..
1 milyar euro'yu dağıtırlar takımlara olur biter...
ciddiyim bu hesabı yaparlar...
Digiturkten senelik 400 milyon euro kazanıyorlar..
2 milyar euro yapar..
1 milyar euro'yu dağıtırlar..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize söliyim Fener düşmesin diye 5 sene hiçbir klübü göndermiyoruz şeklinde bir savunma da Tff verecektir..Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site gümlemiş galiba, fbliler mi hackledi
Yorum
-
Biz şikayette bulunduk diye açtı UEFA bu soruşturmayı. Şikayetimizi ne kadar sağlam hukuki argümanlara dayandırdık bilemiyorum, tam olarak nasıl bir şikayette bulunduk, hangi taleplerde bulunduk o da belli değil. Umarım sağlam, bizim lehimizde karar vermeye yol açacak bir dosya sunmuşlardır, ama tüm bu olay abartıldı gibi geldi bana. Şikayette bulunduğumuz zaman avukatların zaten biliyor olması gereken bir şey soruşturma açılacak olması. Zafer nidalarıyla bu haberi vermeye gerek yoktu, zaten Erdem Egemen olsun Nusret Yılmaz olsun, öyle davrandılar. Hukuk Kurulu'nun öyle izlenim oluştuğu gibi henüz bir kazanımı yok. Temmuz'da beklediğimiz bir karar çıkarsa, o zaman seviniriz. İnsanları zaten prosedür gereği normal bir gelişmeden sonra bu kadar ümitlenmeye sevk etmek doğru değil bence. Benim düşüncelerim bunlar.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene 7 takım desek
5*7=35 takım..
1 milyar euro'yu dağıtırlar takımlara olur biter...
ciddiyim bu hesabı yaparlar...
Digiturkten senelik 400 milyon euro kazanıyorlar..
2 milyar euro yapar..
1 milyar euro'yu dağıtırlar..
Yorum
-
merak ettigim bir sey var, bu uefa kendisine gelen her sikayete disiplin sorusturmasi aciyor mu?yoksa sadece kendisinin arastirmaya deger buldugu dosyalarami bakiyor?
cevap ilk secenekse istedigimiz sonuc cikmayabilir, ikinci secenekse temmuz'da sikebahceyi alt liglere dogru yolcu ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bu belgeden anladığım, sanki"Trabzonspor kulübü istedi bizde bu isteği yerine getiriyoruz"cinsinden bir yazı.Sonunda da ek cezaya gerek yoktur babından bir cevap ve dava kapanır.
Yorum
Yorum