Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen oyle . Bu surecte bu kisiliksizlikleri gordukce icimden cok seyler oldu. Baskaldiri , isyankar, falan filanlarla buyuduk. Trabzonlu olmamin yaninda bu takimi gonul vermeme neden olan motivasyonlardi bu olduguna inandigim degerler ama bu surecte hakkini savunmaktan aciz, hirsiz ile kol kola girmeye calisan , hakli davayi savunmayi birak davanin magduru olmayi bile beceremeyen hirsiz yalamasi baskan ve yonetici musvettelerinin varligi beni sike yapmis kadar utandirdi bu surecte..

bizim fenerle sorunumuz yokmus.. kiminle sorunumuz o zaman ulan sayin hocam,

bu yalamaliklarla amaclanan nedir. onu da bir anlayamadim surec basindan beri.
    Aynen dediğin gibi kardeşim şu süreç kafamdaki Trabzon ve Trabzonspor camiası resmini ciddi manada yıktı.

İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En büyük engel yine kendimiziz. Şaka gibi...
    Hem de eşşşek şakası gibi.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Ee adamlar birlik oldular, sokaklara indiler, polis arabaları yaktılar, camialarının ileri gelenleri bir araya geldi, ceplerinde ne varsa üçe beşe bakmadan kulübe yatırdılar, eski yeni tüm futbolcularının çıkmadığı televizyon, gazete kalmadı. Bizim camia ve taraftar bunların binde birini yapıp gücünü hissettirdimide şimdi hoca konuşmadı diye onu eleştirme hakkına sahip oldu? Hoca bugün o cesareti gösteremediyse bunun birinci sorumlusu bu camianın önde gelenleri ve takımın taraftarıdır. Bizim "beyuk adamlar" pısırık olmasaydık bugün hoca bambaşka konuşurdu.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• O şerefsizlere oynayacagimiz maca atlayip gelicem arkadaşlar münihten...organizasyon varsa katilirim

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ee adamlar birlik oldular, sokaklara indiler, polis arabaları yaktılar, camialarının ileri gelenleri bir araya geldi, ceplerinde ne varsa üçe beşe bakmadan kulübe yatırdılar, eski yeni tüm futbolcularının çıkmadığı televizyon, gazete kalmadı. Bizim camia ve taraftar bunların binde birini yapıp gücünü hissettirdimide şimdi hoca konuşmadı diye onu eleştirme hakkına sahip oldu? Hoca bugün o cesareti gösteremediyse bunun birinci sorumlusu bu camianın önde gelenleri ve takımın taraftarıdır. Bizim "beyuk adamlar" pısırık olmasaydık bugün hoca bambaşka konuşurdu.

hayır.. kesinlikle mra açısından talihsiz bir açıklama bunun lamı cimi yok.. bende hocayı seven başarısını isteyen savunan biriyim lakin bunun savunulacak bir yanı yok.. hocamızın entellektğel birikimi ona uyumlu olmayı telkin ediyor ama ts ve aziz arasındaki duurumlarda bilinç altı ona adaleti ve onurlu bir hak arayısını telkin etmeli.. bu sefer uyumu değil mücadeleyi hırsıza karşı savasmayı emretmeli...

üzüldüm beklemezdim..

Yorum

• Hiç konuşmasın o zaman.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet Hakan denen soytariya bugun yazdigi yazi nedeniyle kufurlerimi iletiyorun
              Allah bildigi gibi yapsin senin gibileri

ahmet hakan gibi her devrin adami olanlara birsey olmuyor malesef kardesim,

Yorum

• İHO da fransada aziz de orda.. bunlar buluşmuş olmasınlar orda
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• "Fenerbahçe ile sorunu olmamak..."

Şu cümleyi nasıl yorumlarsam yorumlayayım, ortaya iyi birşey çıkmıyor.

1-) Eğer "Fenerbahçe" derken klübü kast ediyorsa, eder-tutar tarafı yok. İnşaallah bunu kast etmemiştir.

2-) Eğer taraftarı kast etmişse, o zaman da şunu sormak lâzım. Siz hiç etrafınızda "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. Ona kupası berilmeli, bizim de yaptığımız şikeli maç adedince küme düşürülmemiz lâzım." diyen bir Fenerbahçeli gördünüz mü? Ben görmedim.

Ha, şunu deseydi; o zaman hak verebilirdim:

-"Biz bu süreçte, Fenerbahçe'den gerek klüp gerekse taraftar olarak çok zarar gördük. Ama gene de kendimize hakim olup, bir tatsızlık çıkmaması için elimizden geleni yaparız."

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Fenerbahçe ile sorunu olmamak..."

Şu cümleyi nasıl yorumlarsam yorumlayayım, ortaya iyi birşey çıkmıyor.

1-) Eğer "Fenerbahçe" derken klübü kast ediyorsa, eder-tutar tarafı yok. İnşaallah bunu kast etmemiştir.

2-) Eğer taraftarı kast etmişse, o zaman da şunu sormak lâzım. Siz hiç etrafınızda "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. Ona kupası berilmeli, bizim de yaptığımız şikeli maç adedince küme düşürülmemiz lâzım." diyen bir Fenerbahçeli gördünüz mü? Ben görmedim.

Ha, şunu deseydi; o zaman hak verebilirdim:

-"Biz bu süreçte, Fenerbahçe'den gerek klüp gerekse taraftar olarak çok zarar gördük. Ama gene de kendimize hakim olup, bir tatsızlık çıkmaması için elimizden geleni yaparız."

.
                    hocam kişler ile kurumnları ayırmış sanırım
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O şerefsizlere oynayacagimiz maca atlayip gelicem arkadaşlar münihten...organizasyon varsa katilirim
                      İnşallah o mac oynanmayacak...
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ozaman BMN niye uğraşıyordu taraftar bütün olmuyor pısırık korkup köşelerine çekilmeleri lazım ??? Körü körüne bir insan savunulmaz ibo...

Ha bana kaldıki bir T.D.'ün bu konuda hiç konuşamaması lazım bunu Tolunay hoca zamanındada söylemiştim takım şikeden çok etkilendi daha fazla etkilenmemesi için hocanın konuşmaması lazım diye ama sağolsun bazı arkadaşlar adamı rte nin ajanı bile yaptılar...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam kişler ile kurumnları ayırmış sanırım
                          İster ayırsın, ister barıştırsın .

Neticede ortaya makul bir şey çıkmıyor.

.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İster ayırsın, ister barıştırsın .

Neticede ortaya makul bir şey çıkmıyor.

.
                            hocam bende düşündüm nasıl ayrılabilir ama olmuyor sonra biryerde birleşiyorlar gene rahmetli kemal sunalın reklam tarifi gibi

2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Beyler şu Wederson nasıl hala maça çıkıyo? Bu şikeden teşvikten ceza alan futbolcuların stadlara girme yasağı ne zaman başlıycak?
                              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• alişenin bu gün bizi pohpohlayıcı açıklamaları peşine i.ekşioğlunun stadyumda iktidara küfür etmeyelim açıklamaları daha bir çok film fırıldak dönecek bu işte gibime geliyor. Malum bizimkler kefen içinde beklediği için işaret gelmeden birşey yapamıyorlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X