Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangisi gecerli diye sormak lazim eziklere. TFF'nin verdigi karar diyen eziklerde cikabilir. Birincisi TFF bile 1-2 tane fenerli Yöneticiye (bunlardan biri Sekip) ceza verdi ve ayni zamanda sahaya yansimamis diyerek akladi fenevi, yani olmus ama sahaya yansimamis diyerek şikenin varligini kabul etti. Kisacasi suana kadar tüm Kurumlar şikeyi kabul etmis durumdalar. CAS'in verdigi karar TFF'nin verdigi kararla örtüsmüyor, bu durumda tabiki CAS'in karari gecerli.

Neyse, yakinda azize kendi mahkemesini kurar orada aklar kendini, azizcilerde alkis tutarlar.

..
    benim tekniği uygulayın, bu veya başka konularda bazen kaşınıyorlar bende

abi gs maçı şu zamanda,
    bizim maç bu zamanda
    sizin maç salı mı çarşamba mı, perşembe mi takip edemedim sizin maçlara pek bakmıyorum ama belki bakarım bu hafta diyorum.
    gelen cevap biz avrupada yokuz ki ne diyon oğlum diyen ukala tavrılara.
    Tek cevap :

NEDEENNNN

sonrası malum; bir kapı sesi, sanarsın süper kahraman öyle bir kaçmış ki ağır çekim belki yakalarsın,

Yorum

• Herkesin yeni yılını kutluyorum. En güzel şeyleri 2014'de yaşayalım inşallah.

Kutlama kelimesindeki Kut'un anlamı:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kut_(mitoloji)
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 01.01.2014, 01:31.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangisi gecerli diye sormak lazim eziklere. TFF'nin verdigi karar diyen eziklerde cikabilir. Birincisi TFF bile 1-2 tane fenerli Yöneticiye (bunlardan biri Sekip) ceza verdi ve ayni zamanda sahaya yansimamis diyerek akladi fenevi, yani olmus ama sahaya yansimamis diyerek şikenin varligini kabul etti. Kisacasi suana kadar tüm Kurumlar şikeyi kabul etmis durumdalar. CAS'in verdigi karar TFF'nin verdigi kararla örtüsmüyor, bu durumda tabiki CAS'in karari gecerli.

Neyse, yakinda azize kendi mahkemesini kurar orada aklar kendini, azizcilerde alkis tutarlar.

..

Adamları sizin sorduğunuz sorulara çekebilmek için evvela hazırlanan iddianamenin ve mahkeme kararının ''legal'' olduğuna inandırmak gerekiyor. Daha sonra TFF'nin mi CAS'ınmı UEFA'nın mı kararı muteber safhasına geçebiliriz (durum o kadar kritik yani )

Bir avukat ve basın ordusuyla günlerce hatta aylarca psikolojik harp uygulayarak çıktıkları mahkemeleri kaybedince bir anda mahkeme tanımaz oldular. Alayının dilinin altında bu var.

Aynı adamlar, başkan Hacıosmanoğlu bize küfür etti diye mahkemeye koşturmasını biliyor.... Bu adamlarla aynı memlekette hava soluduğum için ülkemden tiksindim vallahi!
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 2014 yılı, şampiyonluk kupamızı aldığımız ve şikebahçenin küme düşmesine tanık olacağımız bir yıl olur inşallah...
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Rabbim; bu sene ,sevincimizi çalan hırsızların cezalarını çektiğini,tutkunu olduğumuz bu renklerin bize eziyeti kadar mutluluğu da yasattigini görmeyi bize nasip eder inşallah.

iyi seneler.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Herkese mutlu yillar Allah herkese sagli versin
              Iyi ki varsiniz renkdaslar
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• yargitaya helal olsun cok hizli calisiyor Allah nazardan saklasin oradakileri yilbasina kadar verecegiz dediler karari sözlerini tuttular!!! Allah dan kalb ameliyeti yapmiyor bu yargitaydakiler ben marsa gidip gelirim hala karar veremezler korkularindan. Ülke paranin esiri olmus namussusan ülkede yasama hakkin var
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yargitaya helal olsun cok hizli calisiyor Allah nazardan saklasin oradakileri yilbasina kadar verecegiz dediler karari sözlerini tuttular!!! Allah dan kalb ameliyeti yapmiyor bu yargitaydakiler ben marsa gidip gelirim hala karar veremezler korkularindan. Ülke paranin esiri olmus namussusan ülkede yasama hakkin var
                  Kararın yılbaşından önce çıkabileceğini Yargıtay başkanı, bir tahmin olarak söylemişti. Ama olayın ilgili daireye bağlı olduğunu da özellikle belirtmişti. Bence böyle bir açıklama yapmakla hata etti.

Yargıtay'daki dosya, yeniden görüşülmeye başlanalı çok uzun süre olmadı. O nedenle hız konusunda Yargıtay'ı şu an için eleştirmek doğru değil. Bu kadar kısa sürede çıkan başka bir karar da yoktur, biraz daha beklemek lazım.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• fenerbahçe ve beşiktaş şikeden fişleneceği bir yıl olması tek temennimiz

mayıs ayı heyecanlı geçer
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yargıtay kararı onama veya bozma fark etmez mutlak bir karar verdi

fakat bir bekleme süreci söz konusu devam eden ligi bozmama telkini var.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ne bitmez bir davaydı bu yıllar geçip gidiyor hala hırsızlar ortalıkta birer kahraman edasıyla dolaşıyorlar..Gecikmiş adalet adalet değildir olan bizim 2011 senesindeki mutluluğumuza ve o muhteşem kadroya oldu..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• bu ulkede basta olanlar neden hep şerfsız bu nasıl bı musluman ulke hayret edıorumm elın gavuru bızdenn daha muslumandır
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim tekniği uygulayın, bu veya başka konularda bazen kaşınıyorlar bende

abi gs maçı şu zamanda,
                            bizim maç bu zamanda
                            sizin maç salı mı çarşamba mı, perşembe mi takip edemedim sizin maçlara pek bakmıyorum ama belki bakarım bu hafta diyorum.
                            gelen cevap biz avrupada yokuz ki ne diyon oğlum diyen ukala tavrılara.
                            Tek cevap :

NEDEENNNN

sonrası malum; bir kapı sesi, sanarsın süper kahraman öyle bir kaçmış ki ağır çekim belki yakalarsın,
                            Güzelmiş bu ...

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2014 yılı, şampiyonluk kupamızı aldığımız ve şikebahçenin küme düşmesine tanık olacağımız bir yıl olur inşallah...
                              Aminnn
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 2011 senesi hak edilen ve, siyasetinden beş para etmez halkına kadar, şerefsizce hala gasp halinde olan kupa geçte olsa alınacaktır, fakat daha da önemli olan, ve beni daha da isyan ettiren şey, o sene bu pislikler yaşanmasaydı o takım dağılmayacak ve şu an 2.yıldızı kazanmayı tartışıyor olacaktık..
                                Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X