Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar sakin ve itidalli kalalım bazı kardeşlerimiz kan gölüne dönsün söyle asalım böyle keselim diyorlar.. etmesinler... gücümüz sakinliğimizden gelmeli.. itidali ve haklı olmanın gururundan aldığımız gücü duruşumuza yansıtalım.. sakin kalalım...

tiwitırdan MatchFixing ByFenerbahçe başlığına destek verelim.

yüzdük ve kuyruguna geldik.. yıllardır gösterdiğimiz sabır bize biraz daha lazım..

Yorum

• IHO patronu RTE'i uzmez kupa mupa beklemeyin

truva ati IHO!
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Ahmet Hakan denen soytariya bugun yazdigi yazi nedeniyle kufurlerimi iletiyorun
        Allah bildigi gibi yapsin senin gibileri

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dilimi ısırıyorum. Yumruklarımı sıkıyorum. Allah'ım sen mukayet ol bizlere sen sabır ver bizlere. Ulan şu şerefsiz entrikacı sahtekarlar kadarda mı olamıyorsunuz! Adamlar intikam nidaları atıyor açık açık sen ise adamlara yalaklanıyorsun ... herif bizim kiminle sorunumuz var arpacık sporla mı!? Nedir lan bu sürekli fbye çiçiek uzatmalar, yalaklanmalar, aman dilemeler.

Yemin ediyorum beni bu süreç yormadı. Beni içimizdeki kişiliksiz, korkak, hesapçı, omurgasızlar, dik duramayan güç karşısında aman dileyip eğilenler yordu. Vallaha utanıyorum bunlardan. Hem utanıyor hem de insan olarak tiksiniyorum.

........
          En son ESER tarafından düzenlendi; 19.01.2014, 21:05.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dilimi ısırıyorum. Yumruklarımı sıkıyorum. Allah'ım sen mukayet ol bizlere sen sabır ver bizlere. Ulan şu şerefsiz entrikacı sahtekarlar kadarda mı olamıyorsunuz! Adamlar intikam nidaları atıyor açık açık sen ise adamlara yalaklanıyorsun ... herif bizim kiminle sorunumuz var arpacık sporla mı!? Nedir lan bu sürekli fbye çiçiek uzatmalar, yalaklanmalar, aman dilemeler.

Yemin ediyorum beni bu süreç yormadı. Beni içimizdeki kişiliksiz, korkak, hesapçı, omurgasızlar, dik duramayan güç karşısında aman dileyip eğilenler yordu. Vallaha utanıyorum bunlardan. Hem utanıyor hem de insan olarak tiksiniyorum.

aynen oyle . Bu surecte bu kisiliksizlikleri gordukce cok seyler koptu o inandigim degerlerden.. Baskaldiri , isyankar, falan filanlarla buyudum, Trabzonlu olmamin yaninda bu takimi gonul vermeme neden olan motivasyonlardi bu olduguna inandigim degerler ama bu surecte hakkini savunmaktan aciz, hirsiz ile kol kola girmeye calisan , hakli davayi savunmayi birak davanin magduru olmayi bile beceremeyen hirsiz yalamasi baskan ve yonetici musvettelerinin varligi beni sike yapmis kadar utandirdi bu surecte..

bizim fenerle sorunumuz yokmus.. kiminle sorunumuz o zaman ulan sayin hocam,

bu yalamaliklarla amaclanan nedir. onu da bir anlayamadim surec basindan beri.

Yorum

• En büyük engel yine kendimiziz. Şaka gibi...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Bu gidisle gelecek Sikebahce macinda büyük olaylar olabilir.

3 puani simdiden rakibe yaziyorum.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Neredesin ey ahlak timsali?
                  Neredesin ey namus ve onur fedaisi?
                  Neredesin neredesin neredesin?
                  Neredesin ey icraat adamı?
                  Neredesin ey kupayı alacak başkan?
                  Yüzün mü yok,paran mı yok yoksa cesaretin mi yok ?
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• kupa gelecek... yeterki karar açıklanırken ben pc başında olmayayım
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• kupa gelecek adalet tecelli edecek...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bekle iho bekleeeee FIFA UEFA diye uyuttun bizi!!!
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• şu şerefsiz kanala bak nasılda yayın yapıyor tarafsız ya
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bekle iho bekleeeee FIFA UEFA diye uyuttun bizi!!!
                            bakalım hafta içi ne gibi bir açıklama yapacaklar muhakkak birşeyler söyleyeceklerdir...

Yorum

• edit..

Yorum

• Beyler yönetim hafta sonu tatilinde kulübün memuruya bunlar.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X