Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    muhabbetimizede doyum olmuyor Maşallah..
    ))))
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• biraz araştırdım. 2 yıl geçmiş ama çok çabuk unutmuşuz olayları.

15 ağustosta birinci etik kurulu raporu hazırlanıp tff ye sunuluyor. bu raporda ts ve bjk temiz. daha sonra 22 ağustosta UEFA, CORNO yu gönderiyor ve müfettiş savcı ile görüşüyor. daha sonra 24 ağustosta UEFA TS yi şampiyonlar ligine alıyor. yani UEFA birinci etik kurulu raporunu esas alıp bizi şampiyonlar ligine çağırıyor. TFF ye birşey sormuyor. zaten sorsa büyük ihtimalle bizi göndermek istemeyeceklerdi.
      En son toksoy61 tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 16:32.
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• bu sezonuda düşmezler, avrupaya katulma hakkı kazanırlar, inerler, 2 yılda avrupada sonra en az olamazlar.

şike yapalı 3 sezon geçiyor, ve ancak küme düşecekler ve normaldede en az 2 Lig düşmeleri gerekirken.

bakalım herhangi bi hakkımıza ulaşabilecekmiyiz.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biraz araştırdım. 2 yıl geçmiş ama çok çabuk unutmuşuz olayları.

15 ağustosta birinci etik kurulu raporu hazırlanıp tff ye sunuluyor. bu raporda ts ve bjk temiz. daha sonra 22 ağustosta UEFA, CORNO yu gönderiyor ve müfettiş savcı ile görüşüyor. daha sonra 24 ağustosta UEFA TS yi şampiyonlar ligine alıyor. yani UEFA birinci etik kurulu raporunu esas alıp bizi şampiyonlar ligine çağırıyor. TFF ye birşey sormuyor. zaten sorsa büyük ihtimalle bizi göndermek istemeyeceklerdi.
          1.Etik Kurul raporu 15 Ağustos'ta Tff'ye sunuluyor ama açıklanmıyor...Buna sebep olarak gizlilik kararı,iddianame olmaması ve gizlilik kalktıktan sonra nihai raporun hazırlanacak olması gösteriliyor...Bu rapor bir gazete tarafından aralık ayı gibi yayınlanıyor...

Ama Tff içinden(muhtemelen Lütfi Arıboğan-Ebru Köksal ikilisi şimdi ikisi de gs'de...) bu rapor uefa'ya sızdırılıyor bir örneği de İstanbul'a gelen müfettişe veriliyor... ama bu gayriresmi bir şekilde yapılıyor uefa'da bu belgeyi açıklamıyor,herhangi bir şekilde bundan bahsetmiyor...

Bunlar tahmin ama olayın gelişimi ve uefa'nın sanki neyin ne olduğunu biliyormuş gibi kendinden emin açıklamaları,fb'yi atıp bizi almaları,kesin tavırları bu olayın başka türlü olamayacağını gösteriyor...Zaten Uefa, yöneticileri tutuklu olan bjk'yi de kupalara devam ettiriyor....kupalara devam eden takımlar etik kurul raporunda suçsuz bulunanlar...Yoksa uefa, şike soruşturmasında yöneticileri bulunan iki kulübü neden devam ettirsin...bu ilk raporun içeriği ve tff içinden aldıkları bilgiler onların kararında etkili olmuş...
          En son winner tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 16:53.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Merak ettim normal bir mesaj yazdım neden silindi?İçinde başka taraftar grubu adı geçtiği için mi?
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merak ettim normal bir mesaj yazdım neden silindi?İçinde başka taraftar grubu adı geçtiği için mi?
              Normalde içerisinde başka grup geçtiği için mesaj silmiyoruz. Bu tip durumlara da karşıyız, sansürcü bir tutum olarak algılamayın.

Yalnız bize küfür etmeyi düstur edinmiş kişi ve gruplara bu sayfalarda müsade etmemiz söz konusu değildir.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Hacıosmanoğlu ve UEFA Asbaşkanı Lefkaritis...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hacıosmanoğlu ve UEFA Asbaşkanı Lefkaritis...
                  Bizim başkan gençleşmiş mi yoksa kardeşi falan mı
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim başkan gençleşmiş mi yoksa kardeşi falan mı
                    Saçlarını boyattı geçen hafta...
                    Trabzon bir sevda,

Yorum

Saçlarını boyattı geçen hafta...
                      Ciddi mi ?

Yorum

• Birazda ektirmiş sanki

Yorum

• 9 Eylül

14 Eylül
                          Trabzon bir sevda,

Yorum

• İbrahim Tatlıses Trabzonspor Başkanı olmuş gibi hissettim.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Adam karizma

Yorum

Hacıosmanoğlu ve UEFA Asbaşkanı Lefkaritis...
                                nezaman çekildi bu resim ?
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X