Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "UEFA'DAN GELECEK YAZININ İÇERİĞİNE GÖRE KARAR VERİRİZ"

UEFA'nın yargıtayın şike kararının metnini istemesiyle ilgili bir soru üzerine de Demirören, "Ben iki senedir aynı şeyi söylüyourm. UEFA'dan gelecek yazının içeriğine göre tabii ki de federasyonu yönetim kurulu oturup değerlendirme yapacaktır." karşılığını verdi.

Aydınlarla çıktığımız yolda tüpçüyle yolun sonuna geldik. Tünelin ucundan ışık geliyo ama uefa treninin ışığı geliyo millet yeni farkediyo.
    Tüpçü, yolun sonunun karanlık olduğunu çok iyi bildiğinden, yani şimdiye kadar kafasını bile bile kuma gömdüğünden ya da korkudan nihai kararı veremediğinden,

UEFA'dan yazı gelmesi halinde kendisinin de rahatlayacağını yani 2010-2011 şampiyonluk kararını lehimize verebileceğini ima ediyor.

HAYDİ UEFA SON VOLEYİ ÇAK BEKLETMEDEN.
    3 YIL OLACAK NEREDEYSE SABRUM KALMADİ DA.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• TS kulübünün 2010-2011 şampiyonluğu tescili için UEFA/FIFA'ya yazdığı yazının cevabını hepimiz heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

3 yıldır verdiğimiz büyük ve onurlu mücadelenin her aşamasında ne demiştik,

Bu işi eloğlu bitirir, Türkiye'de bunu yapacak irade yok demiştik.

Tüpçü'nün son korkak ve çaresşiz açıklamaları bunu kanıtlıyor.

OLUMLU CEVAP BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.
      HADİ HAYIRLISI, KUPAMIZ GELSİN DE GELECEĞE UMUTLU BAKALIM.
      HA BU ARADA ŞİKEBAHÇENİN DE DÜŞÜRÜLMESİ LAZIM.
      UMARIM UEFA TFF'YE GÖNDERECEĞİ İHTAR YAZISISINDA BUNA DA DEĞİNİR. YOKSA BURUK SEVİNÇ OLUR.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Sampiyonluk kupasini alirsak bir koyun adagim var;ama alma ihtimalimizi cok az goruyorum bence yuzde 10 uzerinden 3 scene gecmis bir sampiyonlugun tescilini degistirmek cok zor bir is uefanin Ben tff ye kararini gozden gecir diyeceginide dusunmuyorum 3 scene hicbir ulkeye tolerans gostermeyen uefa tuff ye niye gosterdi falan filan fistik .
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

UEFA'nın yargıtayın şike kararının metnini istemesiyle ilgili bir soru üzerine de Demirören, "Ben iki senedir aynı şeyi söylüyourm. UEFA'dan gelecek yazının içeriğine göre tabii ki de federasyonu yönetim kurulu oturup değerlendirme yapacaktır." karşılığını verdi.

Aydınlarla çıktığımız yolda tüpçüyle yolun sonuna geldik. Tünelin ucundan ışık geliyo ama uefa treninin ışığı geliyo millet yeni farkediyo.
          hani tahkimin kararları değişmezdi köpoğlu
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hani tahkimin kararları değişmezdi köpoğlu
            Köpoğlu
            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

Bu yaz çok aksiyonlu geçecek,hele bunlar daha birbirine düşecek,suçlamalar gırla gidecek.Aziz'in ne mal olduğu ortada tüpçünün de ondan aşağı kalır yanı yok.Kupa bize verilsin dendi mi öküz ölür,ortaklık bozulur.
              Senelik iznimi güzel bir zamana denk getirip bu atraksiyonu en yakın locadan elimde cips,kola ,izlemeyi düşünüyorum.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nihayet Fenerbahçe'ye uygun bir Şemsiye buldum.
                ( İrfantino )

Ellerinden öpüyorum İrfan Abi.

Yorum

• Atilla Dilaver'in geçen gün söylediğine göre UEFA ve FIFA'ya gönderdiğimiz yazı 'görevini yap yoksa sizi de mahkemeye veririm' anlamına gelen ihtarnameymiş. Bildiğim kadarıyla Türkiye sınırları içinde böyle bir ihtara bir ay içinde cevap verilmesi gerekir. Acaba bizim yazımızın akibeti ne kadar sürede belli olur ?

Yorum

• Tüp kafa bu açıklamayı durup dururken yapmazdı. Ya UEFA Tff'ye dedi ki siz rahat olun biz defteri kapattık ya da tüp kafa demek istiyor ki UEFA zorlarsa kupanızı alırsınız boşuna siyaseti suçlamayın...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Yahu ne kansız bir adam bu Y.D !!!

Ulan hiç mi temiz kalmış bir yanın yok be adam !!!

Yorum

"Ben şerefsizim" in en net ifadelerinden birisi.

UEFA'dan gelecek yazıyı bekliyorsun.

Şike hangi ligde yapıldı ?

UEFA Avrupa Liginde mi ? Şampiyonlar Liginde mi ?

Dünya hakikaten imtihan dünyası...
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Ben şerefsizim" in en net ifadelerinden birisi.

UEFA'dan gelecek yazıyı bekliyorsun.

Şike hangi ligde yapıldı ?

UEFA Avrupa Liginde mi ? Şampiyonlar Liginde mi ?

Dünya hakikaten imtihan dünyası...

Abi bunlarin yüzüne tükürsen yarabbi sükür derler tükürügüne yazik olur
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bu tupcuye şoyle uzaktan baksan kapı gıbı adam dersın herseyı ıle hali vaktı de yerınde masallah dersın ama gel gör ki adam bıldıgın omurgasız bı yaratık ayrıca asena ya tas cıkarta bılecek bı dansoz ama olsun yavas yavas kıvırmaya basladı daha masanın ustune cıkarıp oynatacak da onu uefa

Yorum

• Kupa okadarda önemli değil benim için .Zaten o kupayı hakettiğimiz bizim olduğu tescillenmiş.Asıl önemli olan bunca zaman bize yaptıklarından sonra yargıtayca 4 maçta şike kararı sonrası ilgili takımların küme düşmesidir.4 alt lig aşağısı benı tatmin etmez.Ayrıca Sivas Bjk da düşmelidir...Eskişehir yönetimindede sorun olduğu için onlarda düşmelidir ama onlar temizledi en azından şikecilerini
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Hakkimiz olan sampiyonlugun tescilini istiyorum ben. Aziz kupayi yaglasin ustune otursun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X