Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pasif mi ? art niyetli desek ...
    Artik nasil adlanfirirsan ben kibarca dedim
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya Allah askina yönetimi elestirin kötüleyin suclayin ama gercekten samimi bir sekilde kupayi almak icin ugrasmayacaklarini mi zannediyorsunuz? Böyle bir sacmalik olabilir mi ya akil var mantik var. Herseyden süphe edin ama bu yönetimin kupa icin herseyini vereceginden süphe etmeyin. Biraz mantikli düsünün ya burada yazilanlari aklim almiyor resmen baskani sikeci yaptiniz. Adamlarin var bir bildigi herseyi de biz bilmeyelim. O kupa gelecek!
      Ben başkana muhalif olsamda yazdığınız gibi bu konuda artniyetli biri olduğuna inanmıyorum bende. Dediğiniz gibi adı nerdeyse şikeciye çıkacak. Ki reşit hocayı savunduğumda azizeyi savunuyomuşum gibi muamele gördüğümü gördükten sonra o duruma da şaşırmam bmn'de açıkcası.
      Taraftarla arasında tatsızlık yaşamış olabilir, otyakmazı kankası da yapmış olabilir. Lakin izlediği yol farklı sadece. Şayet bu ülkenin başbakanı çıkıpta 5 yıl avrupaya gitmesekte olur dîyebiliyosa o tahkim kararlarının değiştirilmesi için uefanın gücü yetmez. Bize siyasi irade lazım.
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 29.09.2013, 14:24.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Şu siyasi iradeyi de haşa Allah yaptınız. Tahkim Kararlarının değişmesi için siyasi irade falan lazım değil. Uefa ve Fifa kararlarıma uyacaksınız ya da organizasyonlarıma katılmayacaksınız restini çektiği an siyasi iradenin tek müdahil olabileceği nokta 'tamam biz men cezasını kabul ediyoruz' noktası olabilir. En az 5 sene ki ben 'Sözkonusu kararlar Uefa kararlarına göre revize edilmediği sürece gibi bir ibare bekliyorum- Avrupa ve Dünya organizasyonlarından men edilmeyi göze alan siyasi irade olabilir ona bir şey diyemem. Ama hem Fb'ye ceza verdim hem de kupayı Ts'ye vermem diye bir karar olamaz. Olursa o vakit biz de Cas'a dava açma hakkına sahip oluruz ve sonuçta da kupayı alırız diye düşünüyorum. Bu bağlamda Hacıosman Efendi'nin sırf kupayı almak için siyaset yalakalığı yapıyor, o da böyle bir strateji izliyor şeklinde savunulması benim gözümde bir anlam ifade etmiyor. Tff'ye başvuruyu yapsın, reddedilirse Uefa, Fifa, Cas daha bir sürü yol var önünde. İstediğimiz şikecileri asarım keserim gibi kuru gürültü laflar da değil. Sadece şu an aramızdan herhangi birinin başkan olması durumunda izleyeceği klasik prosedürü izlemesi bu kadar basit.
        #7 King of Kings

Yorum

• Vaybe özlemişim başlığa mesaj yazmayı okuyupta bişeyler yazamamak çok kötü ALLAH kimsenin başına vermesin
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şu azizenin cezası açıklansa ortalık çok daha karışacak.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• federasyon gs ye cezayı kesti...

bjk yi karıştırdı

şikecilerde ses yok ceza alırsa aziz onlardada iş bitecek..

bu durumda diyorum bizimkiler bir ayağa kalkabilse ama bizde de iş yok....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                federasyon gs ye cezayı kesti...

bjk yi karıştırdı

şikecilerde ses yok ceza alırsa aziz onlardada iş bitecek..

bu durumda diyorum bizimkiler bir ayağa kalkabilse ama bizde de iş yok....

bize yol acan var galiba....

TS bu sene sampion olsun ve susar diye

Yorum

• bu videoda boş boş konuşmuş yine başkan ama somut adım yok. feshanede konuşmuş galiba

Yorum

• ''Kupayı Başbakan değil TFF verir''

Kanal 7’de İskele Sancak programının konuğu olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, son günlerde tartışması alevlenen 2010-11 Şampiyonluk Kupası’yla ilgili önemli mesajlar verdi.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Şike hakemler eliyle devam ediyor.fenere hediye ettiler 3 puanı.Bu düzende neyin mücadelesini veriyoruz.Allah kahretsin.

Yorum

• ''Kupayı Başbakan değil TFF verir''

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

yalanınızı s..... sizin ben!

Kişilerle kurumlar ayrılmalı diyerek şikebahçeyi kurtarması için dolaylı değil direkt talimat verdiğiniz TFF ve başına getirdiğiniz ''gebeş'' şimdi alınterimizle kazandığımız kupayı bize verecek (!) olan tek merciiymiş!

Anneniz Oflu Babanız Oflu ama siz siyasetsporlusunuz sayın bakanım,kusura bakmayın!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Av.Nusret Yılmaz Bey, kupa için bütün hazırlıklarını yaptı.
                          Ama İHO,bir türlü harekete geçme talimatını vermedi

Atilla Dilaver
                          Bordomavi.net

Yorum

• Ligde futbol değil tiyatro izliyoruz.

Figüran takımlar da biz ve bazı anadolu takımları oluyor.

aziz yıldırımın kulüp yöneticiliği yaptığı bir ligin meşruiyeti yoktur. Bu azılı hırsızın başkanlık yaptığı kulüp düşürülmeli.

Top yönetimde. Fifa'ya gidip süratle başvuruyu yapsınlar.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Av.Nusret Yılmaz Bey, kupa için bütün hazırlıklarını yaptı.
                              Ama İHO,bir türlü harekete geçme talimatını vermedi

Atilla Dilaver
                              Ne gibi bir hazırlık? TFF'ye dava açmak gibi mi mesela?
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• cavcav ne geçirdi be....canı yanan nasıl da konuşuyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X