Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "dinsiz devlet yaşar ama adaletsiz devlet yaşamaz" demiş hz. ömer. hangi işte adalet varki.bizlerde adil olmayanlara sadece yandaşız diye ses çıkarmıyoruz. bir gün adalet herkese lazım olacak ey zamane güçlüleri...

Bu yorumu biryerde okudum bugün.Ve aynen paylaştım.
    Adil olmayanlara yandaş olduğu için ses çıkarmayanlara gitsin bu söz

Yorum

• zaman daralıyor....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "dinsiz devlet yaşar ama adaletsiz devlet yaşamaz" demiş hz. ömer. hangi işte adalet varki.bizlerde adil olmayanlara sadece yandaşız diye ses çıkarmıyoruz. bir gün adalet herkese lazım olacak ey zamane güçlüleri...

Bu yorumu biryerde okudum bugün.Ve aynen paylaştım.
        Adil olmayanlara yandaş olduğu için ses çıkarmayanlara gitsin bu söz
        Gitsin tabi renktaş, gitsin,
        bugün beni benden alan mesajlara denk geliyorum hep
        sen de varol Mahmudum,sen de varol.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• insanlık suçu işleyen milyonlarca göz ününde yerde yatan bir topçuya ceza vermeyen tff, insanlık suçu işleyip bir özür dilemeyen caner denen şahıs ceza almazken, 3 maç ceza verilen mustafa ise melek kadar masum.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Kişilerin cezası illaki açıklanacak değil mi,bilmediğim için soruyorum,
            ve o isimlerin içinde şu an hocalık yapan,topçuluk yapanlar da olacak mı,
            örneğin antebin hocalığını yapan ahlaksız utanmadan arlanmadan çimleri kirletmeye devam edecek mi,bilen renktaşım bişiler söylerse sevinirim,teşekkürler.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bülent UYGUN denilen üç yüzlü fırıldak adamdan nefret ediyorum.

Hala yine her maçta olduğu gibi hakemi suçluyor.

ADINI KULLANMIŞLAR BÜLOCUM, ADINI.
              SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIKSIN.

Bir de şu BEYAZ TV'de ÜMİT ÖZAT yok mu, tam bir insanlık müsveddesi, o kadar geveze ki, konuştuklarının çoğu boş ve hep TS aleyhinde konuşuyor dayaklık herif.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                insanlık suçu işleyen milyonlarca göz ününde yerde yatan bir topçuya ceza vermeyen tff, insanlık suçu işleyip bir özür dilemeyen caner denen şahıs ceza almazken, 3 maç ceza verilen mustafa ise melek kadar masum.....
                Allah bu şikecilere ve hala daha adaleti tecelli ettirmeyenlere büyük azap verecek.

BAŞKA YOLU YOK.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• hala beklemedeyiz

Yorum

• Bidahankine sanayi tupu takcam direge piknik tupuyle olmicak bu is
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bu gece aklima Mustafa abimiz geldi esimle konusurken
                      Gözlerim doldu içim titredi
                      Allah rahmet eylesin
                      Sebep olanlar iki cihandada gülmesin
                      Adalet er ya da geç tecelli edicek
                      Keske keskelerimiz olmasaydi be abi
                      Daha da yazamiyorum
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• "Şikeye teşebbüs"'ten Tff tarafından ceza alan, örgütten mahkemeden suçu kesinleşen kişiler hala feybe yöneticileri olarak ligimizde boy göstermekte
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şöyle diyor şair:
                          "Bugün kayda değer bir şey yok..."

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            22 Mayıs 2011 akşamı maçlar sona erdiğinde 1000 kişilik polis okulunda 3-5 Trabzonspor taraftarıydık sigarasını yakıp uzaktan uzaktan sevinen fenerbahçelileri izleyen, biz o günde biliyorduk paranın emeği yendiğini bugünde biliyoruz, UEFA CAS mas tas bunlarda tescilledi bunu ama bizim adaletsiz ülkemiz hala gerekeni yapmadı o akşam bizim sevinçlerimizi çalanların Allah belasını versin tertemiz 82 puanımızı gasp edip kupaya el uzatanların Allah belasını versin.. Sizin inandığınız bir Allah yok ben buna inanıyorum!

İnançları olsaydı, çoktan hak yerine teslim edilirdi.
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• ulan daha ne bekleniyor neden istemiyoruz haklarimizi ne bekliyor IHO!!! Aziz bari fenerli ne mal oldugunu belli ediyor ama IHO bizi arkamizdan vuruyor RTE'nin usakligini yaparak allah kahretsin!
                              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Korkuyor musun ibrahim haciosmanoğlu. . .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Çalışıyor...
                                X