Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nezaman çekildi bu resim ?
    3 saat önce...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• UEFA Asbaşkanı ayağa kalksaymış keşke masadan.

Taaa Türkiyeden sana forma getiriyoruz, arkasında adın yazıyor masadan bile kalkmıyorsun.

İlla "the world leader" mı yazmak gerekiyor formanın arkasına !!!
      En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 17:35.
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 saat önce...
        ezikler görmesin Trabzonspor arkamızdan kuyu kazıyor derler şimdi
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Normalde içerisinde başka grup geçtiği için mesaj silmiyoruz. Bu tip durumlara da karşıyız, sansürcü bir tutum olarak algılamayın.

Yalnız bize küfür etmeyi düstur edinmiş kişi ve gruplara bu sayfalarda müsade etmemiz söz konusu değildir.
          Bilmiyordum ,teşekkürler....
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hacı saçları boyatmış harbi.. Delikanlılıkta varmıydı bu? Şaka şaka daha iyi olmuş aslında çok yaşlı görünüyordu eskiden.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Değerli üyemiz mehmet ozcan,
              Yorum yayınlama kurallarımız doğrultusunda yorumunuzu yayınlayamıyoruz. Bu mesaj, yorum onaylama sisteminden otomatik olarak gönderilmektedir.

Yorumunuz:
              "yargilanip beraat etti. ceza almadi baskalari gibi, karistirmayalim lutfen.."

Bu adrese gönderilen cevap mailler alınmamaktadır.
              Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Ligtv.com.tr
              Değerli üyemiz mehmet ozcan,
              Yorum yayınlama kurallarımız doğrultusunda yorumunuzu yayınlayamıyoruz. Bu mesaj, yorum onaylama sisteminden otomatik olarak gönderilmektedir.

Yorumunuz:
              "olin:90- kaf kaf:70 biseyler hatirlatiyor bana.."

Ligtv.com.tr
              Değerli üyemiz mehmet ozcan,

Yorumunuz:
              "feneri sekip mostoroglu mu savunacak simdi? peki uefa sekip bey siz sike yapmaktan hak mahrumiyeti almadiniz mi derse ne olacak?"

Ligtv.com.tr

yav şu ligtvnin bana gıcıklığı nedir allah aşkına.. hiç bir yorumumu yayınlamıyor adiler.. burda da mı şike var..
              En son memozcan tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 18:11.
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu gün çok yoğunum.Foruma gün için de ancak bir kaç dakika göz atabildim.

Bakıyorum Celal burada,forum emin ellerde.Gönül rahatlığıyla işime geri dönüyorum.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  9 Eylül

14 Eylül
                  İHO'ma bak beee!..Saçlar boyatılmış,sanki kaşlardan da aldırmış gibi geldi bana.Bir kısım gerçek Trabzonspor taraftarı şikeyle mail'di,fax'dı,eylemdi mücadele ederken bizim başkan boya,epilasyon,ağda işleriyle haşır neşir.La havle vela kuvvete...

Yorum

• Haksızlık etmeyelim.Gördüğüm kadarıyla saçlar boyalı falan değil,sadece yeni ve kısa kestirmiş.O yüzden de beyazları daha az görünüyor.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      savcının iddianamesinde trabzonsporun ismide vardı. maa buna dayanarak bizi şampiyonlar ligine göndermek istememiş. eğer fb nin adı geçiyor diye göndermek istemediyse bizide göndermek istememesi normaldir. peki bjk yı niye gönderdi? sonra madem fb ve ts de şüpheleri vardı şampiyonluğu niye bursaya vermek istemedide o seneyi yok saymak istedi?

ayrıca benim anlamadığım bizi uefa neye dayanarak şampiyonlar ligine aldı? tff diyorki biz önermedik? peki kim önerdi? savcı iddianamesinde ismimiz vardı. bjk nın ismi vardı. ama iki takımıda aldı. sonra bjk nın şikesi ortaya çıkınca ceza aldı. şampiyonlar ligine bu kadar önem veren uefa iddianamede ismi geçen ts yi niye şampiyonlar ligine aldı tam olarak anlayamadım. eğer savcı ile görüşüp böyle bir karar aldıysalar bunu bilemem. iddianamde ts ile ilgili bölümleri okumuşlar bir şey çıkmayacağını anlayıp mı karar vermişlerdir acaba? çünkü aydınlar eufa yı arayıp ts nin iddianamede ismi geçiyor onu niye aldınız niye sormuş? verilen cevabı merak ediyorum açıkcası.

şunu da ekleyeyim bizim şampiyonlar ligine alındığımız zaman birinci etik kurulu raporu tamamlanmışmıydı? çünkü o raporda biz ve bjk temiz çıkmıştık, fb ise suçlu çıkmıştı. acaba ona göre mi hareket etti UEFA?

Niye bu konuya takılıyorsunuz(lar) anlamıyorum.

Söz konusu dönemde henüz iddianame bile açıklanmamıştı ve savcılık kararıyla dosyanın gizliliği vardı. UEFA müfettişi gelip savcıdan gerekli bilgi ve sıcak delilleri aldı (muhtemelen İngilizce mütercim eşiliğindede Savcının kritik olarak gördüğü bölümleri çevirtmiştir). Ayrıca UEFA , 3 temmuz günü sabah 09:00'dan taaa CAS'ta verilen nihai kararın sonuna kadar -hatta bugünlerdede - konuya her noktasına kadar hakimdir. Öyle ki spekülasyonlardan bile haberdardır. Bundan BMN ve bireysel olarak iletişim yoluyla bilgilendirmelerin yanı sıra buradaki diğer haber kaynaklarının etkiside vardır.

Platininin ''fenerbahçe neden şampiyonlar ligine alınmadı '' sorusuna daha o günlerde ''bunun nedenini bilmeyen yeryüzünde bir tek siz olmalısınız'' diye rahatça ve adeta karşısındaki o gerizekalı fenerli muhabirle alay edercesine verdiği cevap şikecilerin ipinin daha 2 yıl öncesinde çekildiğinin ispatıdır.

Son olarak ,Lütfi Arıboğan velev ki kuşların söylediği gibi yönlendirme yapmış olsun. Bundan ne çıkabilir? Zaten süreç sonunda yerel mahkemeden beraat eden biz , hem yerel mahkemede hem UEFA disiplin kurulunda hemde CAS'ta mahkum olan şikebahçe denilen pislik odağı olmadı mı?
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        UEFA Asbaşkanı ayağa kalksaymış keşke masadan.

Taaa Türkiyeden sana forma getiriyoruz, arkasında adın yazıyor masadan bile kalkmıyorsun.
                        Masada oturan kişi rahatsızlığından ötürü ayağa kalkamıyormuş.

Ayağından operasyon geçirmiş ancak yine de orada olmak istediği için gelmiş.

Kaynak: Bir gazetedeki haber.

Yorum

• Şampiyonluk kupası
                          Şampiyonluk primi
                          Maddi Tazminat (takımın uğradığı zarar, kadronun dağılması, sonraki senelerdeki şampiyonlukların kaçırılması, kaçan sponsorluklar, futbolcuların yüksek bonservisler yerine bedava gitmesi vs. min 100m usd)

TFF'e ve sonrasında UEFA'ya başvurulmayan, tazminat davası açılmayan her gün yönetimimiz görevini yapmıyor demektir... Bu yönetimin namus borcudur, bunu yapmayan yönetim yapacak olana müsade etsin...
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Alınteriyle kazandığımız şampiyonluğumuzu vermezlerse bu ülkede, ailemden sonra en çok sevdiğim futbolla ilişkimi keseceğim.

AMA NEFRETİM VE ÖFKEM HEP BAKİ KALACAK.

AHİRETTE HESABINI SORACAĞIM SEVİNÇLERİMİZİ ÇALAN HERKESTEN.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu gün çok yoğunum.Foruma gün için de ancak bir kaç dakika göz atabildim.

Bakıyorum Celal burada,forum emin ellerde.Gönül rahatlığıyla işime geri dönüyorum.
                              Eyvallah abicim gozun arkada kalmasin
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eyvallah abicim gozun arkada kalmasin
                                Oyle diyorsun da bak simdi bir ben varim burda. Olmuyor...

Yorum

Çalışıyor...
                                X