Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Platini'ye 70.000 Infantino'ya 45.000 şikayet gelmiş

Bu rakamlar çok düşük değil mi . Tekrar UEFA ve FIFA'ya mail kampanyası düzenlenmeli
    Büyüksünüz TS taraftarları, az bile atmışız
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bu memlekette bir tane adam yok mu Trabzonsporun hakkını koruyacak ?

Adamlar evden televizyonu çaldılar tecavüz ettiler. Hırsız belli televizyonun yeri belli mağdur belli...evsahibi, hırsız televizyonu kendi geri getirir diyo, birileri tecavüz sahaya yansımadı sorun yok aynen devam diyo, mahalle halkı da alkış tutuyo

Yazıklar olsun topunuza tüfeğinize
      1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        değerli yönetici kardeslerim ..

maa'rın bugün acıklamalarından sonra kamuoyuna şöyle şanımıza yakısır bir cevap verilmesini rica ediyorum.

Ne demek ben olsam TRABZONSPOR'U göndermezdim ??

Sen kimsin ??

bu kadar taraflı bir TFF başkanı olamaz.
        Evet kulüp bu cümlesi üzerine şiddetli bir çaıklama yapmalı resmi siteden

Zaten sevinçlerimiz çalınmış, hala bizi kirli emellerine alet ediyorlar

etik kurulunda temiz
        tahkimde temiz
        mahkemede temiz
        UEFA'da temiz
        TEMİZ OĞLU TEMİZ ULAN
        TRABZONSPOR TERTEMİZ ANLAYIN
        VERİN KUPAMIZI ŞAMPİYONLUĞUMUZU
        ONDAN SONRA DA LAYIK OLDUĞUNUZ YERE DÜŞÜN
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• M.A.A. resmen itiraf etti görevi kötüye kullandığını Trabzonspor yönetimi acilen dava açmalı ....

Taraftar olarak biz dava açabilirmiyiz...

Yada kongre üyeleri dava açabilirmi...

Borsada Trabzonspor hissesi olanlar dava açabilir mi ?

Eğer bunlar dava açabiliyorsa yönetimin hamlesi beklemeden onlarında dava açması lazım...
          En son Mustafa OK tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 16:14.
          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sedat tunalı sorulabilecek onca şey yerine neden bel altına girdi, yazık!!! ahlak ile ilgili soru sor sonra kalk ahlaksızca, bir insanın en kaşınılmaması gereken yarasını kaşı!!!! evlat acısını allahım düşmanıma vermesin yemişim kupasını futbolunu, geçiniz bunları!!!

yukarıdakileri belirttikten sonra maa beni hiç şaşırtmadı trabzonspor maa için hiçten farksız; karar alma makamını aşan bir durumdayız ülkede hiç kimse kupanın bize gelmesini hakkımızın verilmesini engelleyemez... maa nın sözlerinin bizim için olumsuz hiçbir değeri yok sadece tezlerimizi güçlendirir...
            MAA bugün yaptığı fiyasko konuşmasıyla,

bir fenevli tff başkanı olarak,

şikebahçeyi korumak için ne kadar uğraştığını açıkça ortaya koymuştur.

1-2 yönetici bana geldi, biz birşey yaptık cümlesini ağzından kaçırdı, karıştırdım dedi, konuyu sahaya yansımadı hikayelerine getirdi.

ÇOK YAZIK.
            TUH SENİN KALIBINA.
            NERDE SENİN ADALETİN, AHLAK ANLAYIŞIN?
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçen sayfalarda bahsettiğim kısmı buldum.

buradan itibaren izleyin 12:40ta giriyor bahsettiğim itiraf kısımlarına. bana dediler ki tamam birtakım şeyler var hatta aykut hız aşımı var radara biz yakalandık demişti diyor. sonra buraya girdiğine pişman oluyor tehlikeli olduğunu düşünüyor bi kaç saniye sessiz kalıyor amatörce geçiştiriyor evet ben karıştırdım diyerek konuyu başka yere getiriyor. açıkça belli ki tamam bir takım şeyler var diyenler bazı şikebahçe yöneticileri. çünkü tam şikecilerle yaptıkları toplantılar ardından gelen konuydu bu. bahsettiğim kısım tamda buydu.

bu sadece bir örnek. bu toplantı baştan sonra suç şike itirafları olarak geçti. kendisi resmen profesyonelce şikebahçe için oraya atanmış elinden geleni yapmış. herşeyi şikebahçeye göre düşünmüş yapmaya çalışmış. Trabzonspor'u yok saymış görmemiş, şikeyi Trabzonspor'a da bulaştırmak adına elinden geleni yapmıştır şerefsiz. alenen görevi yanlı ve kötüye kullandığını itiraf etmiştir belgeleriyle hemde. sahaya yansımayan şike fikrinini öncüsü olduğunu açıkladı denediğini ama sağlam ret yanıtını aldığını açıkladı uefadan. bu gelişmeler ardından düşündüğü cezalarla birlikte tek düşüncesinin o seneyi yok saymak olduğunu söyledi. şerefsiz

başkan yönetim sert net şekilde devreye girmeli bekledikleri her an hainlik yapıyorlar. bu şerefsizlere hizmet ediyorlar.
              zaten dedi ya,

fenevbahçe ŞL'nden çıkartıldığında değil,
              TS çağırıldığında febeşli yöneticiler çok tepki gösterdiler bana dedi.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzonspor kulübü'ne çağrı

18.09.2013 tarihinde türkiye futbol federasyonu eski başkanı mehmet ali aydınlar'ın yaptığı basın açıklaması üzerine trabzonspor kulübü ve başkanı ibrahim ethem hacıosmanoğlu'na futbol sevdalıları olarak çağrımızdır:

Bir federasyon başkanının ülkenin herhangi bir takımını kayırmaya yönelik yaptığı açıklamalar kabul edilemez. Keza yaptığı bu açıklamalar eğer ki trabzonspor camiasına kıyısından köşesinden bir şekilde temas ediyorsa bu bizlerin müdahale etmesi gerektiği bir husustur.

“görevi kötüye kullanma” suçu türk ceza kanunu’nun 257. Maddesinde düzenlenmiştir. Kamu görevlilerine ilişkin tanımlanan (zimmet gibi) diğer suç tiplerine karşı tamamlayıcı bir nitelik taşır. Bu madde ile amaçlanan ise; kamu idaresinin düzenli, etkin, dürüst ve tarafsız biçimde işlenmesinin sağlanmasıdır.
                Madde 257.

(1) kanunda ayrıca suç olarak tanımlanan hâller dışında, görevinin gereklerine aykırı hareket etmek suretiyle, kişilerin mağduriyetine veya kamunun zararına neden olan ya da kişilere haksız bir kazanç sağlayan kamu görevlisi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
                (2) kanunda ayrıca suç olarak tanımlanan hâller dışında, görevinin gereklerini yapmakta ihmal veya gecikme göstererek, kişilerin mağduriyetine veya kamunun zararına neden olan ya da kişilere haksız bir kazanç sağlayan kamu görevlisi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
                (3) irtikâp suçunu oluşturmadığı takdirde, görevinin gereklerine uygun davranması için veya bu nedenle kişilerden kendisine veya bir başkasına çıkar sağlayan kamu görevlisi, birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

257. Madde uyarınca trabzonspor kulübü'nü, trabzonspor'un haklarını korumak adına verdiği sözler ve tutarlılığını göstermesi hususunda adım atmaya çağırıyoruz.

kamuoyuna saygıyla duyurulur.

joganita
                şike sürecinde, şikebahçeyi alenen koruduğunu itiraf eden ve cas kararlarına rağmen hala şampiyonluğumuzu vermeyen y.d. Adlı 2 kişiye derhal dava açılmalıdır.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• MAA mademki basın toplantısında TS da bu işin içindeydi dedi, neden pazarlık hep FB yönetimi ile yapıldı, TS yönetimi ile pazarlık yapılmadı ?.Cevap veriyorum çünkü Trabzonspor etik kurulu, disiplin kurulu, ağır ceza mahkemesi, UEFA ve FİFA tarafından aklanmış, sizin icazetinize ihtiyacı yok ki. Ayrıca MAA' ın o zaman Trabzonspor'un haklı olduğunu beyanı, şikenin var olduğunun kabulü anlamına gelirdi. TS taraftarı ilk baştan DİK DURUŞUNU açıkça ilan etmişti DÜŞÜRÜN ULAN, DÜŞÜRÜN ULAN, ŞİKE YAPANI DÜŞÜRÜN ULAN.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En çok kızdığım laf "saha temiz bütün maçları izledim saha tertemizdi". Ulan anasını avradını soyunu sopunu öptüklerim bizim izlediğimiz maçlar başka maç mıydı? Sana göre yok bana göre var. Neye göre saha temiz. Şadri başkan iyi demişti hangi aletle ölçtüler sahanın temiz olduğunu. Ulan bu kadar yavşak insanlar olmaz. Televizyona çıkıp "saha temiz" diyen angutların direkt annelerine selam gönderiyorum.
                    şike için şu maçlara baksın yeterdi MAA adisi.

satılmışşşehir-şikebahçe
                    satılmışşşehir-Trabzonspor
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• ve Arda sakinleşir
                      TRABZONSPOR

Yorum

• sahaya yansımamış mı
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Başkan göreve
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ve Arda sakinleşir
                            Derin Trabzon denen adam ceza aldıya ona sevindim işi gücü gelip burda milleti kışkırtmak...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              azizle bu maa oturup masaya anlaşabilse bu iş bitecekti o sezon yok sayılacaktı olan sadece bize olacaktı...vay vay vay ne ülke ama!!!

işte böyle ellerine yüzlerine bulaştırdılar; bizde de haklı olmanın gücü, gururu...
                              Hatırlayın,

Ocak-Şubat 2012 arası tff kongresi vardı ve MAA ne demişti,

-12 puan ve kupanın TS'ye verilmesi konusunda UEFA ile anlaştık, tüm kulüplerimizi de ikna ettik.

Ertesi gün Sadri ŞENER, kupanın ruhu geldi, tenekesi kaldı demişti.

Şimdi ne diyor MAA, o sezonu yok sayacaktık.

TS düşmanları sizi
                              1 tane katılımcı TS beraat etti, 2010-2011 şampiyonluk kupası ona verilmesi gerekmez mi diye sormadı.
                              KAYPAKLAR ORDUSU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• şimdi kafama takılan bi husus?
                                uefa ile şike konusunda anlaşma nasıl olabilir.?
                                bunlar bi bk yemiş ben kulaklarını çekerim amcası mı demiş
                                uefa da kabul mü etmiş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X