Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oğlu vatani görevdeyken ölmüş trafik kazasında..
    Sedat Tunalı da soracak başka soru bulamadı mı?
    Trabzon'un hakları ne olacak
    Kupası neden verilmedi?
    falan filan..
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kemal Belgin "ya bırak şu şerefsize cevap verme diye bağırıyordu"

ya Sedat Tunalı'ya ya da Aziz Yıldırım'a dedi. Olayda üçüncü bir şahıs yok bu lafın gidebileceği.

O ortamda kimsenin aklına gelmez direkt Aziz'e sallamak.

Yemişim onun duygu sömürüsünü ayrıca. Bizim dağ gibi Mustafa abimiz gitmiş, hemde bu çakalların dahil olduğu kumpasın yüzünden. Katilin ellerini temizlemekle görevli suçortağına mı acıyacağım?
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar özet olarak şikebahçeyi nasıl koruduğunu anlattı. Yazıklar olsun.

Yalnız son soruyu soran kimse ben utandım onun yerine. O nasıl bir soru, insan Allah'tan korkar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fıfayada uefanın bu pazarlığıyla ılgılı maıl atılmalı bı yerde onlarda gorevını kotuye kullanmıslar.. alllahdan sıkecıler kendı ayaklarına sıktılar maa nın yerıne tupcuyu getırerek eksı puanla yırtcaklardı sezonda yoks ayılcaktı olan bızım kupa ve tazmınatlara olacaktı..
          İlk cümlenin üzerinde durulsa fena olmaz. İngilizcesi olan arkadaşlar bir yazı hazırlarsa memnuniyetle ilgililere gönderilir.
          GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçen sayfalarda bahsettiğim kısmı buldum.

buradan itibaren izleyin 12:40ta giriyor bahsettiğim itiraf kısımlarına. bana dediler ki tamam birtakım şeyler var hatta aykut hız aşımı var radara biz yakalandık demişti diyor. sonra buraya girdiğine pişman oluyor tehlikeli olduğunu düşünüyor bi kaç saniye sessiz kalıyor amatörce geçiştiriyor evet ben karıştırdım diyerek konuyu başka yere getiriyor. açıkça belli ki tamam bir takım şeyler var diyenler bazı şikebahçe yöneticileri. çünkü tam şikecilerle yaptıkları toplantılar ardından gelen konuydu bu. bahsettiğim kısım tamda buydu.

bu sadece bir örnek. bu toplantı baştan sonra suç şike itirafları olarak geçti. kendisi resmen profesyonelce şikebahçe için oraya atanmış elinden geleni yapmış. herşeyi şikebahçeye göre düşünmüş yapmaya çalışmış. Trabzonspor'u yok saymış görmemiş, şikeyi Trabzonspor'a da bulaştırmak adına elinden geleni yapmıştır şerefsiz. alenen görevi yanlı ve kötüye kullandığını itiraf etmiştir belgeleriyle hemde. sahaya yansımayan şike fikrinini öncüsü olduğunu açıkladı denediğini ama sağlam ret yanıtını aldığını açıkladı uefadan. bu gelişmeler ardından düşündüğü cezalarla birlikte tek düşüncesinin o seneyi yok saymak olduğunu söyledi. şerefsiz

başkan yönetim sert net şekilde devreye girmeli bekledikleri her an hainlik yapıyorlar. bu şerefsizlere hizmet ediyorlar.
            bu kısım çok önemli. bugünün bizi ilgilendiren net özeti budur.

klüp devreye girmeli. gerekli maddi-manevi hakların tanzim mücadelesi yanısıra görevi kötüye kullanmaktan bu adama dava açılmak zorundadır. aynı dava tüpçü denen it o görevden indikten sonra ona da açılmalıdır.

Yorum

• ayrıca Sedat Tunalı direkt oğlunu sormadı ki?

adam konuyu oraya getirdi! Kabahat Sedat'ta değil .

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlara BMN olarak dava açalım
                1 Dakika bile kaybetmeden dava açalım... Uefa ya şikayet edelim
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• sürekli dalga geçilen Serhat Ulueren'in ise en güzel sorulardan birini sorması şaşırttı beni. Aha gene saçmalayacak diyordum halbuki.
                  istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü'ne Çağrı

18.09.2013 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yaptığı basın açıklaması üzerine Trabzonspor Kulübü ve başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na futbol sevdalıları olarak çağrımızdır:

Bir Federasyon Başkanının ülkenin herhangi bir takımını kayırmaya yönelik yaptığı açıklamalar kabul edilemez. Keza yaptığı bu açıklamalar eğer ki Trabzonspor camiasına kıyısından köşesinden bir şekilde temas ediyorsa bu bizlerin müdahale etmesi gerektiği bir husustur.

“Görevi kötüye kullanma” suçu Türk Ceza Kanunu’nun 257. maddesinde düzenlenmiştir. Kamu görevlilerine ilişkin tanımlanan (zimmet gibi) diğer suç tiplerine karşı tamamlayıcı bir nitelik taşır. Bu madde ile amaçlanan ise; kamu idaresinin düzenli, etkin, dürüst ve tarafsız biçimde işlenmesinin sağlanmasıdır.
                    MADDE 257.

(1) Kanunda ayrıca suç olarak tanımlanan hâller dışında, görevinin gereklerine aykırı hareket etmek suretiyle, kişilerin mağduriyetine veya kamunun zararına neden olan ya da kişilere haksız bir kazanç sağlayan kamu görevlisi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
                    (2) Kanunda ayrıca suç olarak tanımlanan hâller dışında, görevinin gereklerini yapmakta ihmal veya gecikme göstererek, kişilerin mağduriyetine veya kamunun zararına neden olan ya da kişilere haksız bir kazanç sağlayan kamu görevlisi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
                    (3) İrtikâp suçunu oluşturmadığı takdirde, görevinin gereklerine uygun davranması için veya bu nedenle kişilerden kendisine veya bir başkasına çıkar sağlayan kamu görevlisi, birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

257. madde uyarınca Trabzonspor Kulübü'nü, Trabzonspor'un haklarını korumak adına verdiği sözler ve tutarlılığını göstermesi hususunda adım atmaya çağırıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Joganita
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet Ali Aydınlara BMN olarak dava açalım
                      1 Dakika bile kaybetmeden dava açalım... Uefa ya şikayet edelim
                      Adam utanmadan ''Platiniye ne kadar fenerbahçeli olduğumu anlattım'' diyor.

Platini bence o gün kararını vermiştir Türkiyede fenerbahçenin şike yaptığına!

StopMatchFixing.Com

Yorum

• En çok kızdığım laf "saha temiz bütün maçları izledim saha tertemizdi". Ulan anasını avradını soyunu sopunu öptüklerim bizim izlediğimiz maçlar başka maç mıydı? Sana göre yok bana göre var. Neye göre saha temiz. Şadri başkan iyi demişti hangi aletle ölçtüler sahanın temiz olduğunu. Ulan bu kadar yavşak insanlar olmaz. Televizyona çıkıp "saha temiz" diyen angutların direkt annelerine selam gönderiyorum.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen sayfalarda bahsettiğim kısmı buldum.

buradan itibaren izleyin 12:40ta giriyor bahsettiğim itiraf kısımlarına. bana dediler ki tamam birtakım şeyler var hatta aykut hız aşımı var radara biz yakalandık demişti diyor. sonra buraya girdiğine pişman oluyor tehlikeli olduğunu düşünüyor bi kaç saniye sessiz kalıyor amatörce geçiştiriyor evet ben karıştırdım diyerek konuyu başka yere getiriyor. açıkça belli ki tamam bir takım şeyler var diyenler bazı şikebahçe yöneticileri. çünkü tam şikecilerle yaptıkları toplantılar ardından gelen konuydu bu. bahsettiğim kısım tamda buydu.

bu sadece bir örnek. bu toplantı baştan sonra suç şike itirafları olarak geçti. kendisi resmen profesyonelce şikebahçe için oraya atanmış elinden geleni yapmış. herşeyi şikebahçeye göre düşünmüş yapmaya çalışmış. Trabzonspor'u yok saymış görmemiş, şikeyi Trabzonspor'a da bulaştırmak adına elinden geleni yapmıştır şerefsiz. alenen görevi yanlı ve kötüye kullandığını itiraf etmiştir belgeleriyle hemde. sahaya yansımayan şike fikrinini öncüsü olduğunu açıkladı denediğini ama sağlam ret yanıtını aldığını açıkladı uefadan. bu gelişmeler ardından düşündüğü cezalarla birlikte tek düşüncesinin o seneyi yok saymak olduğunu söyledi. şerefsiz

başkan yönetim sert net şekilde devreye girmeli bekledikleri her an hainlik yapıyorlar. bu şerefsizlere hizmet ediyorlar.
                          şu yazılanları ingilizceye çevirebilir miyiz?

mail kampanyası yapılmalı uefa'ya

ama özellikle FIFA'ya da!

Yorum

• fb taraftarı artık uyanmıştır. resmen aziz yrafından koyun yerine konmuşlar..
                            dedik dedik dinletemedik. mihmit ili iydinlir açık açık dedi şimdi..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• sonunda hep dogrunun yaninda oldum ahliklarin yaninda oldum diyor ya nasil bir ahlak nasil bir dogruluk bu sen bilerek fb korudun hakkimizi yetim yalancilarin yaninda oldun sonra ahlaklilarin yaninda oldum de ya iyiki ahiret var orada yalan yok hakkimiz haram olsun
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Başkan nerde bilen var mı? BMN nin suç duyurusunu erteletmeyi başardı ortalıktan kayboldu...Hani TFF den randevu alacktı hani Uefa ya gidecekti ses seda yok...Bunlarla zor gölgelerinden korkuyorlar
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X