ben bu evlat acisi masalina inanmiyorum maa`da. yikilmis adam tff baskanligi feneri meneri ne yapsin arkadas???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş ne sordularda ağladı maa biri söylesin da meraklandırmayın insanı
Yorum
-
Adi şerefsiz MAA.. Şikebahçeyi kurtarmak için neler yaptığını anlattı resmen. TS düşmanı olduğunu da gösterdi. Adi herif ben kıçımı yırrtım fenevi kurtarmak için diyor hala. O zaman ne .ok yemeye TFF başkanı oldun,senin iyi niyetine sokayım.Futbol adına tek iyi kelime etmedi işi gücü şikebahçe için yırttım kendimi demek oldu.Beter olun birbirinizi yeyin şerefsizler!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 senedir fb içindeyim dediniz ama aziz sizin için oğlunun ölümünden sonra voleybolu verdik oyalansın diye açıklama yaptığını söyledi. Ne düşünüyormuş falan filan. Son derece yersiz bir soruydu.
Yorum
-
Bu basın toplantısı fb ye başkan olabilmek için geliştirilen stratejinin gereği için yapılmış.
''Aday değilim,ama aziz veya emanetçisi aday olursa kararımı gözden geçiririm'' demekle asıl amaç ifşa edilmiştir.
azizin izlediği taktiğe karşılık verilmiştir.
Bu arada oğluyla ilgili sorunun veya konunun hiç gündeme gelmemesini tercih ederdim.Hiç şık olmadı.En son GÖLONSA tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 13:46.
Yorum
-
sedat tunalı sorulabilecek onca şey yerine neden bel altına girdi, yazık!!! ahlak ile ilgili soru sor sonra kalk ahlaksızca, bir insanın en kaşınılmaması gereken yarasını kaşı!!!! evlat acısını allahım düşmanıma vermesin yemişim kupasını futbolunu, geçiniz bunları!!!
yukarıdakileri belirttikten sonra maa beni hiç şaşırtmadı trabzonspor maa için hiçten farksız; karar alma makamını aşan bir durumdayız ülkede hiç kimse kupanın bize gelmesini hakkımızın verilmesini engelleyemez... maa nın sözlerinin bizim için olumsuz hiçbir değeri yok sadece tezlerimizi güçlendirir...
Yorum
-
adama bak yahu görevde kalsaydım 2010-2011 sezonunu yok sayacaktım diyor. Sen kime neye hizmet ediyosun MAA! senin ne haddine bir seneyi yok saymak. Allahtan basıp gittinde herkes ne olduğunu anladı. Bu adamın tek derdi şikebahçeye başkan olmak. böle gidersede olur. Bi azize gider başka azize gelir..." SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Aydınlar'ın, düzenlediği basın toplantısında çok ilginç anlar yaşandı...
Bir basın mensubunun "Aziz Yıldırım'ın sizin için söylediği 'Yaşadığı acıyı unutması için voleybol şubesini verdik' sözleri hakkında neler düşünüyorsunuz" sorusu sonrasında Aydınlar şunları söyledi ve gözyaşlarına hakim olamadı: "Herkesin manevi değerleri vardır. Ben 2007 yılında voleybol şubesine sponsor oldum ve başına geçtim. Benim oğlum ise 2008 yılında...."
Mehmet Ali Aydınlar, cümlesini tamamlayamadan gözyaşları içinde kaldı. Aydınlar'ın ağlamasından sonra soruyu soran gazeteciye salonda büyük tepki oluştu...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
Yorum