İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaa yine TS ye sallamıs.
yazıklar olsun , dürüst mürüst değil bence bu adam.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Bu kadar adilik olmaz! (konuşmayı radyodan sonuna kadar dinledim)
Adam konuşmasının başından sonuna kadar ''ben fenerbahçeliyim, fenerbahçeyi kolladım , fenerbahçenin haklarını yedirmedim , ne kadar fenerbahçeli olduğumu platini'ye de anlattyım , fenerbahçeyi düşürtmeyecektim '' laflarını cüretkar ve pervasızca konuştu.
İşte görülüyor ki bu şike davası ne kadar haklı delillere dayanıyor. Şu an ki gebeşinde bu M.Ali Aydınlar denilen Kadıköy amigosundan farksız olduğunu düşünürsek 2010-11 yılı şampiyonluğunun anamızın ak sütü gibi helal olduğu gün gibi ortadadır.
Avrupanın demokrasi anlayışı bizim gibi değil derken demokrasi ve eşitlik ilkesinden ne anladığını ''Fenerbahçeyi düşürürsek ligde ekonomi çöker'' lafından gayet güzel anladık , M.Ali Aydınların!
Bir de 5 dk önce parayı tek kriter olarak gördüğünü anlatan eski fed.başkanınının 5 dk sonra ''ben her zaman ahlak ve etiği önceledim'' sözüde , Türk futbolunun hangi dengesiz,tarafgir gerziekalıların elinde oyuncak olduğunun acı kanıtıydı.
Bir Allah'ın kulu çıkıpta Trabzonspor'un kupasının iadesi ne olacak, zararları ne zaman tazmin edilecek diye sormadı. Şikebahçeli olduğu sorduğu sorudan belli olan embesilin birinin ''Sadri Şenerinde yurtdışı yasağı vardı'' lafını içine katarak sorduğu bize bok atma maksatlı soru ise yukarıdaki satırlarda tarafgirliğini yazdığım M.Ali Aydınlar tarafından bile gülünç karşılandı.
Konferansın sonunda Sedat Tunalı'ya küfreden şerefsizoğlu şerefsiz her kimse , kuyruğuna basılmış ve hırsızlığının cümle alem tarafından kanıtlanmış olmanın zavallığı ve çaresizliğiyle o lafı etti.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar adilik olmaz! (konuşmayı radyodan sonuna kadar dinledim)
Adam konuşmasının başından sonuna kadar ''ben fenerbahçeliyim, fenerbahçeyi kolladım , fenerbahçenin haklarını yedirmedim , ne kadar fenerbahçeli olduğumu platini'ye de anlattyım , fenerbahçeyi düşürtmeyecektim '' laflarını cüretkar ve pervasızca konuştu.
İşte görülüyor ki bu şike davası ne kadar haklı delillere dayanıyor. Şu an ki gebeşinde bu M.Ali Aydınlar denilen Kadıköy amigosundan farksız olduğunu düşünürsek 2010-11 yılı şampiyonluğunun anamızın ak sütü gibi helal olduğu gün gibi ortadadır.
Avrupanın demokrasi anlayışı bizim gibi değil derken demokrasi ve eşitlik ilkesinden ne anladığını ''Fenerbahçeyi düşürürsek ligde ekonomi çöker'' lafından gayet güzel anladık , M.Ali Aydınların!
Bir de 5 dk önce parayı tek kriter olarak gördüğünü anlatan eski fed.başkanınının 5 dk sonra ''ben her zaman ahlak ve etiği önceledim'' sözüde , Türk futbolunun hangi dengesiz,tarafgir gerziekalıların elinde oyuncak olduğunun acı kanıtıydı.
Bir Allah'ın kulu çıkıpta Trabzonspor'un kupasının iadesi ne olacak, zararları ne zaman tazmin edilecek diye sormadı. Şikebahçeli olduğu sorduğu sorudan belli olan embesilin birinin ''Sadri Şenerinde yurtdışı yasağı vardı'' lafını içine katarak sorduğu bize bok atma maksatlı soru ise yukarıdaki satırlarda tarafgirliğini yazdığım M.Ali Aydınlar tarafından bile gülünç karşılandı.
Konferansın sonunda Sedat Tunalı'ya küfreden şerefsizoğlu şerefsiz her kimse , kuyruğuna basılmış ve hırsızlığının cümle alem tarafından kanıtlanmış olmanın zavallığı ve çaresizliğiyle o lafı etti.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Sedat Tunalı'nın sorduğu soru anlamsız,gereksiz,ahmakçıydı.Çalınan,gasp edilen haklarımızla ilgili soru sormak varken ve sorduğun sorunla utanmaz MAA yerin dibine sokma fırsatı yakalamışken,Aziz Yıldırım'ın insanlıktan,vicdandan uzak bir beyanatını soru olarak sormak nasıl bir zekadır anlamak zor.Başkanımız bi şey beceremez,yöneticilerimiz bişey beceremez,TFF'ye gönderdiğimiz yöneticiler bişey beceremez,disiplin kurulundaki adamımız bişey beceremez,gazetecimiz de bişey beceremez.Vesselam gücü kullanamayan bir camiayız.
Yorum
-
İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basın toplantısı fb ye başkan olabilmek için geliştirilen stratejinin gereği için yapılmış.
''Aday değilim,ama aziz veya emanetçisi aday olursa kararımı gözden geçiririm'' demekle asıl amaç ifşa edilmiştir.
azizin izlediği taktiğe karşılık verilmiştir.
Bu arada oğluyla ilgili sorunun veya konunun hiç gündeme gelmemesini tercih ederdim.Hiç şık olmadı.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
geçen sayfalarda bahsettiğim kısmı buldum.
buradan itibaren izleyin 12:40ta giriyor bahsettiğim itiraf kısımlarına. bana dediler ki tamam birtakım şeyler var hatta aykut hız aşımı var radara biz yakalandık demişti diyor. sonra buraya girdiğine pişman oluyor tehlikeli olduğunu düşünüyor bi kaç saniye sessiz kalıyor amatörce geçiştiriyor evet ben karıştırdım diyerek konuyu başka yere getiriyor. açıkça belli ki tamam bir takım şeyler var diyenler bazı şikebahçe yöneticileri. çünkü tam şikecilerle yaptıkları toplantılar ardından gelen konuydu bu. bahsettiğim kısım tamda buydu.
bu sadece bir örnek. bu toplantı baştan sonra suç şike itirafları olarak geçti. kendisi resmen profesyonelce şikebahçe için oraya atanmış elinden geleni yapmış. herşeyi şikebahçeye göre düşünmüş yapmaya çalışmış. Trabzonspor'u yok saymış görmemiş, şikeyi Trabzonspor'a da bulaştırmak adına elinden geleni yapmıştır şerefsiz. alenen görevi yanlı ve kötüye kullandığını itiraf etmiştir belgeleriyle hemde. sahaya yansımayan şike fikrinini öncüsü olduğunu açıkladı denediğini ama sağlam ret yanıtını aldığını açıkladı uefadan. bu gelişmeler ardından düşündüğü cezalarla birlikte tek düşüncesinin o seneyi yok saymak olduğunu söyledi. şerefsiz
başkan yönetim sert net şekilde devreye girmeli bekledikleri her an hainlik yapıyorlar. bu şerefsizlere hizmet ediyorlar.En son MuratJ tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 14:08.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat Tunalı'nın sorduğu soru anlamsız,gereksiz,ahmakçıydı.Çalınan,gasp edilen haklarımızla ilgili soru sormak varken ve sorduğun sorunla utanmaz MAA yerin dibine sokma fırsatı yakalamışken,Aziz Yıldırım'ın insanlıktan,vicdandan uzak bir beyanatını soru olarak sormak nasıl bir zekadır anlamak zor.Başkanımız bi şey beceremez,yöneticilerimiz bişey beceremez,TFF'ye gönderdiğimiz yöneticiler bişey beceremez,disiplin kurulundaki adamımız bişey beceremez,gazetecimiz de bişey beceremez.Vesselam gücü kullanamayan bir camiayız.
Ama bu gün bu olayla Sedat tunalıya saldıranlar da mustafa abiye ve ailesine hesap versin. Mustafa abi tam olarak bu gün MAA'nın kıvırı kıvıra bir hal olduk mealinde yaptığı toplantının nedeni ile vefat etti.
Yine de allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Belgin'di bağıran.
Yada Kemal Belgin (benim tanıdığım) bu kadar yavşak olamaz!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes aynaya baksın deyip küfreden Kemal Belgin olamaz.
Yada Kemal Belgin (benim tanıdığım) bu kadar yavşak olamaz!
ya Sedat Tunalı'ya ya da Aziz Yıldırım'a dedi. Olayda üçüncü bir şahıs yok bu lafın gidebileceği.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
MEHMET ALİ AYDINLAR HAKKINDA GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN DAVA AÇILMALIDIR..
AYDINLAR, OLAYLARI UEFA'YA BİLEREK SINIRLI VE FARKLI YANSITTI..
UEFA'dan gelen cevaplar tamamıyla TFF'nin o dönem verdiği yalan yanlış bilgilere göre verilen cevaptır..UEFA şuan konuya hakim ve TFF'nin baştan beri yalan söylediğini biliyor.. Şenes 1 numara dansözdür, şerefsizdir tezi doğrulandı..
Aydınlar, Görevde olduğu sürede şikeyi örtbas etmek için her türlü yolu denedi..Olayları UEFA'ya yanlış aks ettirerek şikecileri kolladı..Fenerbahçe'ye sus payı olsun diye Trabzonspor'u da harcayacaktı..
Bugün gelinen noktada, hakkında Fenerbahçe, Beşiktaş kulüplerini koruyarak kamu görevini süistimal etmekten kamu davası açılması lazım..
FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER 3 FIRSATI KAÇIRDI NE DEMEK ?
TFF Başkanı olarak şikeyi örtbas etmeye çalıştığı bakış açısı buradan belli adamın..
Mehmet Ali Aydınlar TFF Başkanı mı , yoksa Fenerbahçe'nin haklarını çıkarlarını koruma başkanı mı olarak çalıştı.. O günde dedim bugünde diyorum..Bu adam görevde kalsa olay örtbas edilecekti..
Görevden ayrılması Trabzonspor açısından son derece hayırlı olmuş..En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 14:08.
Yorum
Yorum