Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok yaşa Maestro.
    Amin, hep beraber.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• TRABZONSPOR SK ‏@Trabzonspor_SK 4 dk
      Yönetim Kurulumuz, 21 Ekim 2013 Pazartesi günü 2010-2011 sezonunun Şampiyonluk Kupasını resmen almak için TFF'ye başvuracak. #Trabzonspor
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Haluk ULUSOY Hollanda milli maçı sonrası açıklama yapıyor ve diyor ki ''Bu federasyon karar falan veremez,UEFA herkes karar vermiş, kamuoyuna bir cevap vermen lazım, ya çıkarsın herkes yoluna lig oynanmış bitmiş TFF kurulları karar vermiştir o UEFA'nın kararıdır. Bizim verdiğimiz karar bizi bağlar yapılacak bir şey yoktur der kapatır gidersin ya da çıkarsın tamam madem UEFA Tahkim'i CAS'ı böyle bir karar verdi biz davayı tekrar açıp görüşeceğiz yeniden incelemeye başlayacağız bunun neticesinde herkes karara saygı duyacak dersin. Veya çıkıp ben böyle karar verdim ama UEFA'da öyle karar verdi. O zaman ben o sezonu tescil etmiyorum o sezonun şampiyonu yoktur. Kupayı da Fenerbahçe'den alıyorum kupayı da kimseye vermiyorum. Veya UEFA'nın CAS'ın kararını gerekçe göstererek kupanın Fenerbahçe'den alınıp Trabzonspor'a verilmesine dersin.......... diyor.
        Yanılıyorsun Sayın Ulusoy hukukun üstünlüğü esastır diyorsan şike suçunun cezası bellidir 3-4 çeşit karar yoktur tek karar vardır.Şike suçtur karşılığındaki ceza verilen ödüllerin geri alınması ve bu ödüllerin şikeden mağdur olan hak edene verilmesidir. Senin saydığın diğer üç çeşit karar siyasi ve taraflı karardır. İnşallah o federasyon başkanlığı sana bir daha nasip olmaz çünkü sen hiçbir zaman adaletin,hukukun üstünlüğünün, doğrunun yanında yer alamayacaksın böyle düşündüğün için.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bu tüpkafayla haluk hısım değilmiydi ya? Ne ara girdiler böyle birbirlerine?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.10.2013, 00:18.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kupayı aldığımız gün şikeci emek hırsızlarının yüz ifadelerini merak ediyorum..
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• ADALET BEKÇİLERİ VE GECE BEKÇİLERİ
              Sevdiğiniz büyük bir haksızlığa uğramış, elinde-avucunda ne varsa (ç)alınmış, Bunlar yetmezmiş gibi gözünüzün içine baka baka yalan konuşulmaya başlanmış... Üstelik elin gayrimüslimi “gereğini yapın” demişken, Çalanlar, çırpanlar yavuz hırsız olmuşlar, Kedi misali; bir yandan yiyorlar, diğer yandan bağırıyorlar...
              E kardeşim nihayetinde siz de insansınız... Yapılanların-yaşananların, neyin ne olduğunun farkındasınız... Böyle bir durumda siz olsanız ne yaparsınız? Tabii ki Trabzonspor taraftarının Pazar günü yaptığı gibi yürürsünüz, isyan ederseniz... Onlar da yürüdüler...
              Benim tabirimle sosyete alışveriş merkezi İstinye Park’ın önünde toplandılar. Bebeğini kaynanasına bırakan genç anneler, eli ve yüzü nasır tutan neneler, ömrü hayatında şampiyonluk yüzü görmeyen bıyıkları yeni terlemeye başlamış delikanlılar ve gençlik dönemini Trabzonspor’un şampiyonluğuyla geçiren ağabeyler oradaydılar. Bayram arifesi olmasaydı; bir o kadar kalabalık olurdular...
              Biz de az zamanın adamı değiliz hani. Bu zamana dek onlarca eyleme katıldık, izledik... Hiçbir eylemde trafiği açan, trafik polisine yardım eden eylemci görmedik... Hiçbir eylemde eylemciler arasında görev yapan sivil polislere yardımcı olan göstericiye rastlamadık. Ve de polisin müdahale etmediği eyleme de tanık olmadık... Pazar günü bunları gördük ama... Daha evvel gördüklerimiz; yıkanlar, taşlayanlar, polis otosu yakanlar/ters çevirenler, tahrik ve isyan ettirenlerdi.
              Çevre illerden ve Trabzon’dan gelenler vardı. İsyan; haksızlığaydı. Şike yapanların korunup-kollanmasınaydı. “ Düşürün ula, şike yapanı düşürün ula” sloganı, güne damgasını vurdu... Yüreği yanan, “Adalet” isteyen adalet bekçilerinin arasında göğe el açıp “beddua” edenler vardı... Ulusal basın yazmasa, yazamasa bile, tarihin yazdığı-yazacağı, Türk Futbol tarihinin en kötü TFF yönetiminin görev yaptığı binanın önü son duraktı.
              Basın açıklaması, “şampiyon Trabzon” tezahüratları arasında okundu. Dünyanın en güzel bayrağının yanındaki TFF bayrakları indirilip, onların yerine Trabzonspor bayrağı asıldı. Piknik tüpünün direklerden birine konması en komik, “2010-2011 Yılının şampiyonu Trabzonspor” pankartının asılması günün en anlamdı hareketleriydi... Tam dağılmak üzereyken üç-beş kişinin TFF binasına gazoz kapağı büyüklüğünde 8-10 adet taş atması ne kadar üzücü ise, taş atan çoluk-çocuğa polisten evvel akli selim Trabzonsporluların müdahale etmesi bir o kadar sevindirici ve anlamlıydı...
              “Taş atıldı”, “ Bayrak asıldı” denir de, tosunun altında buzağı arayan, şikecilerin yalakalığını yapan, ulusal basının gece bekçileri rahat durur mu sanıyorsunuz? Ah be kardeşim, o kadar taş benim böbreklerimde de var be gülüm..! Sen “ Türk bayrağını indirdiler” diyen zavallı gece bekçisi, fazla yorma kendini, mal kendini gösteriyor; zira insanın zikri neyse fikri de odur. “Gezi olaylarından farkı nedir?” diye soran, ikide bir kıble değiştiren gece bekçisi, ekmeğin kabuk ve kızarmış tarafından yemekle bu işler bitmiyor-bilinmiyor, daha birkaç fırın ekmek yemen gerekir... “1000 kişi yürüdü?” diyenlere gelince: Taraflı, vicdansız ve bakar kör olduğunuzu bilirdik fakat matematiğinizin çok zayıf olduğunu yeni öğrendik... - See more at: http://www.karadenizdesonnokta.com/m....4h9i0YvC.dpuf
              En son Burçak tarafından düzenlendi; 17.10.2013, 11:55.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ulusoy gelirse daha beter olur
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bencede.
                  Ulusoy Trabzonluların yüz karasıdır.
                  Tüpçü nasıl feneri yalıyorsa ulusoyda cinconu yalamaktan federasyon başkanlığı yapmaya fırsat bulamaz.
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bencede.
                    Ulusoy Trabzonluların yüz karasıdır.
                    Tüpçü nasıl feneri yalıyorsa ulusoyda cinconu yalamaktan federasyon başkanlığı yapmaya fırsat bulamaz.
                    Ulusoy başkan olursa, yapacağı en fazla o sezonu şampiyonsuz tescil etmek olacaktır. Bunun için fenere de bakın kupayı Trabzonspor'a vermiyorum, önümüzdeki 3 yıl galatasaray şampiyon olacak ona göre sesinizi çıkarmayın der. Memleketleri Trabzon olsa da, Trabzon sayesinde karun gibi zengin olsalar da, Trabzon'a en ufak faydaları olmayan Ulusoy ailesi uzak dursunlar yeter. Başka birşey istemem. Anca GS yalakalığı yaparlar başka da birşey bilmezler.
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Ulusoy mu Allah korsun adam en agir cezalari bize verir gs korumak icin calisir memleketi Trabzon olabilir ama bysanzlilardan varki yok. sivas macinda 3 kisi girdi diye bize 5 mac ceza verdirmedimi tüpcü fb koruyor ama bjk lilarin 100 lerce kisi girmesine 4 mac ceza verdirdi bu Trabzonda olsa ulusoy bize 10 mac verirdi
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ekim ayı sonuna kadar UEFA şikeci yöneticilere verdiği cezaları da açıklayacak.

Güzel günler göreceğiz yine, GÜNEŞ'li, umutlu günler...
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Günler günleri, haftalar haftaları, aylar ayları, yıllar yılları devirdi.
                          Kaç yıl daha bekleyeceğiz kim bilir?

Yorum

• Hiç kimsenin 2010-2011 sezonunu,hele hele CAS kararından sonra şampiyonsuz tescil etmeye g..ü yemez.....

Şampiyonluğu aldık artık,kupa da bizim....

Şu anda sadece siyasi iradeden dolayı bir bekleme var....

Farklı olasılıkları düşünmeyi bırakmak lazım artık...

Daha alınacak karar kalmadı keza....
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu sene fb'yi şampiyon yapıp taraftarlarının gazını alacaklar.Sonrada 2010-2011'in kupasını bize verip olayı sessizce kapatacaklar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X