Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ŞİKE OLAYLARINDA KİM HAKLI KİM HAKSIZ BELLİ DEĞİL!

Şike olaylarıyla ilgili de konuşan Altıntop, "Trabzonspor ile anlaştığımdan 4-5 hafta sonra şike olayları ortaya çıktı. Kim haklı kim haksız belli değil Karışık bir durum. Türkiye ve Türk futbolu için güzel olaylar değil ancak maalesef böyle şeyler oluyor. Sadece kendi işime bakmayı tercih ediyorum ve o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Sen haklısın Halil.

Sana bu formayı giydirenler, kötü oynadığında arka çıkan taraftarlar HAKSIZ!

Sen haklısın Halil,sen HAKLISIN!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaslar hakem huseyin gocekle az once yuzyuze gorusmem oldu
      Bize yapilan haksizlik ne olacak dedim soyledigi ben bisey diyemem ama insallah kupayi alirsiniz dedi
      Dedim futboldan soguttular bizi turk milli takimina bile agzimizin tadiyla sevinemiyoruz hersey daha iyi olmasini istiyorsaniz tff ye destek olun dedi ben de o zor is dedim
      Vedalastik

Yorum

• İlk olarak serkankuduban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar hakem huseyin gocekle az once yuzyuze gorusmem oldu
        Bize yapilan haksizlik ne olacak dedim soyledigi ben bisey diyemem ama insallah kupayi alirsiniz dedi
        Dedim futboldan soguttular bizi turk milli takimina bile agzimizin tadiyla sevinemiyoruz hersey daha iyi olmasini istiyorsaniz tff ye destek olun dedi ben de o zor is dedim
        Vedalastik
        aynı şeyi şikebahçehli biri söyleseydi ona da kupa hakkınızdı diyecekmiydi acaba?
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak serkankuduban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar hakem huseyin gocekle az once yuzyuze gorusmem oldu
          Vedalastik
          bu tff ye mi destek olacakmışız? dalga geçmiş herhalde. o hatayı bir kez yaptık. zaten tff den umudumuz yok. tek umudumuz UEFA-FIFA.
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Şikeci tffnin toplantısından haber var mı?

Yorum

• tffenerasyonu zerre kadar umurumuzda değildir.

Tek umut UEFA-FIFA bu saatten sonra.

Hüseyin GÖÇEK de, Suat KILIÇ gibi şikebahçeye dokunacak sözler söylemekten kaçınıyor.

YAZIK.
              ÇOK YAZIK!
              HAKSIZA SUÇLUSUN CEZANI ÇEK,
              HAKLIYA SEN ŞAMPİYONSUN AL KUPAN

diyebilmek bu kadar mı zor?
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• bidonbaşın toplantısı noldu, tff sitesinde de saati göremedim.

neler yumurtlayacaklar bakalım?
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Kupamız ocak ayında gelir inşallah. Bu heriflerin döneminde gelmesin.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yuvarlak içindeki kimdir dersiniz
                    Kim olduğunu çıkaramadım ama böyle formalar içersinde, efendim bir takımla futbol oynadığına göre sağlıklı bir genç olmalı. Sanmıyorum ki böyle bir genç bir bacağı şu kadar cm kısa diye askere alınmayacak olsun. Yine sanmıyorum ki bundan yıllar sonra bu olay ortaya çıktığında çürüğe çıkması nedeni ile askerliğini yapamayanlar için bedelli yapabilme imkanı veren bir yasa çıkarılsın. Kim olduğunu bilmiyorum, tahmin ediyorum sadece.
                    En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 12.09.2013, 17:41.

Yorum

• O kupa gelecek allahin izniyle insallah kacari yok
                      En guzelide febesin surekli rezil olmasidir her platformda
                      Ya adamlarin herseyi ortada deliller dahil olmak uzere hala cirpiniyorlar yaw delikanli olun yaptik ozur diliyoz kupayida eksi cezayida verin temiZleyin pisliginizi ama nerdeeee

Yorum

• Başbakanın fb formasıyla eskiden çektiği resmi koyarak,ne amaçlandı anlamadım!!!

Yorum

• Lig sonu gs vs fb kopar gider. Amaç bu, gs şampiyon olur, 2 fener. Fenerden kupalara katılacak şekilde puan silinir. Yada fener türkiye kupasını alır sezon sonu fenerden puan silinir.

Kupa fenerden alınır ama bize verilir mi buna birşey diyemem. . .
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başbakanın fb formasıyla eskiden çektiği resmi koyarak,ne amaçlandı anlamadım!!!
                            Anlamayacak ne var..adam gönül verdiği takımın şikeden ceza almaması için uğraşıyor..uğraşmasının sebebi de belli..fbnin hastası bu adam..

Peki ben sana sorayım;dürüst bir insan sırf gücü var diye kendi tarafının ceza almaması için uğraşır mı..
                            Peki böyle davranan bir adam dürüst müdür..peşine gidilir mi..??
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Aziz diyenler var rte diyenler var bi de rte'nin fotoğrafının konulmasına sinirlenenler var, bi de hazretlerden teveccüh gösterip şu kupaya özgürlüğünü vermesini bekleyenler var.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim olduğunu çıkaramadım ama böyle formalar içersinde, efendim bir takımla futbol oynadığına göre sağlıklı bir genç olmalı. Sanmıyorum ki böyle bir genç bir bacağı şu kadar cm kısa diye askere alınmayacak olsun. Yine sanmıyorum ki bundan yıllar sonra bu olay ortaya çıktığında çürüğe çıkması nedeni ile askerliğini yapamayanlar için bedelli yapabilme imkanı veren bir yasa çıkarılsın. Kim olduğunu bilmiyorum, tahmin ediyorum sadece.
                                O kadar da edebiyat parcalamisiz. Kimse okumuyor anlasilan Basbakanimiz degil o fotograftaki, merak etmesin kimse. Kim oldugunu hala bilmiyorum ama

Yorum

Yükleniyor...
                                X