Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacı yı beyenmeler inş. aralıkta seçime gidilir ve başkası seçilir , bu zamana kadar kimse bukadar net ve açık konuşmuyorken şike ile ilgili b aşkası gelipte haklarımızı savunmazsa tek sorumlusu siz olucaksınız bu mesajımı kaydedicem inş. günü gelince paylaşmak zorunda kalmam.
    Trabzonspor'un hakkını taraftar savunuyor. Yöneticilerin daha savunduğunu görmedim. Hacıosmanoğlu ne yapmış bugüne kadar. Şikeyi soruşturması için UEFA'nın disiplin kurulu müfettişini o mu atadı , disiplin kurulundan o mu çıkardı ceza kararını, UEFA tahkim kuruluna o mu onattı ceza kararını, CAS'da cezanın bozulmamasını o mu sağladı. Allah aşkına ne yaptı, aziz'in asker kaçağı olduğunu gündeme getirmesi , iki üç emek hırsızı demesi mi hakkımızı getirdi.
    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aziz Çıldırım basın toplantısı düzenleyecekmiş!! Ulen bence parayla düzenlesin seyirci rekoru kırar.Cem yılmaz bile kimseyi onun kadar güldüremiyor!! UEFA çatıvdayacak diye koykuyoyum.
      Tek kişilik şovv.. Azizi ve muhteviyatı....
      Haftaya UEFA ona vereceği cezalarla azizeyi çatırdatır.

Yargıtay kararları sonrası da yine fenalaşır ve artık konuşacak durumu kalmaz.

Bu kadar da utanmazlık, haysiyetsizlik, yalancılık olmaz.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Renktaşlar bugün tff toplantı yapacakmış şikeyle ilgili.http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=21000

Yorum

• İlk olarak Bmn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktaşlar bugün tff toplantı yapacakmış şikeyle ilgili.http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=21000
          inşallah hayırlı haberler gelir burdan...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Renktaşlar bugün tff toplantı yapacakmış şikeyle ilgili.http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=21000
            Hacıda görüşme yapacak demekki tesadüf değil
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Enteresan bir gelişme, tff'nin bi tarafını kaldırması çok ilginç. Doğruysa, yazıda doğru demektir. Yazı doğru ise zaten -+ ceza verme olasılıkları yok. ama genede - ceza vermeyi deniyeceklerdir, orası kesin. Uefa bu durumlarda - cezayı kabul edermi bilemem ama tff bize kupayı vermemek için direnecektir. Olay sadece kupanın verilip verilmeme meselesi değil tazminat davaları kısmı beni daha çok ilgilendiriyor şu aşamada. Tff'ye açılacak tazminat davaları ile olan borçumuzun çok büyük bir kısmını çözebiliriz sanırım...
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Enteresan bir gelişme, tff'nin bi tarafını kaldırması çok ilginç. Doğruysa, yazıda doğru demektir. Yazı doğru ise zaten -+ ceza verme olasılıkları yok. ama genede - ceza vermeyi deniyeceklerdir, orası kesin. Uefa bu durumlarda - cezayı kabul edermi bilemem ama tff bize kupayı vermemek için direnecektir. Olay sadece kupanın verilip verilmeme meselesi değil tazminat davaları kısmı beni daha çok ilgilendiriyor şu aşamada. Tff'ye açılacak tazminat davaları ile olan borçumuzun çok büyük bir kısmını çözebiliriz sanırım...
                donlarına kadar almalıyız eziklerin...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fenerde akıllı adamlarda varmış arada bir sitelerini ziyaret ediyorum aklı başında insanlarada rastlanıyor )))

alpacino34 - 30.08.2013 01:15

Isvicre Federal Mahkemelerinin karari sorgulamasi davayi yeniden ele almasi diye bir durum yok. Onlar sadece yargilama usulunde bir hata var mi ona bakacaklar. Yani ozetle ordan birsey cikmasi soz konusu degil. Bunu bizimkiler de biliyorlar.

Ha diyeceksiniz ki o zaman neden bizim yonetim o mahkemeyi de denemek istiyor. Teknik olarak o hukuk yolunu tuketmeden AIHM´e gidemeyiz. Bizimkiler AIHM´e kadar gitmek istiyorlar o yuzden.

AIHM´e gidersek de dunyanin en sacma davasiyla AIHM´e gidenler olarak tarihe geceriz. Neden mi ? Basta Turkiye ve Rusya dan insan haklari ihlali dosyalari olmak uzere AIHM dunyanin en mesgul mahkemesi. Adamlar hukumet tarafindan oldurulen‚ iskence edilen veya savas magdurlarinin davalarina bakiyorlar. Bu dedigim davalar 100 ler degil 1000 lerce dosya. Adamlar seni kaale bile almaz.

AIHM´in kabul sartlari da 3-4 sene evvel degisti. AIHM´e gitmek zorlasti. Yani AIHM bizim dosyamizi on elemede eleyebiliyor artik. Yani bizim dosyamiza hoc bakmayabilir ki sahsi gorusum de bu yonde.

Hadi ben yanildim‚ AIHM dosyayi kabul etti. Bu da karar icin en az 5 senelik surec demek.

Yani bize daha cok eziyet‚ baska sancilar. Sureci 5 sene daha uzatmak FENERBAHCE´nin lehine degil‚ Aziz baskanin lehine birsey sadece.

Ha bu 5 sene de UEFA ile zaten savastayiz demektir bu. Avrupa cezamiz bitince hemen bir kilif uydurup +1 i devreye sokarlar.

Ondan sonraki senelerde de Avrupa maclarinda UEFA bizim anamizi aglatir.

Mesaj alpacino34 tarafından düzenlenmiştir...

Tabii bu kaşarlar ordusu bunu bildiklerinden ötürü hala taraftarın gözünü boyamaya çalışıyorlar.
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Halil Altıntop'tan şok eden şike açıklaması!
                    Halil Altıntop'tan Trabzonspor Taraftarını Şok Eden Açıklama

Takımı Augsburg'un antrenmanından sonra konuşan Altıntop, Trabzonspor'dan neden ayrıldığı ile ilgili soruya şu yanıtıverdi

"Trabzonspor'a yeni bir hoca ve yeni bir yönetim geldi. Onlar farklı biryol çizmeye karar verdi. O yüzden ayrıldım ve kararımın iyi olduğunu düşünüyorum. Bundesliga'ya döndüğüm için mutluyum. Trabzonspor'da milli takımın sayesinde pek uyum sağlama problemleri yaşamadım. Yine de belli bir sürece ihtiyacım vardı. Türkiye'de çalışma şartları çok daha farklı. İnsanımız biraz daha rahat. Almanya'daki disipline ise alışıktım. Ama insan her şeye alışıyor."

Almanya'da en çok neyi özlediği ile ilgili soruya ise Altıntop, "Futbolcu olarak Almanya'da sosyal hayatımı sürdürmek daha kolay, istediğimi yapabiliyorum. Türkiye'deki insanlar tabii ki daha sıcakkanlı. İki tarafın da güzel yanları var" yanıtını verdi.

Altıntop, unutamadığı maçlar ile ilgili soru üzerine, "En unutamadığım maç Fenerbahçe maçıydı. Maç negatif bir şekilde aklımda kaldı ve kaç kere iptal olma durumuna geldi. Onun dışında Sivasspor maçı vardı, evimizde altı gol attık. Almanya'da Dortmund maçında 83.000 seyircinin önünde üç gol atmıştım ve o maçı seve seve hatırlıyorum" diye konuştu.

ŞİKE OLAYLARINDA KİM HAKLI KİM HAKSIZ BELLİ DEĞİL!

Şike olaylarıyla ilgili de konuşan Altıntop, "Trabzonspor ile anlaştığımdan 4-5 hafta sonra şike olayları ortaya çıktı. Kim haklı kim haksız belli değil Karışık bir durum. Türkiye ve Türk futbolu için güzel olaylar değil ancak maalesef böyle şeyler oluyor. Sadece kendi işime bakmayı tercih ediyorum ve o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

hala ögrenemedise gitsin Uefa ya ve cas sorsun birde bu adam bizim haksiz yere formamisi giydi aldigi para haram olsun
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      halil altıntop'tan şok eden şike açıklaması!
                      Halil altıntop'tan trabzonspor taraftarını şok eden açıklama

takımı augsburg'un antrenmanından sonra konuşan altıntop, trabzonspor'dan neden ayrıldığı ile ilgili soruya şu yanıtıverdi

"trabzonspor'a yeni bir hoca ve yeni bir yönetim geldi. Onlar farklı biryol çizmeye karar verdi. O yüzden ayrıldım ve kararımın iyi olduğunu düşünüyorum. Bundesliga'ya döndüğüm için mutluyum. Trabzonspor'da milli takımın sayesinde pek uyum sağlama problemleri yaşamadım. Yine de belli bir sürece ihtiyacım vardı. Türkiye'de çalışma şartları çok daha farklı. Insanımız biraz daha rahat. Almanya'daki disipline ise alışıktım. Ama insan her şeye alışıyor."

almanya'da en çok neyi özlediği ile ilgili soruya ise altıntop, "futbolcu olarak almanya'da sosyal hayatımı sürdürmek daha kolay, istediğimi yapabiliyorum. Türkiye'deki insanlar tabii ki daha sıcakkanlı. Iki tarafın da güzel yanları var" yanıtını verdi.

Altıntop, unutamadığı maçlar ile ilgili soru üzerine, "en unutamadığım maç fenerbahçe maçıydı. Maç negatif bir şekilde aklımda kaldı ve kaç kere iptal olma durumuna geldi. Onun dışında sivasspor maçı vardı, evimizde altı gol attık. Almanya'da dortmund maçında 83.000 seyircinin önünde üç gol atmıştım ve o maçı seve seve hatırlıyorum" diye konuştu.

şike olaylarında kim haklı kim haksız belli değil!

şike olaylarıyla ilgili de konuşan altıntop, "trabzonspor ile anlaştığımdan 4-5 hafta sonra şike olayları ortaya çıktı. Kim haklı kim haksız belli değil karışık bir durum. Türkiye ve türk futbolu için güzel olaylar değil ancak maalesef böyle şeyler oluyor. Sadece kendi işime bakmayı tercih ediyorum ve o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Hala ögrenemedise gitsin uefa ya ve cas sorsun birde bu adam bizim haksiz yere formamisi giydi aldigi para haram olsun
                      vay hain vay
                      ne demek kimli haklı kim haksız
                      delirtir bunlar adamı ya
                      senin aldığın eğitime, alman disiplinine....
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inşallah hayırlı haberler gelir burdan...
                        tff toplantı yapsa nolur,

UEFA'nın kararları bizi bağlamaz, biz kararlarımızı verdik diyecektir.

Kupa ve şampiyonluk tescilini yaparsa dağ fare doğurur.

BASTIR İHO.
                        GETİR ŞU ADİ ADAMDAN KUPAYI MÜZEYE.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Siyasi baskı olmadığı müddetçe TFF bizim lehimize karar almaz. Peki önümüzde 3 seçim var. Sizce siyasi baskı olur mu? Çok komik ve çok basit bir soru aslında.

En iyi ihtimalle yuvarlak kararlar alırlar. Ne şiş yansın ne kebap. Belki kupayı şikecilerin elinden alırlar o kadar. Ancak seçimlerden önce bize kupa falan vermezler. Çünkü Trabzonlu kupa istemeyi, adalet istemeyi bilmiyor. Temennilerle siyasilerden kupa istenmez. Ben Trabzonluların özellikle hükümete etkili bir sitemlerini, etkili bir protestolarını göremedim. Görebilen var mı? Netice olarak siyasiler karşısında koyun olan Trabzonlulara kupayı NAH verirler.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Şike sürecini bu noktalara taşıyan taraftarlar olarak bizleriz, Yönetimlerin yapması gereken kulüp adına gerekli yerlere başvurmaktı, onu da biz yapacak değiliz.

İHO sadece konuşuyor şu ana kadar hiçbir şey yapmadı hatta yine biz olmasak başvuru yapmayacağız saçmalığından da çarketmeyecekti.

İnşallah Aralık'ta kongre olur ve bu adamdan kurtuluruz.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halil Altıntop'tan şok eden şike açıklaması!
                              Halil Altıntop'tan Trabzonspor Taraftarını Şok Eden Açıklama

ŞİKE OLAYLARINDA KİM HAKLI KİM HAKSIZ BELLİ DEĞİL!

Şike olaylarıyla ilgili de konuşan Altıntop, "Trabzonspor ile anlaştığımdan 4-5 hafta sonra şike olayları ortaya çıktı. Kim haklı kim haksız belli değil Karışık bir durum. Türkiye ve Türk futbolu için güzel olaylar değil ancak maalesef böyle şeyler oluyor. Sadece kendi işime bakmayı tercih ediyorum ve o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandı.
                              Vey şerefsiz kazma ! Bu takımdan hayatının parasını yedin 2 yılda haram olsun şerefsiz. Futbolcu değilsin mal herif.

Yorum

• Yuvarlak içindeki kimdir dersiniz
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X