Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike Davası'nda son karar için gözlerin çevrildiği Yargıtay 5. Ceza Dairesi sürpriz bir karara imza attı. Daire, ilk inceleme sonunda eksik işlem tespit ettiği dava dosyasını İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne geri gönderme kararı aldı. Mahkeme Yargıtay Dairesi'nin belirlediği eksiklikleri gidermesinin ardından dava dosyasını tekrar Yargıtay'a gönderecek.
CAS, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onarken, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı da aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in de bulunduğu bazı sanıklar hakkında verilen mahkumiyet kararlarının onanmasını istemişti. Başsavcılığın tebliğnamesi davada son kararı verecek olan Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne gönderilmişti.
YARGITAY GERİ GÖNDERDİ
Pazartesi sona eren Adli Tatil sonrası Yargıtay 5. Ceza Dairesi, şike dosyasını incelemeye başladı. Daire, ilk incelemenin sonunda dava dosyasında usul yönünden bazı eksikler tespit etti ve dosyayı davayı karara bağlayan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne iletilmek üzere Yargıtay Başsavcılığı'na gönderdi.
Başsavcılık dava dosyasını önümüzdeki günlerde İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderecek. Mahkeme, Dairenin tespit ettiği usül eksikliklerini gidererek dava dosyasını tekrar Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne gönderecek. Yargıtay'ın bu kararı esasa ilişkin bir karar olmayıp sadece usul yönünden bazı eksikliklerin düzeltilmesi talebini içeriyor.
Ne eksiklği var acaba delilmi? Haber balon gibi içerik yok yok eksikmişResmen yalan kokuyor haber
He ama ben yargıtaya güvenmiyorum ayrıca tarafsız olmayabılırler
En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 05.09.2013, 23:06.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer bu haber doğruysa yarın zafer kazanmış komutan edasıyla kasılır aziz beyimiz..
Yorum
-
vay be TESADÜFE bakın,
uefa küme düşürün haberi çıkıyor
peşinden yargıtay birşey yapmış haberi geliyor,
pembe dizi değil mi?
1. Bu işin içinde siyaset vardır.
2. Tamamen yalan bir haber, etkilemeye, ülke futbolunu batırmayın demeye gelen bir haber.
neresinden bakarsan bak bu sadece bizim ülkede olur.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha renkdas, sabahtan beri bir sey demeyeyim, yazmayayim diyorum (dayanamayip arada kacirdigim bir seyler olmus olabilir). Neyse, agzimdan almissin lafi
Yorum
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatte mi haber çıkıyo servislere..yargıtay kamu kuruluşu değil mi.bu saatte dosya mı yolluyo geri..Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Sabahtan beri bir yandan antu cepi takip ediyordum, bakalim UEFA'nin TFF'ye faksi icin ne diyecekler gibilerden. Tek bir sey yazilmadi hakkinda bu kadar saat. Simdi yine baktim, hemen pirtlatmislar "Varan 1- Flas Yargitay zart zurt..." diye. Beyin olumleri coktan gerceklesmis... Ondan cok daha onemlisi, adamlarda (en azindan antuda) i-na-nil-maz bir sansur var. Tam anlami ile birbirlerinin beyinlerini yikiyorlar orada.En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 05.09.2013, 23:17.
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ben sana anlatamadım kendimi5 sene bizim TFF ,biz gelmiyoruz derse uefa tatmin olucaktır.
İngiltere yaptı zamanında 3 sene olması lazım biz gelmiyoruz dedi kimse gitmedi uefada o davayı kapatmıstıHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
@HALPAYKOSE 34 sn
Bu işlem sonucu karar verme süresi en az 3 ay uzamış demektir
NOT : (Bu benim yorumum karışmış kusura bakmayın)bu da şunu gösteriyor tff yargıtay kararını bekleyelim diyerek zaman kazanma yoluna gitmiş olacaktır.
En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 05.09.2013, 23:23.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@HALPAYKOSE 34 sn
bu da şunu gösteriyor tff yargıtay kararını bekleyelim demek için bir bahane bulmuş oldu.
Edit: Son yazdiklarin senin yorumun muydu yoksa?
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@HALPAYKOSE 34 sn
bu da şunu gösteriyor tff yargıtay kararını bekleyelim diyerek zaman kazanma yoluna gitmiş olacaktır.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistedikleri kadar çırpınsınlar daha beter batacaklar !!!
ne muhalefet nede iktidar seçimlerden önce bu işin bitmesini isteyeceğini düşünmüyorum, bahane üreteceklerdir, tff tüm zamanı kullandıktan sonra İSTİFA edecek diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlpay Kose gibi bir isim nasil boyle bir yorumda bulunabiliyor hala? TFF istese de boyle bir bahaneye siginamaz artik. Dusunur tabii ki ama yapamaz. CAS'tan sonra olmaz.
Edit: Son yazdiklarin senin yorumun muydu yoksa?
Yorum
Yorum