Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merakdan soruyorum: Şayet savcı yeniden yargılama talebinde bulunumuş ise, hangi kanunlara dayanarak taleb etti bunu ve hangi gerekçe ile? Bilen var mı?
    Yani azıcık hukukdan bişey anlıyorum sanıyordum, ama savcının bu hareketini anlayamadım. Savcı sonuçlanmış kesinleşmiş yüksek yargıtay kararlarına kafa mı tutabiliyor Türkiyede?

Bu ne la? )
    Ömer

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Temyize gitmis kesinlesmis bir karara savci nasil yeniden yargilama talep ediyor..anayasa hukuku okuduk okadar universitede aklim almiyor..
      Bende
      Ömer

Yorum

• aziz biyerlerini yırtsa yinede beraat edemez.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• savcıya ne baskılar yaptıysalar artık yeniden yargılama istemiş olmaz aziz olmaz senin yerin dört duvar az kaldı oraya girmeye bu yeniden yargılamayı falan unut sen
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• şimdi senin içeride olman gerekirdi kimlere yalaklık yaptıysanız hala infazı gerçekleşmedi ama yakından girdiğin günü bekliyoruz pis şikeci
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Biraz önce Atilla bey ile görüştüm savcının yeniden yargılama isteğini henüz doğrulatamamış ama ola ki yeniden yargılama da süreç çok uzar UEFA da durur bekler sonucu da bildiğiniz gibi olur dedi
              Başbakan bizzat adalet bakanına talimat vermiş...
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Yahu bunlar nasıl bir câmia, kendi basınları bile bunları habire hoplatıp zıplatıyor, bir sağa bir sola yatırıyor. Her ümitlenmelerinden sonra yeniden darbe yeniden darbe. Bu basın bunların başına Allah'ın bir cezâsı. Deli danaya dönüyorlar iyi oluyor.

UEFA'yla basın bunları iyice şapşal edelim diye işbirliği mi yapıyorlar nedir.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 18:13.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz önce Atilla bey ile görüştüm savcının yeniden yargılama isteğini henüz doğrulatamamış ama ola ki yeniden yargılama da süreç çok uzar UEFA da durur bekler sonucu da bildiğiniz gibi olur dedi
                  Mahkeme ile Uefa ne gibi baglantisi var ? Bu gidisle bu olay 50 sene sürer.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu Aziz köpeğinin içeri girmemesinden belliydi bu şerefsizi aklayacaklar
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biraz önce Atilla bey ile görüştüm savcının yeniden yargılama isteğini henüz doğrulatamamış ama ola ki yeniden yargılama da süreç çok uzar UEFA da durur bekler sonucu da bildiğiniz gibi olur dedi
                      Yeniden yargilama azizin cete sucu icin ya sikeyle ne ilgisi var uefa niye beklesin cas karari var kapi gibi..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Geçmiş olsun beyler. Bu ülkede hukuk diye bir şey olmadığını bir kez daha gördük. Yeniden yargılama sonucunda yüzde 1 milyon fenerbahçe ve aziz yıldırım aklanacaktır çünkü kararlar bu sefer hukuki değil siyasi alınacak. Bakan çocukları, Reza falan nasıl aklandıysa bu adamlar da aklanacak. Görürsünüz.

Artık tek dileğin fener'in uefayı dava edip tazminat alması. Büyük şerefsizliği var uefanın bu konuda. Donlarına kadar alır inşallah fenerbahçe.
                        En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 18:19.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Kusura bakmayin ama son üç yilda ülkeme duydugum sevgi ve saygi sonlanmistir: iğrenç bir ülke...bir muz cumhuriyeti...koyunlarin destekledigi ve imansiz dinsiz insanlarin yönettigi bir ülkeymis

Yaşananlar utanç verici...zamaninda ülkeye laf atanla dalaşirdik...kaç kere kavga gürültü kirik burun yaşadik gurbette...hepsi boş...adamlar hakli...ülkede milletin büyük bir bölümüde beş para etmez
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Eger 17sinde uefa gereken adimlari atmasa hukuk kurulu artik fifa kozunu devreye koymali elimixde cas karari var kapi gibi artik tadini kacirdilar iyice..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kusura bakmayin ama son üç yilda ülkeme duydugum sevgi ve saygi sonlanmistir: iğrenç bir ülke...bir muz cumhuriyeti...koyunlarin destekledigi ve imansiz dinsiz insanlarin yönettigi bir ülkeymis

Yaşananlar utanç verici...zamaninda ülkeye laf atanla dalaşirdik...kaç kere kavga gürültü kirik burun yaşadik gurbette...hepsi boş...adamlar hakli...ülkede milletin büyük bir bölümüde beş para etmez
                              Hemen köprüleri yakmayalım derim, bekleyelim hele bu neyin nesi ve mahkemeler ne karar verecek. Şimdiye kadar mahkemelerin şikeyi örtmeye çalışdığını söyliyemeyiz. Türkiyemize biraz daha şans verelim.
                              En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 18:26.
                              Ömer

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeniden yargilama azizin cete sucu icin ya sikeyle ne ilgisi var uefa niye beklesin cas karari var kapi gibi..
                                Atilla bey in söylediklerini yazdım bence de doğru kapı gibi kararlar var 3 yıldır adamları küme düşüremedi yeniden yargılama olursa kesin bekler UEFA...
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X