yeni tff seçimleri yoldadır!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu olaylar patlak vermeden hatta ünal aysalın konuşmaları bile çıkmadan öncesinde arkadaş ortamında açılırdı hep şike olayları , etrafımda fb bjk liler hep derdim daha kapanmadı uefa daha karar vermedi diye adamlar benden t.. geçerdi kafa bulurdu gülerdi hala ordamısın sen neyin kafasını yaşıyorsun derlerdi...
Dün aynı o kişilerin yanındaydım adamlardan çııtt bile çıkmadı ben tabi susmadım kırbacı vurdumda vurdum
Bizim köy kalabalık ve hep akrabadır yazları köyde kalırız köye çıkarken otobüsün arkasında koyu bir sohbet olur ya siyaset ya futbol genelde sabah işe giderken ve akşam çıkarken.Benle birlikte 4-5 Ts li daha olurdu geri kalan hep diğerleri.Ben hepsiyle mücalede ederdim derdim kapanmadı uefa falan daha karar vermedi diye.Bütün otobüs kafa bulurdu benden.En ön tarftan laf yetiştirirlerdi.Şimdi akşam inadına son arabayla çıkıcam köye keyifli keyifli köye kadar içimdekileri boşaltmaya
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTV'de Prof. Ersan Şen var. İlhan Ekşioğlunun Avukatıymış galiba. Kupa Trabzona gitmeyecek vb vb konuşup duruyor, sürece hakim insan olarak çıkardılar programa(!). Ya de get gözünü seveyim.
Uefa sike var dedi
Tff sacmaladi ve sike var ama sahaya yansimadi dedi ama ibtahim akin ceza yiyor..
Yani bu gercekleri gördükten sonra trabzon kupayi alamaz diyenler salak hatta salak ogulu salaktir..
Sent from my iPhone using Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar imzan,görünüyor
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTV'de Prof. Ersan Şen var. İlhan Ekşioğlunun Avukatıymış galiba. Kupa Trabzona gitmeyecek vb vb konuşup duruyor, sürece hakim insan olarak çıkardılar programa(!). Ya de get gözünü seveyim.Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu 1 dk
Tek suçlu Fb yada BJK değil! Diğer takımlarıda acı sonlar bekliyor özellikle Sivasspor ve Eskişehir'i.
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalar Türk futboluna balta vurmuş muş muş.
Riv Riv Riv2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
TFF başında Yıldırm Demirören bulunmasından dolayı çok mutluyum.
Akıllı, fikirli, planlı, programlı, kurnaz bir adam olsa daha mı iyi olurdu?
Babasının bile güvenmediği bilinçsiz Demirören sayesinde gecikmiş de olsa herşey lehimize gidiyor. M.A. Aydınlar olsaydı Şikebahçe daha az ceza alır daha çabuk kurtulurdu.En son Arrive tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 13:33.
Yorum
-
Ben şikecilerin kupayı bize kendi elleriyle teslim edeceklerini düşünüyorum.
Bana göre Aziz ve tebaası bu kararın ardından ömür boyu men edilecekler. FB kulübü kendilerinden ve taytasindan arindirilacak. Yeni gelen yönetim kavga etmeyip mümkün olan en az zararla süreci atlatmaya calisir ve en mantıklı çözüm olarak kupayı bize kendi elleriyle vereceklerdir.
Aksi olabilecek her yöntemde daha fazla zarar görürler.
Artık donulmez bir yola girdiler. Ya kupayı iade edip en az zararla yollarına devam ederler, ya da daha fazla zarar görürler.
İnşallah diretirler. Diretirlerse daha fazla zarar görürler çünki...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradaki gençler sizinle kafa bulabilir, dedikleriniz-yazdıklarınız gerçekleşmeyebilir... Bunların önemi yok benim için... Ancak, kendinize has bir stiliniz var ve yazdığınızı okutuyorsunuz. Bu müthiş bir PR başarısıdır. Bu nedenle saygı duyuyor ve tebrik ediyorum.
--------------
piar ındayım...
salvo yapınca bazı takiplerden sıyrılmaktayım...!!!
ne demek istediğimi anlayana yazarken...
sanat sanat için düstur ü idi ilkem...
avam literatürün toy delikanlıları ...sergilesin ani refkleks...
yok ziyanı...
kelimelerle oynanan bu dansa eşlik etmek isteyen etsin eşlik...
kanaryanın kanadı nasıl olsa oldu ibretlik...
her kanat cırpınışı kuşun gövdesine leke sürecek...
fb ya düşecek ya düşecek...
her çırpınışta nasılsa eksi puan bünyelerine işeyecek...
işleyecek...diyelim...
adabı muaşerete riayet edelim...En son The Ciks tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 13:36."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
Yorum