Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam hergün açıklama yapiyor şike yaptıgı göz göre göre kupayı vermemek için direniyor.her mahkemeye ne bok varsa gidiyor.

bizimkilerde %100 haklı oldugu davada sesini cikarmiyor, yani havada bulut kupayı onutun bu yönetimde siz.

sadri şener olsa hemen cevabı yapıştırmıştı o açıklamadan sonra !
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu aziz pederin elinde kesin çorapörenin video kayıtları vardır yoksa neden bu kadar kupayı vermemekte direniyor..zaten basında çokca dillendirilmedi ama böyle bir kayıtdan söz ediliyor..

Yorum

• namussuzların sesinin daha gür çıktığı günler!

Hey Allah'ım,sanki o kadar mahkemeden biz mahkum olmuşsuz yetmedi dünyaya rezil olmuşuzda biz susan onlar esip gürleyen taraf.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• adamı şike yapmis halen daha direniyor, biz haklı duruma cikmisiz izliyoruz vahhhhhhhhhh
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CAS son duraktır. Bunun daha ötesi var mı futbolda, yok.
            Artık herhangi bir yargı sürecine vb.ye gerek yok. TFF gereğini yapmak zorunda. Ama yapmıyor.
            Trabzonspor yönetimi her türlü tazminat ve hak davası için neyi bekliyor?
            Beklenecek ne kaldı?
            Hiçbir şey!
            Kesinlikle dogru. Yargitay karariyla bu olayin artik alakasi yok. Aziz yildirim yargitay da aklansa bile en ust duzey sportif yargi kararini vermistir. Fener sikecidir. Nokta.
            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cas son duraktır. Bunun daha ötesi var mı futbolda, yok.
              Artık herhangi bir yargı sürecine vb.ye gerek yok. Tff gereğini yapmak zorunda. Ama yapmıyor.
              Trabzonspor yönetimi her türlü tazminat ve hak davası için neyi bekliyor?
              Beklenecek ne kaldı?
              Hiçbir şey!
              sözün bittiği yer!
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Kupa ve tazminat için başvuru, girişim yapmaya gerek yok. Şayet gerek olsa Kıymetli Başbakanımız İHO'ya söylemez miydi? Sizde safsınız ha...
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• yorum yapmıştım bilerek transfer yapılmıyor ve amatör bir hoca bilerek takımın başına getirildi diye amaç şikeyle uğraşmayı engellemek bakında görün geçen senin aynısı olcağı için Trabzonspor can ve puan derdine düşecek şike kimsenin aklına gelmeyecek tezgah tamdır hayırlıolsun
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yorum yapmıştım bilerek transfer yapılmıyor ve amatör bir hoca bilerek takımın başına getirildi diye amaç şikeyle uğraşmayı engellemek bakında görün geçen senin aynısı olcağı için Trabzonspor can ve puan derdine düşecek şike kimsenin aklına gelmeyecek tezgah tamdır hayırlıolsun
                    benim için en önemli olanı şike Sportif başarı şu aşamada 2. planda, eğer hırsızların elinden kupayı alamazsak zaten sportif başarınında bir önemi yok benim için...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 29min Hala Trabzonspor'dan kurumsal bir adım yok. Bunun izahını yapmak mümkün değil.Alenen şikecilere destek veriliyor.

Yorum

• Fener'in durumunda biz olsaydik fener ne yapardi? agzimiza ederdi
                        Bizim IHO ne yapiyor Sultan'i dinliyor
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• bir dahakine IHO ile birlikte yumruk sowv isteriz
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Kulubu Telefon Yağmuruna Tutalım Bordomavi.net den başka kimse yapamaz bunu
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Neyi bekliyoruz ? Hadi yönetim mal mal bekliyorda biz neyi bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neyi bekliyoruz ? Hadi yönetim mal mal bekliyorda biz neyi bekliyoruz.
                                Aynen biz neyi bekliyoruz arkadaslar..
                                Yapalim bi h.sonu organizasyonu
                                IHO ile mi basladik protestolara ki onu bekleyecegiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X