Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacı'nın yapacagı tek şey trabzon'daki akplileri toplayıp kendine çevre yapmak ona göre hareket etmek.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben artık bmn yonetımınden de suphelenıyorum noldu ark bunlara baska zaman olsa en ufak bıseyı protesto ederlerdı sımdı bakıyorum da çıt yok,ya ıho bunlarıda korkutmuş ya artık bısey yapmaya dermanları yok bu nedır ben anlamadım,yarın ıho yu protesto etsek( sadece ve sadece tff ye resmı basvuru yapmadıgı ve son gunlerde kupa konusundakı sessızlıgı ıcın,transfer yapamaya bılır ama tff ye basvuru yapabılır dımı tabı işin ıcınde baska işler yoksa ) basında ıyı ses getırır belkı trabzona sevdalı baska kısılerıde kendıne getırır bu protesto...

Yorum

• takım kötü,Cas bitirmiiş işi ,herşey tam istedikleri gibi gidiyor,dikkatimiizi takıma vermek istiyorlar,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• tff'ye neden başvuru yapılmıyor ne bekleniliyor? İHO birilerine peşkeş çekecekse de bir şeyleri bu alın terimizle kazandığımız şampiyonluğumuz olmamalı. bu işi buraya getiren bizler bir şey yapmalıyız.
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• kaya çilingiroğlu; tff gereğini yap, mağdurların durumunu düzeltmen gerekir diyecek, diyor. Kuvvetli bir duyum almış; federasyona bir yazı gelecekmiş kararlarınızı gözden geçirin yoksa ülke olarak gelmeyin diyeceklermiş.... fener için küme düşme puan silme, bjk için sadece küme düşme isteyecekler, sağlam kaynak diyor. değerli paydaşlar, paydaları biz eşitleyemiyoruz Kaya Ç. eşitliyor, utan başkan, temiz futbola, hijyene kafayı taktın da hakkını almadan nasıl bu işi yapacaksın.

Ohhh ohhh TSunami gelecekmiş

Son cümlesi güzel, bu ligler oynanamaz hale gelebilir diyor ya, kaya çilingiroğlu...

Yorum

• Kaya'nın dediklerine inanasım gelmiyor ama, umarım doğrudur. Bize bizden fayda gelmiyor bari başkaları arkadan itsin

Yorum

• TV 8 de Kaya Çilingiroğlu çok güzel şeyler söylüyor. Sağlam bir bilgi almış. Fener küme düşürülüp eksi puan ile başlamasını beşiktaşında sadece küme düşürülmesini isteyecekmiş UEFA ve bu çok yakında iletilecekmiş
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaya'nın dediklerine inanasım gelmiyor ama, umarım doğrudur. Bize bizden fayda gelmiyor bari başkaları arkadan itsin
                  Bu iddalar Serhattan gelseydi hayatta inanmazdım ama Kaya söylediyse inanırım adamın yalan konuşmaya ihtiyacı yokki
                  Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TV 8 de Kaya Çilingiroğlu çok güzel şeyler söylüyor. Sağlam bir bilgi almış. Fener küme düşürülüp eksi puan ile başlamasını beşiktaşında sadece küme düşürülmesini isteyecekmiş UEFA ve bu çok yakında iletilecekmiş
                    Fener'in amatöre gitmesi lazım. Dur bakalım ne olacak...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fener'in amatöre gitmesi lazım. Dur bakalım ne olacak...
                      Amin inşallah

Yorum

• Yok arkadaş Kaya Çilingiroğlu beşiktaşı tutsada sapına kadar Trabzonlu

Yorum

• Kaya iyi konuştu, Trabzonspor'un hakkı ne olacak gibisinden bir şey dedi. Aldığı duyum da inşallah gerçekleşir. Bizim başkanda uyumaya devam etsin.

Yorum

• Neyi bekliyor yönetim anlamıyorum,
                            kime ne söz verildi de harekete geçilmiyor?

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaya iyi konuştu, Trabzonspor'un hakkı ne olacak gibisinden bir şey dedi. Aldığı duyum da inşallah gerçekleşir. Bizim başkanda uyumaya devam etsin.
                              yıllardır böyle olması gerektiğini konuştuk burada fenerlileri yalanlarla uyutup CAS ile uyandırdılar, bizleride onların deli cesaretine karşılık umutsuzluklarımız bir kenarda gıdıkladı, cası bağlamışlardan başlayıp uefaya rüşvete kadar giden şeyleri dinledik yok derken bile ya varsa dedik, netice dedikodular sadece feneri uyutma amaçlıymış...

Artık ülke olarak gitmeyelim geyikleri yapanlar için bu son nokta, asla bunu göze alamazlar çünkü; bu lige bu kadar hiç bir yayıncı kuruluş bir daha bu kadar para vermez, önce bjk ve gs olmak üzere kısa sürede pek çok takım iflaslarını açıklar,gençlerbirliği hariç. biz ise bir bedelli ile borçları sıfırlayabilecek jokere hala sahibiz. suçsuz takım taraftarlarının ne yapacağını ise tahmin edemiyorum...
                              yada bir çözüm var, futbolu ülkee yasaklamak, yaparlarmı

Yorum

• Bordomavi.net bir bildiri yayınlamalı artık, bu kadar etkili bir taraftar oluşumu sessiz kalmamalı.. HADİ!

Yorum

Çalışıyor...
                                X