Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımın şu anda şikeden çoook daha büyük sorunları var...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesportif başarı farklı bu mesele farklı bence, ama benim şahsi fikrim herşeyden önemlisi şike konusu bu mesele çözülmeden hiçbir başarı umrumda değil.
Başvuru Yapsınlar Vs Diye Tepkim 2 ye Bölünüyor.
Bu Sene 10. oLalım Ama Şu Mesele Çözülsün Diye Biz Başkanı İstedik Ama Nerdee...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike Olayı Olmasa Şu Takıma 10 Kat Daha Tepki Veririmde..
Başvuru Yapsınlar Vs Diye Tepkim 2 ye Bölünüyor.
Bu Sene 10. oLalım Ama Şu Mesele Çözülsün Diye Biz Başkanı İstedik Ama Nerdee2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi. Yönetim Birşey Yapmazsa Taraftarın Ses Çıkartması Lazım ArtıkGÜMÜŞHANE
Yorum
-
Başlık açılmıştır. Daha önceki mesajların devamı halinde;
Forum Kuralları
B) Düzenleyici Kurallar
2) Forumda sataşma, belirli kişiler arasında forumun seviyesini düşürür şekilde tartışma, bir üyeyi rencide edebilecek şekilde dalga geçme, saygısızlık içeren ve kasten gerçeğe aykırı beyan ve iddialar içeren mesajlar silinir, bu mesajları gönderen üyeler 3 gün foruma mesaj gönderememe cezası alır.
maddesine göre işlem yapmak zorunda kalacağız.
Bu son uyarıdır.
Bilginize.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Yargıtay sonucunda da kupa'nın geleceğinin garantisi yok.Yeniden yargılama yapacaz deyip işin içinden sıyrılırlar.Bizim başkan da 2. Tayyip vakası, o nerede bizimkisi peşinde.3 haftada 2 mağlubiyet daha ne olsun, bence kulüp olarak siyasete boyun eğmişiz,TRABZONSPOR AKP A.Ş.
Yorum
Yorum