İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemutlaka düşündükleri vardır sabedelim bence.. çokta aceleci olmamak lazım.
FB 10 YIl Vs Diyor, Kupayı Kimse Alamaz Diyor. Bu Şekilde Süreci Uzatıyor. Geçen 1 Güne Bile Tahamülüm Yok. Karar Açıklanalı 1 Hafta Oldu..
Herkes Trabzonspor'un Hakkı Diyor Kupa. Olay Soğuyunca Kimse Bunu Dememeye Gündem Değiştirmeye Başlıcak vs . O Yüzden Tedirginim. Acelem O Yüzden...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İbrahim Hacıosmanoğlu kulübü sabote etmek için göreve gelmiştir. Şu adamın gittiği gün bayramdır benim için. Yoldan birini çevirsek Trabzonspor'a başkan olsa eminim bunda çok daha iyi yapar. Tabi İbrahim Hacıosmanoğlu'da iyi bir başkan olabilir ama böyle bir amacı yok onun amacı bizi bitirmek.Hala bu adamı savunmak isteyen varsa kazanın altına gidip bir odunda siz atın. Ama unutmayın o kazanda bizi haşlıyorlar.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
şike yapan takımların ceza alacağı bence kesin. zaten ceza gelmemesi komik olur. sonra bunun diğer ülkelerdeki yansıması var. diğer küme düşenler demezler mi ben niye ceza aldım diye. bunun hesabını UEFA veremez. verecekleri cezada herkesi tatmin etmeli. küme düşme isteyecektir uefa. araya birileri girip eksi puana kapatmak isteyeceklerdirDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlaka Vardır. Güvenmesem Sizde Birinin Adamıymışsınız Vs SÖylemlerde Bulunurdum.. Benim İstediğim Ufak Açıklama Sadece.
FB 10 YIl Vs Diyor, Kupayı Kimse Alamaz Diyor. Bu Şekilde Süreci Uzatıyor. Geçen 1 Güne Bile Tahamülüm Yok. Karar Açıklanalı 1 Hafta Oldu..
Herkes Trabzonspor'un Hakkı Diyor Kupa. Olay Soğuyunca Kimse Bunu Dememeye Gündem Değiştirmeye Başlıcak vs . O Yüzden Tedirginim. Acelem O Yüzden2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
görüldüğün gibi dik dur ibrahim başkan koltuk biter vekil olurum diyorsun ama bilki üstümüze oynanan oyunları biz bozarız RESMİ BAŞVURUNU YAPSANA DAHA NE BEKLİYORSUN
gelsin seçim zamanı
kararları verelim
bize karşı olanı sandıklara gömelimUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Facebook ta bir.yazı okudum, güzel geldi ve sizle paylaşmak istedim. Şu andaki durumumuza uyuyor biraz...
Genç bir çift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine taşınmışlar.
- Sabah kahvaltı yaparlarken, komşu da çamaşırları asıyormuş
Kadın kocasına
- Bak, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmıyor. ‘ demiş.
Kocası ona bakmış, hiçbir sey söylememiş, kahvaltısına devam etmiş.
Kadın, komşusunun çamaşır astığını gördüğü her sabah aynı yorumu yapmaya devam etmiş.
Bir ay kadar sonra, bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmıs, bak demiş kocasına
- Çamaşır yıkamayı öğrendi sonunda, merak ediyorum, kim öğretti acaba ?’
Kocası uzun uzun karisina bakmış; Ben bu sabah biraz erken kalkıp penceremizi sildim’ diye cevap vermiş.
Hayatta böyle değil midir ?
Başkalarını izlerken gördüklerimiz, baktığımız pencerenin ne kadar temiz olduğuna bağlıdır.
Birini eleştirmeden ve hemen yargılamaya davranmadan önce Kalp(pencere) durumumuza bakmak ve ‘iyi’ olanı görmeye hazır olup olmadığımızı farketmek güzel bir fikir olabilir !…HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
UEFA Başkanı Michael Platini Fanatik'e konuştu. Fenerbahçe davasıyla bir hayli yıprandığını dile getiren futbolun patronu “Bu davada kasıt arayanlar önyargılı....
"2011 kararı TFF nin" ibaresini de sıkıştırmış onun bunun çocuğu muhabir...Bu tavırları yüzünden almadıkları ceza, rezil olmadıkları ülke kalmadı yer yüzünde...Hala aynı tavır...Artık üzülmüyorum...Başlarına gelecek olanı çekecekler, çok ağlayacaklar daha...Bunlar adaleti sağlamakta adım atmadıkça, içlerindeki şemsiyenin boyutu büyüyor...Şemsiyenin sapı, dolayısıyla açma-kapama tuşu dışarda...bir gün birisi gelecek, deneyecek açılacak mı diye...bundan eminim...
Hakan Yaşar - Mehmet Demircan - Gürcan Bilgiç - Altan Tanrıkulu...
Şu yukardaki gazeteci bozuntuları asla iflah olmuyor...Hani bir gün şikeciler düşünce, biz düşmedik, diğerleri bir kademe yükseldiler derler...
Allah belanızı versin..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fanatik.com.tr/platini-fe..._27_332986.htm
"2011 kararı TFF nin" ibaresini de sıkıştırmış onun bunun çocuğu muhabir...Bu tavırları yüzünden almadıkları ceza, rezil olmadıkları ülke kalmadı yer yüzünde...Hala aynı tavır...Artık üzülmüyorum...Başlarına gelecek olanı çekecekler, çok ağlayacaklar daha...Bunlar adaleti sağlamakta adım atmadıkça, içlerindeki şemsiyenin boyutu büyüyor...Şemsiyenin sapı, dolayısıyla açma-kapama tuşu dışarda...bir gün birisi gelecek, deneyecek açılacak mı diye...bundan eminim...
Hakan Yaşar - Mehmet Demircan - Gürcan Bilgiç - Altan Tanrıkulu...
Şu yukardaki gazeteci bozuntuları asla iflah olmuyor...Hani bir gün şikeciler düşünce, biz düşmedik, diğerleri bir kademe yükseldiler derler...
Allah belanızı versin...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzülüyormuydunki ?
UEFA olmasaydı, ya da bu herhangi bir iç mesele olsaydı, bizi ezmişlerdi adaletsizlikleriyle...
Bu ülkede kendini entel sanan bir dünya asalak var onu gördüm...Haktan hukuktan bi haber, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen, rezil rüsva insanlar topluluğu olmuş bu ülke...Allah muhafaza bu kadar adaletten uzaklaşmış bir toplum, bu kadar vurdumduymaz insanlardan oluşan bir insan grubu, yarın öbür gün kendi ülkesini de savunmaz, menfaate satar kendini...asıl korkum bu..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Süreci uzattıkça Türk futbolu daha da batıyor, böyle giderse anlaşılan uzun bir zaman daha bekleyecez.UEFa baskı yapmadığı sürece Yargıtay sonucuna göre de kupamız gelmez.Ne zaman uluslararası organizasyonlar devreye girer şu takımlara şu cezaları verin derse ancak o zaman adalet sağlanır.Başka türlü o kupa gel-me-ye-cek.Yakındır ama belalarını bulacaklar...
Yorum
Yorum