Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    17 Eylül'de mi ceza verecekmiş Uefa?
    duyumlari böyleymis
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Hani bizim baskan???? Lan agizin durmuyordu hani nerdesin??? Cikip konussana hakkimizi arasana..

Teknik adama secemez futbolcu alamaz konusmaz icaat yaparmis...

Hani nerde???

Böyle tipler hep bizi bulur ya 13. sandik irdelensin..

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Türbülent imana mı gelmiş?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kupa falan istemiyor lan defolup gidin değişikler
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Bence İbrahim Hacıosmanoğlu bu konuda yavaş davranarak zaman kazanmaya çalışıyor, takımın durumu ortada, kupa ile beraber taraftarı uyutuyorlar, bizimkiler de diyor maalesef.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Sadri sener döneminde kupadan daha ümitliydim..

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet artık casın verdiği kararın mutluluğundan uyanıp harekete geçmek lazım kulübe mi yürünecek mail mi atılacak sokağa mı ineceğiz ne

yapacaksak yapalım
                Artık sağa sola saldırmayı bırakıp, bizimkilerin bu konunun üstüne aktif bir şekilde gitmesini sağlamak, ve atılan bütün adımların saniyesi saniyesine kamuoyu ile paylaşılmasını istemeliyiz.

Herkesi rahatsız etmemiz gerekiyor, TFF yi, siyaseti, şikecileri, Uefayı, Fifayı. Ama en başında bunları yapacak olanları yani bizim yöneticileri harekete geçirmeliyiz. Ve anladığım kadarıyla bi cırıltı kopmadan bunlar bir şey yapmayacak. Kulüp binasına gidilmesi gerekiyorsa o da yapılmalı. Bu kadar zaman kararlar beklenildi ve susuldu. Artık konuşmak, ses yükseltmek zamanı. Haklıyız ve ispatlandı, ötesi var mı?
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• artık bekleyecek bişey olmaması çok sıkıcı
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• vaybe başlıkta Cyzio abimle ben kaldık bitek

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vaybe başlıkta Cyzio abimle ben kaldık bitek
                      Birader, dert bir değil ki ...

Tam da mesaiye dönüşte FB'lilerle ne güzel dalga geçecektim; ne iştah kaldı, ne afiyet.

.
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Dediğim gibi İHO bu işi ağırdan almaya devam edecek, taraftarı da bu sayede bir güzel uyutacak.

Yorum

• takım berbat avunduğumuz tek şey kupamızı almak idi, anlaşıldı ki yönetim talimat aldı hiçbir şey yapmayacak...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birader, dert bir değil ki ...

Tam da mesaiye dönüşte FB'lilerle ne güzel dalga geçecektim; ne iştah kaldı, ne afiyet.

.
                            yine geç abi dün akşamki skor eziklerle dalga geçmemizi engellemez. bende çok üzüldüm gerçekten. ayrıca bazen düşünüyorumda Trabzonspor u hayatıma çok sıkı perçinlemişim sanırım dinlenme vakti yaklaşıyor gibi...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yine geç abi dün akşamki skor eziklerle dalga geçmemizi engellemez. bende çok üzüldüm gerçekten. ayrıca bazen düşünüyorumda Trabzonspor u hayatıma çok sıkı perçinlemişim sanırım dinlenme vakti yaklaşıyor gibi...
                              Teşekkürler.

Yavaş yavaş çıkıyorum.

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkürler.

Yavaş yavaş çıkıyorum.

.
                                uğra ara sıra yanlız kalmayayım buralarda

Yorum

Yükleniyor...
                                X