İlk olarak hami08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
Hani bizim baskan???? Lan agizin durmuyordu hani nerdesin??? Cikip konussana hakkimizi arasana..
Teknik adama secemez futbolcu alamaz konusmaz icaat yaparmis...
Hani nerde???
Böyle tipler hep bizi bulur ya 13. sandik irdelensin..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet artık casın verdiği kararın mutluluğundan uyanıp harekete geçmek lazım kulübe mi yürünecek mail mi atılacak sokağa mı ineceğiz ne
yapacaksak yapalım
Herkesi rahatsız etmemiz gerekiyor, TFF yi, siyaseti, şikecileri, Uefayı, Fifayı. Ama en başında bunları yapacak olanları yani bizim yöneticileri harekete geçirmeliyiz. Ve anladığım kadarıyla bi cırıltı kopmadan bunlar bir şey yapmayacak. Kulüp binasına gidilmesi gerekiyorsa o da yapılmalı. Bu kadar zaman kararlar beklenildi ve susuldu. Artık konuşmak, ses yükseltmek zamanı. Haklıyız ve ispatlandı, ötesi var mı?Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
vaybe başlıkta Cyzio abimle ben kaldık bitek...
Tam da mesaiye dönüşte FB'lilerle ne güzel dalga geçecektim; ne iştah kaldı, ne afiyet.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader, dert bir değil ki...
Tam da mesaiye dönüşte FB'lilerle ne güzel dalga geçecektim; ne iştah kaldı, ne afiyet.
.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yine geç abi dün akşamki skor eziklerle dalga geçmemizi engellemez. bende çok üzüldüm gerçekten. ayrıca bazen düşünüyorumda Trabzonspor u hayatıma çok sıkı perçinlemişim sanırım dinlenme vakti yaklaşıyor gibi...
Yavaş yavaş çıkıyorum.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler.
Yavaş yavaş çıkıyorum.
.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
Yorum