Türkiyede güçlünün hukuku varken bunun Avrupada böyle olmadığını bir kez daha gördük .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Baskanin aciklamasi
İnsanlar bize soruyor, 'Sevinçli misiniz?' diye, adaletin tecelli etmesinden dolayı sevinçliyiz. Ancak yıllardan beri söylediklerimiz uygulansaydı, güzide kulüplerimiz ceza almazdı. O kulüplerimizin gerek camialarındaki önemli kişiler, gerekse taraftarları adına üzüntülüyüz." Hacıosmanoğlu, UEFA'nın verdiği cezadan sonraki süreci de yakından takip edeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Bundan sonra bizim yıllardan beri söylediğimiz sözlerin Türk futboluna hakim olmasını istiyoruz. Yani adaletin ve temiz futbol anlayışının gelmesini istiyoruz. Bundan sonraki süreci hep birlikte yakından takip edeceğiz. Sadece TFF'nin değil, diğer kulüplerin de, futbolu görsel bir şölen haline getirme adına atacağı adımları yakından takip edeceğiz."
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok doğru konuşmus aslında, fenerliler ne kadar küfretse azdır azize
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da kardeşim benim memleketim İzmir. Karadeniz veya Trabzon ile herhangi bir bağım yok benim.
Ama TRABZONSPOR'luyum... Kızım da...
Birçok Trabzon'lu bile böyle değildir, inan bana...Ben aslen Trabzonlu olup ama Izmirde yasiyorsun anlamistim . Kusura bakma , eh nede olsa Turkcemiz sizinki kadar duzgun degil
Laz degilsek Trabzonsporlu'da degiliz demedik !
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!
İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakikaten kanallardan biri Volkan'a bağlansa kelke
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
konu farklı ama,trt2 de türkiye kolombiya u21 maçını izliyorum,kolay kolay şu futbolcu iyi demem,messiye demiştim daha ilk maçında,Juan Quintero isimli 10 numaralı solak futbolcu,forvet arkası oynuyor..önümüzdeki 3-4 sene içinde dünyanın en iyi 2-3 futbolcusundan biri olur,demedi demeyin..
Yorum
-
uefa : gaLatasaray, sen geL !
fener: beeen ?
uefa : bursa sen geL !
fener : beeeen ?
uefa : kasımpaşa sende geL !
fener : ee beeeeeeen ?
uefa : trabzon koçum sende geL !
fener : ee ben uLan beeen !?
uefa: sen geLme uLan ayı !!!Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şampiyonluğu bize vereceklerini hiç zannetmiyorum allem edecekler kullem edecekler şampiyonluk şikecilerde kalacak bu sayede tayyip erdoğan uefa sayesinde azizden kurtulup şikebahçeyide avucunun içine alacak bak cezayı ben verdirmedim diyecek
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO degil de ikidir Bursayi Sampiyonlar ligine yolluyoruz
Yorum
Yorum