Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiyede güçlünün hukuku varken bunun Avrupada böyle olmadığını bir kez daha gördük .
    .

Yorum

• Baskanin aciklamasi

İnsanlar bize soruyor, 'Sevinçli misiniz?' diye, adaletin tecelli etmesinden dolayı sevinçliyiz. Ancak yıllardan beri söylediklerimiz uygulansaydı, güzide kulüplerimiz ceza almazdı. O kulüplerimizin gerek camialarındaki önemli kişiler, gerekse taraftarları adına üzüntülüyüz." Hacıosmanoğlu, UEFA'nın verdiği cezadan sonraki süreci de yakından takip edeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Bundan sonra bizim yıllardan beri söylediğimiz sözlerin Türk futboluna hakim olmasını istiyoruz. Yani adaletin ve temiz futbol anlayışının gelmesini istiyoruz. Bundan sonraki süreci hep birlikte yakından takip edeceğiz. Sadece TFF'nin değil, diğer kulüplerin de, futbolu görsel bir şölen haline getirme adına atacağı adımları yakından takip edeceğiz."

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok doğru konuşmus aslında, fenerliler ne kadar küfretse azdır azize
        aslında onlarada bazen kızamıyorum . çünkü haber kaynağı olarak takip ettikleri lig tv. ntv spor, hürriyet akşam cnn v.s hepsi taraflı yorum yaptılar ve farketmeden fb lilerin duygularıyla oynadılar. biz bu medyayı zaten biliyorduk ancak fb lilerin anlaması geç oldu...

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam da kardeşim benim memleketim İzmir. Karadeniz veya Trabzon ile herhangi bir bağım yok benim.

Ama TRABZONSPOR'luyum... Kızım da...

Birçok Trabzon'lu bile böyle değildir, inan bana...
          Pardon , ayni benim gibi Ben aslen Trabzonlu olup ama Izmirde yasiyorsun anlamistim . Kusura bakma , eh nede olsa Turkcemiz sizinki kadar duzgun degil
          Laz degilsek Trabzonsporlu'da degiliz demedik !

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hakikaten kanallardan biri Volkan'a bağlansa kelke
            Volkana ülkenin bütün yer altı kanallarını bağlasak bu kadar acıtmazdı onu...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• konu farklı ama,trt2 de türkiye kolombiya u21 maçını izliyorum,kolay kolay şu futbolcu iyi demem,messiye demiştim daha ilk maçında,Juan Quintero isimli 10 numaralı solak futbolcu,forvet arkası oynuyor..önümüzdeki 3-4 sene içinde dünyanın en iyi 2-3 futbolcusundan biri olur,demedi demeyin..

Yorum

• Arkadaşlar ara ara bakabiliyorum kısaca bu kara ne getirir bize 2 yıl men var küme düşme falan yok. Ben pek sevinecek bişey göremedim.

Yorum

• uefa : gaLatasaray, sen geL !
                  fener: beeen ?
                  uefa : bursa sen geL !
                  fener : beeeen ?
                  uefa : kasımpaşa sende geL !
                  fener : ee beeeeeeen ?
                  uefa : trabzon koçum sende geL !
                  fener : ee ben uLan beeen !?
                  uefa: sen geLme uLan ayı !!!
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bizim baskana ne oldu?

Birden bire suspus oldu, sempatik oldu, sekerlersti.

Ne oldu bizim baskana? Ayar mi yedi yoksa ne oldu?
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar şampiyonluğu bize vereceklerini hiç zannetmiyorum allem edecekler kullem edecekler şampiyonluk şikecilerde kalacak bu sayede tayyip erdoğan uefa sayesinde azizden kurtulup şikebahçeyide avucunun içine alacak bak cezayı ben verdirmedim diyecek
                      Fazla da bir sey diyemiyorum ama bunu gorecegiz hep birlikte kardesim. UEFA'nin su karari sonrasi ulke icinde olaylarin dogal seyrini degistirecek kisi, guc, kurum yoktur diyorum.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

Köşkten yukarısında olanlar havai fişeklerimizi duyuyor musunuz beyler

TRABZONSPOR ~| '
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• gianni infantino'nun ellerini iki yana açmış arasına photosop ile şemsiye yerleştirilmiş bir resmi vardı,

onu paylaşabilecek bir arkadaş varmı

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O degil de ikidir Bursayi Sampiyonlar ligine yolluyoruz
                            Onlarla da bir anlaşma yapsak ŞL katıldığız zaman aldığınız paranın %25 pay sahibiyiz diye.

Yorum

• ridva dilmen aciklama yapsin babasi gibi seviyor ya azizi

Yorum

• Bursa nin sampiyonlar ligine gidecegini kim söylüyor,o kural 1.de süphe varsa 2.alinir diye biliyorum,uefa isterse baska ülkenin takimini alir.
                                iho istifa.

Yorum

Çalışıyor...
                                X