Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pfdk raporu Uefa'ya gitmişse bu hafta içi süresiz men bekliyorum. Avrupa basını ayağa kalktı. Uefa sidikli fener için mi risk alacak

Yorum

• Rahat olun uefa sifonu çekecek. Belki evet ts'ye hak ettiği kupasını verin demeyecek ama öyle şeyler olacak ve ortalık öyle karışacak ki g... ile güleceğiz bazılarına o gün gelecek. En büyük güvencem pdfk'nın şu aptal ceza açıklaması, resmen kendi bacağına sıktı tff uefa bunu affetmezzzz affedemezzzz. Ayrıca yabancı basında çıkan tff'nin pisliği örtüğü haberleri de uefa'ya bir baskı ulaşturacaktır.
      “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Zehn Monate benötigte der türkische Fußballverband, um festzustellen, ob in der Süper Lig manipuliert wurde oder nicht. Eine ausführliche Untersuchung einer eigens eingerichteten "Ethik-Komission" und die tagelange Begutachtung des Berichts von Seiten der Verbandsspitze brachte TFF-Boss Yildirim Demirören zu folgendem Schluss: Es gab keine Manipulationen auf dem Platz. Nun kommt die UEFA ins Spiel.

şu haberde en son paragrafda şu yazıyor.

Bütün türk takımları avrupa kupalarından en az 1 kaç yıl man edilmeli ama açık bir şekilde süresiz yani süre uzaya bilir 3 4 senede anlıcanız almanyada bastırıyor nedeni ise;

Bize telorans gösterirlerse biliyorlarki kendi ülkelerinde de şike yapmaya çalışan insanların elini güçlendircekler adamlar kendi derdindeler bizi mdeyil yani o mantkla bakıyorlar

Yorum

• Yiğit Gayretli ‏ @YigitGayretli Sky Sports News'te diyor ki; "TFF Şampiyonlar Ligi'nden kovulan Fener'i akladı..."!! Çok ağır cümle! Çok ağır...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana maç kazandıracak oyuncu lazım diyerek

GOKDENİZ i satan Sadri Başkan!!!!!!

Henrigue gibi Adrian gibilerini kazandırarak müthiş maçlar kazandık...
            abi bence şimdi bunların sırası değil önce hakkımızı alalım sonra konuşulur sportif konular ama dediklerinede aynen katılıyorum... fakar burası yeri ve zamanı değil bence...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Gün birlik günüdür. Kusacağınız tüm nefreti erteleyin. Süreç tamamlandığında ne derseniz dersiniz.
              Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                süresiz men gelecek dedim dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi gördünüzmü düşecekler başka çaresi yok kupa da bize gelecek Almanya nın bu atağı hem euro 2020 hemde şike li takımlar için yapmıştır euro 2020 de hayal yedirmezler 7 milyar dolarlık pastayı padişah ağlasın şimdi

padisahin derdi kim bilir belki de avrupadan futbolu uzaklastirip ortadogu ligi falan olusturmaktir.

middle-east van minuuuut football confederation...

Yorum

• Ne olcak ki UEFA lisansı iptal eder bizim yüzsüzler ASYA federasyonuyla anlaşır yeterki fbmiz zarar görmesin

Yorum

• Ülkeye gelicen en ufak cezadan biz sorumlu tutulacaz..Hazırlıklı olalım
                    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• sadri baskan iyi niyetli olabilir, ama konusmasini bilmiyo. bi baskan telefonla bi yayina katilmaz. o isleri asbaskan veya yöneticileri yapar. baskan programlara ya kendisi katilir, ya da takimin medya veya dis iliskiler sorumlusu. ama bunlari ben mi söylicem. ya da acarsin bi tstv sabahtan aksama kadar konusursun. her telefonla katildigi programa 10 saniye ters cevap söyleyip telefonu kapatiyo.
                      „Choose a lazy person to do a hard job.
                      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                      BILL GATES

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ülkeye gelicen en ufak cezadan biz sorumlu tutulacaz..Hazırlıklı olalım
                        doğru şikeyi biz yaptık zaten...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne olcak ki UEFA lisansı iptal eder bizim yüzsüzler ASYA federasyonuyla anlaşır yeterki fbmiz zarar görmesin

fifa onay vermedin evinin bahcesinde bile oynayamaz hicbir takim.

Yorum

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne olcak ki UEFA lisansı iptal eder bizim yüzsüzler ASYA federasyonuyla anlaşır yeterki fbmiz zarar görmesin
                            Hele Uefa tümden bizi men etsin , bakın ozaman Fb taraftarları dışındakiler Türkiyeyi protestolarla inletirler mi inletmezler mi? (Fener yalakası taraftarlar hariç )
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ülkeye gelicen en ufak cezadan biz sorumlu tutulacaz..Hazırlıklı olalım
                              ne alaka
                              biz mi
                              bu kararları verdik?
                              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Wie in einem Zaubertrick hat sich der größte Bestechungsskandal in der Geschichte des türkischen Fußballs plötzlich in Luft aufgelöst – so sieht es jedenfalls der Fußballverband des Landes.

aha almanyanin en önemli haber sitelerinden birine düstü
                                basligida aynen böyle: tff zihirbaz gibi tüm sike suclarini sildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X