Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yabancı basında çıkan haberler bir nebze olsun kendime getirdi beni.. inşallah diyorum uefa ve fifa devreye girer..
    "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
    Johan cruyff

Yorum

• Galatasaray Medya ‏ @CimbomMedya AVRUPA BASINI | Dailymail: "İki futbolcu men edildi ama Fenerbahçe hala çok temiz"

Adamlar resmen alay ediyorlar bizle artık
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Tahkim, İbrahim Akın ve Ahmet Çelebi'ye 58/1'den yani teşebbüs değil de direk eylemde bulunmaktan verilen cezayı teşebbüse çevirir çok zor değil...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• aahhh fener aahhhh

görünen o ki

yine tuttun ..ki
          En son zarge tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 18:05.
          Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bu haberin dış basında alay edilircesine çıkması çok ii. sanırım fifa bile kayıtsız kalmayacaktır. uefa tff lisansını askıya alırsa ne asya ne afrika hiçbiryer bizi kabul etmez fifa kesinlikle izin vermez. buraya hiçbir yabancı oyuncu gelmez hiçbir oyuncu yurt dışına transfer yapamaz messi gibi biri çıkarsa belki. uefadan süresiz askıya alma bekliyorum birkaç yıl menle yırtamayacaklar.
            SABIR = BAŞARI

Yorum

• Sky Sports News: "TFF Şampiyonlar Ligi'nden kovulan Fenerbahçe'yi akladı..."
              2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• fb nin lisansının iptali için birleşme zamanıdır...
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Hakkını Ara Trabzonspor ! Madde 33.

info@trabzonspor.org.tr mail atıp durumu bildirelim.

Sayın Yöneticiler,

Aşağıda TFF Talimatnamesinde geçen detayı paylaşacağım.

Bununla ilgili olarak PFDK gerekli başvuruyu yapmamız gerektiğini düşünmekteyim.

Gereğini yapılmasını rica ederim.

Sonucunda şike yapıldığı kesin olan maçlarla ilgil olarak

MADDE 33 - HÜKMEN MAĞLUBİYET
                  (1) Bir takımın müsabakayı 3–0 kaybetmiş sayılmasıdır

Madde 33 den PFDK ya müracaat yapılmalıdır. FB- İBB, GB, AG, ES maçları için hükmen yenik sayılması için müracaat etmelidir.

PFDK, şikeden en büyük cezayı İbrahim Akın'a verdi.
                  İbrahim Akın, 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten yani şike yapmaktan 3 yıl ceza aldı.
                  O maçta İbrahim Akın'a şike teklifi yapmakla suçlanan hatta bu konuda ses kayıtları bulunan Fenerbahçe yöneticilerinin tamamı aklandı. 3 Fenerbahçe yöneticisiyle ilgili somut bir bilgi ve belge bulunmadığı vurgulandı.
                  Bu kararla birlikte İbrahim Akın tek başına şike yaparak, dünya tarihine girdi.
                  PFDK kararına göre; durduk yere Fenerbahçe maçında şike yapmaya karar vermiş olan İbrahim Akın, verdiği kararı maçta uygulayarak maç sonucunu etkiledi.PFDK, oynanan maçta İbrahim Akın'ın maç sonucunu etkilediğini özellikle vurguladı.
                  PFDK, şike yapılarak sonucu etkilenen Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili bir cezaya gerek olmadığını da vurguladı.
                  Bir üst satırda şike yapıldığı açıkca belirtilen bu maç, bir alt satırda temiz olarak tescil edildi.
                  Bu skandal ifadeyle de Türkiye Futbol Federasyonu, şike olduğuna karar verdiği bir maçın sonucunu tescil ederek dünya tarihine geçti.BU ÇELİŞKİ TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPAR
                  PFDK'nın bu skandal kararından sonra gözler Trabzonspor cephesine çevrildi.Trabzonspor, PFDK kararında şike yapıldığı açıkca belirtilen Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor maçının sonucuna itiraz etmesi durumunda ortaya yeni bir durum çıkar.
                  Federasyonun şike yapılan bir maçın sonucunu tescil edemeyeceğine göre: bu maçla ilgili yeni bir tartışma başlayacak.
                  Trabzonspor, PFDK kararını baz alıp federasyona başvurduğu takdirde maçın sonucu iptal edilir ve bu iptal de Trabzonspor'a şampiyonluk yolunu açar.
                  En son Serdær tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 21:18.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Geçen sene o şerefsizler sivası satın alıp yendiği şampiyonluk kutladıkları gece uyuyamamıştım sinirden kalkıp Bmn'de dostlarla sabahlamıştım çok üzülmüştüm kendi kendime bizde sevineceğiz birgün hakkımızı alacağız demiştim müberek bir Ramazan günü mevlam yüzümü güldürmüştü,dünde yine uykum kaçtı sinirden gece yatakta aklıma maç geldi yaptıkları o şerefsizlikler geldi dünde yine kendi kendime üzülme geçecek bu olanlar yine sevineceğiz mevlam bize o mutluluğu tekrar yaşatacak dedim hissediyorum yine aynısı olacak inşallah az kaldı.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• Feneri düşürmezlerse Uefa lisansını iptal edecek Türkiye'nin belli. Avrupa kamuyoyuna bunu anlatamaz. Bizim embesil medya sürekli gerçekleri sakladı. Ama gün geldi vade doldu. Gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir huyu varmış...

Yorum

• zaten avrupalı sevmezdi bizi.
                        iyice küçülttüler onların gözünde.
                        haysiyetsiz, onursuz, karaktersiz, adi şerefsiz yaratıklar topluluğu
                        BMN İZMİR

Yorum

• yalnız bu özkan hoca harbi adam dediği dedik korkak değil takdir ettim doğrusu kendisini şu mali halen daha onursal üyemi tesislerin adı ondamı bence tesislerin adını şamil ekinci yapalım şamil amca çok düzgün bir insan ve iyi bir TRABZONSPORLU fener üyesi değil

Yorum

• David Copperfild ilk ucakla Tff gelecek desenise. Adaleti ne yazik ki baska ülkelerden bekliyoruz
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gerçekten öylemi
                              almancı kardeşler ???

şoklar içerisindeyim
                              Ben okudum. öyle Alman federasyonundan birsey yazmiyor!!!!!! bazilari yine bilmeden atiyor....
                              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                              TRABZON / AYASOFYA MAH.
                              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Süreç in en büyük etkisi bu Avrupa medyasının topa girmesi ile oalcak. Bugün itibari ile avrupa ülkelerinin saygın yayın organları şike rezilliğini ortaya sundu. Bu giderek artacaktır. Uefa buna karşı gelemez. Buna göre en büyük cezayı bize kesecektir.
                                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X