kürşat tüzmen yalan söylemiyorsa, fenere mutlak ceza yolda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şunu diyorum geçen yıl Ankaragücü'nü 1-1 biten maçta yenseydik fenev şikeye cesaret edemezdi bizim berabere kalmamız farkın 7'ye düşmesi ardından feneve yenilmemiz farkın 4'e düşmesi bunları şike yapmak için dahada cesaretlendirdi Ankaragücünü yenseydik onlarda Antalya'da %90 puan kaybedecekti yanlız şunuda belirteyim burada bir sıkıntı çünkü biz ilk yarı 9 ikinci yarı 11 puan kaybı yaşadık yani gayet doğal anormal olan ilk yarı 18 puan kaybeden fenevin ikinci yarı 2 puan kaybetmesi Ankaragücü yenseydik görürdüm ben onları yok öyle 102 puan alsanda şampiyon olamazsın bal gibide olursun.
Geçen sezonun kırılma anı Ankaragücü maçında puan kaybetmemiz oldu bu maç şerefsizleri şike yapma konusunda cesaretlendirdi ben olaya şu yönden bakıyorum kaderimizde kupamızın 1 yıl fenevde kalıp sonra tekrar bize gelmesi varmış bu her zaman olacak diye birşey yok.
başka da bir şey demiyorumArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bu trabzonhaber neyin peşinde ?? amacı ne bilen varmı ??
gene asabım bozulmaya başladı..
http://www.trabzonhaber.com.tr/gunde...ia-h14305.html
Yorum
-
1 sene men etmediler. Tedbir amacli kupalarina almadilar. Bu farkli bir sey.
Daha UEFA hic bir ceza vermedi yani.
Ayrica FB kesin düsecek. Büyük konusuyorum belki ama dünyanin önde gelen ülkelerinde öyle sadece kupalara gidememeyle örtülmez bu isler.
Yorum
-
Şike soruşturması başlamadan önce kulübümüz süperligdeki bazı maçların incelenmesi için UEFA' ya başvurmuştu. Bence bu çok büyük bir koz, UEFA yla gerçekleştireceğimiz görüşmelerde bu konu dile getirilmeli.Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?
2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bu trabzonhaber neyin peşinde ?? amacı ne bilen varmı ??
gene asabım bozulmaya başladı..
http://www.trabzonhaber.com.tr/gunde...ia-h14305.html
düşersek düşelim anasını satayım
yeter ki o kupa şikecilerde kalmasın
yönetim, başbakan'ı dinleyip bu işi kaşımama kararı alırsa
hakkımı helal etmem
suçu olan düşer.
bunun aksini savunan yok.
başbakan zaten sürecin başından beri 8 takım düşerse ne yaparız
diyerek adeta 8 takımıda suçlu gösterdi.
inş.başkan bu tehditlerden çekinmez ve süreci iyice kaşırArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak İnfantino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike soruşturması başlamadan önce kulübümüz süperligdeki bazı maçların incelenmesi için UEFA' ya başvurmuştu. Bence bu çok büyük bir koz, UEFA yla gerçekleştireceğimiz görüşmelerde bu konu dile getirilmeli.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildigim kadariyla
UEFA kurallarinda "ödül iadesi" diye bir madde var $ike yapan kulüplerle ilgili
Ama bu avrupa kupalari için mi
Yoksa üye federasyonlarla mi ilgili bilmiyorum
le retrait d’un titre ou d’un mérite,
Ama FIFA'nin kanunlarinda iade etmek yaziyor.
O yüzden bende tam olarak net bir sey söyleyemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işi kaşımayın yoksa sizde düşersiniz demiş bu habere göre rte
düşersek düşelim anasını satayım
yeter ki o kupa şikecilerde kalmasın
yönetim, başbakan'ı dinleyip bu işi kaşımama kararı alırsa
hakkımı helal etmem
suçu olan düşer.
bunun aksini savunan yok.
başbakan zaten sürecin başından beri 8 takım düşerse ne yaparız
diyerek adeta 8 takımıda suçlu gösterdi.
inş.başkan bu tehditlerden çekinmez ve süreci iyice kaşır
Yemin ediyorum her gece kupayı düşünüp yatıyorum..Eğer bu fenev yüzünden bizim hakkımız yenirse Allah belalarını versin..
Bu arada Sadri başkan yanlız .... NERDE ULANN DİĞER TRABZONLULAR NEREDE ????En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 19:27.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak sainfiker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa şikecilere 5 yıl minumum ceza verir bundan yararlanıp cas daki davayı kazanırız umuyorum.bence türkiyeye ceza vermezler ama hep temenni son olaylar şikecilerin ipini çekti.
Ülkeye değil ama birkaç kulübe ceza vereceklerini duyduk dedi.
GS, BJK ve TS yok dedi.
şb, sivas, ibb vs. olabiilir.
az daha sabır, 28 Mayıs şb için yolun sonu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüpçü bugün UEFA'ya gitmiş diye bir dedikodu var ortada. Doğru olabilir mi?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemekki eziklerin lehine bir karar yok yoksa onları motive etmek için çoktan açıklamışlardı...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepimiz uc asagi bes yukari siyasi nedenlerden
dolayi kupamizin verilmedigini dusunuyoruz..veya verilmeyecegini..
peki akpli faruk ozak bu konu icin basbakanla bir gorusme yaptimi
cok merak ediyorum..
basbakana lafi gececeginden degilde haklarimizi savunmak icin
birseyler yaptimi acaba..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum