Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kürşat tüzmen yalan söylemiyorsa, fenere mutlak ceza yolda.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende şunu diyorum geçen yıl Ankaragücü'nü 1-1 biten maçta yenseydik fenev şikeye cesaret edemezdi bizim berabere kalmamız farkın 7'ye düşmesi ardından feneve yenilmemiz farkın 4'e düşmesi bunları şike yapmak için dahada cesaretlendirdi Ankaragücünü yenseydik onlarda Antalya'da %90 puan kaybedecekti yanlız şunuda belirteyim burada bir sıkıntı çünkü biz ilk yarı 9 ikinci yarı 11 puan kaybı yaşadık yani gayet doğal anormal olan ilk yarı 18 puan kaybeden fenevin ikinci yarı 2 puan kaybetmesi Ankaragücü yenseydik görürdüm ben onları yok öyle 102 puan alsanda şampiyon olamazsın bal gibide olursun.

Geçen sezonun kırılma anı Ankaragücü maçında puan kaybetmemiz oldu bu maç şerefsizleri şike yapma konusunda cesaretlendirdi ben olaya şu yönden bakıyorum kaderimizde kupamızın 1 yıl fenevde kalıp sonra tekrar bize gelmesi varmış bu her zaman olacak diye birşey yok.
      ah ulan gabriç diyorum
      başka da bir şey demiyorum
      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler bu trabzonhaber neyin peşinde ?? amacı ne bilen varmı ??

gene asabım bozulmaya başladı..

http://www.trabzonhaber.com.tr/gunde...ia-h14305.html
        8 kulüp küme düşecekse ve içlerinde biz de suçluysak düşelim o zaman...

Yorum

• 1 sene men etmediler. Tedbir amacli kupalarina almadilar. Bu farkli bir sey.

Daha UEFA hic bir ceza vermedi yani.

Ayrica FB kesin düsecek. Büyük konusuyorum belki ama dünyanin önde gelen ülkelerinde öyle sadece kupalara gidememeyle örtülmez bu isler.

Yorum

• Şike soruşturması başlamadan önce kulübümüz süperligdeki bazı maçların incelenmesi için UEFA' ya başvurmuştu. Bence bu çok büyük bir koz, UEFA yla gerçekleştireceğimiz görüşmelerde bu konu dile getirilmeli.
            Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• hepimiz uc asagi bes yukari siyasi nedenlerden
              dolayi kupamizin verilmedigini dusunuyoruz..veya verilmeyecegini..
              peki akpli faruk ozak bu konu icin basbakanla bir gorusme yaptimi
              cok merak ediyorum..
              basbakana lafi gececeginden degilde haklarimizi savunmak icin
              birseyler yaptimi acaba..

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler bu trabzonhaber neyin peşinde ?? amacı ne bilen varmı ??

gene asabım bozulmaya başladı..

http://www.trabzonhaber.com.tr/gunde...ia-h14305.html
                bu işi kaşımayın yoksa sizde düşersiniz demiş bu habere göre rte

düşersek düşelim anasını satayım

yeter ki o kupa şikecilerde kalmasın

yönetim, başbakan'ı dinleyip bu işi kaşımama kararı alırsa

hakkımı helal etmem

suçu olan düşer.

bunun aksini savunan yok.

başbakan zaten sürecin başından beri 8 takım düşerse ne yaparız

diyerek adeta 8 takımıda suçlu gösterdi.

inş.başkan bu tehditlerden çekinmez ve süreci iyice kaşır
                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak İnfantino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike soruşturması başlamadan önce kulübümüz süperligdeki bazı maçların incelenmesi için UEFA' ya başvurmuştu. Bence bu çok büyük bir koz, UEFA yla gerçekleştireceğimiz görüşmelerde bu konu dile getirilmeli.
                  Platini İstanbul'da genel kurulda Sadri Başkan'a şunları söylemiş siz bu süreçten haberdar olmadığınız halde bize durumu yazı ile bildirerek konumuzu belli ettiniz zaten bu konuda sıkıntı seni Münich'teki Şampiyonlar ligi finaline davet ediyorum başkan demiş fazla söze gerek yok sanıyorum Trabzonspor'un Şampiyonlar ligine alınmasında bence gönderilen bu yazınında payı büyük.
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bildigim kadariyla
                    UEFA kurallarinda "ödül iadesi" diye bir madde var $ike yapan kulüplerle ilgili
                    Ama bu avrupa kupalari için mi
                    Yoksa üye federasyonlarla mi ilgili bilmiyorum
                    Hem kulüpler, hemde federasyonlar icin ancak "ödül iadesi" demiyor maalesef.

le retrait d’un titre ou d’un mérite,
                    Iade etmek baska bir sey, iptal etmek baska bir sey.

Ama FIFA'nin kanunlarinda iade etmek yaziyor.
                    O yüzden bende tam olarak net bir sey söyleyemiyorum.

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu işi kaşımayın yoksa sizde düşersiniz demiş bu habere göre rte

düşersek düşelim anasını satayım

yeter ki o kupa şikecilerde kalmasın

yönetim, başbakan'ı dinleyip bu işi kaşımama kararı alırsa

hakkımı helal etmem

suçu olan düşer.

bunun aksini savunan yok.

başbakan zaten sürecin başından beri 8 takım düşerse ne yaparız

diyerek adeta 8 takımıda suçlu gösterdi.

inş.başkan bu tehditlerden çekinmez ve süreci iyice kaşır
                      kardesım, benım korkum bu sereşsizlr yüzünden bizimde güme gitmemiz.. ''' HEPİMİZ YAPTIK ''' psikolojisini bu olaylar çıktığından beri yaymaYa ,bizide bu kumpasın içine çekmeye çalışıyorlar..

Yemin ediyorum her gece kupayı düşünüp yatıyorum..Eğer bu fenev yüzünden bizim hakkımız yenirse Allah belalarını versin..

Bu arada Sadri başkan yanlız .... NERDE ULANN DİĞER TRABZONLULAR NEREDE ????
                      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 19:27.
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• ankarada karışabilir bursalılar çok hırslı ,son olaylar klasik bursa taraftarının iştahını kabarttı...

dediğiniz gibi başkalarının da

Yorum

• İlk olarak sainfiker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          uefa şikecilere 5 yıl minumum ceza verir bundan yararlanıp cas daki davayı kazanırız umuyorum.bence türkiyeye ceza vermezler ama hep temenni son olaylar şikecilerin ipini çekti.
                          Başkan da TRT SPOR'a bağlandığında geçen hafta aynen öyle dedi.

Ülkeye değil ama birkaç kulübe ceza vereceklerini duyduk dedi.

GS, BJK ve TS yok dedi.

şb, sivas, ibb vs. olabiilir.

az daha sabır, 28 Mayıs şb için yolun sonu
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tüpçü bugün UEFA'ya gitmiş diye bir dedikodu var ortada. Doğru olabilir mi?
                            kupa maçından sonra sifon çekilebilir sanırım
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              demekki eziklerin lehine bir karar yok yoksa onları motive etmek için çoktan açıklamışlardı...
                              süreç şb aleyhine işliyor, emin olun
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hepimiz uc asagi bes yukari siyasi nedenlerden
                                dolayi kupamizin verilmedigini dusunuyoruz..veya verilmeyecegini..
                                peki akpli faruk ozak bu konu icin basbakanla bir gorusme yaptimi
                                cok merak ediyorum..
                                basbakana lafi gececeginden degilde haklarimizi savunmak icin
                                birseyler yaptimi acaba..
                                faruk özak bir kürşat tüzmen veya şamil tayyar değil !
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X