Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hepsi başbakanın yüzünden abi...

Yanlış konuşuyorsun en az bu olay kadar başbakanın yaptıkları var siyasi yalaklığı olmasa bu milletin bu olayların hiç birini göze alamaz bu siyasiler.

İki siyaside sevmemem için yeterli sebeb var,bizim başkan biraz objektif olsun başbakanın söylediklerinide söylesin o zaman,kişilerin pozisyonundan korkup diğerlerini dışarıda bırakmasın bizim başkan.Başbakan sevgini anlarım ama tek taraflı açıklama yapan bizim başkan.

Yorum

Hepsi başbakanın yüzünden abi...
      evet hamzaçebi ülkenin en önemli siyasetçisi, medyanın, işadamlarının, milletvekillerinin işaretini beklediği adam.
      ülkeyi tek başına yürüten güç hamzaçebi.

ulan hamzaçebi, mecliste ezici üstünlüğü bulunan, istediği yasayı çıkarttıran adam olsaydın, en önemli maç öncesi aziz yıldırım ve alexi kabul eden aman bir kaza olmasın deseydin, şike operasyonun seçim sonuna sarkıtsaydın, yasayı ısrarla değiştirip cezaları kuşa çevirtseydin (buna katkın oldu), her fısratta fener sevgini medayaya gösterseydin, tff başkan seçiminde fb yi kurtaracak adamım diyen tetikçiyi seçtirseydin, platiniye önce ricacı olup sonra da rest çekseydin, fb ceza almasın diye siyasi gücünü kullanırken, trabzonsporun adını ağzına bile almasaydın, gelecek seçimde trabzonda %80 oyuın vardı.

Yorum

• Bizim başkan biraz cesur olsa çıksa konuşsa,medyada adama demezler mi senin chp'li vekilin fenerli,akp'li vekilin gs'li.Bunu nasıl açıklayacaksın.Ulan utanıyorum bunlardan.Yok arkadaş kimse çıkıp da Sadri Şener'i eleştirmesin.Yazık valla.O kadar vicdanım rahat ki şu şebeklerin partilerine oy vermediğim için.Lütfen kimse de çıkıp kendi ideolojilerine yakın duran siyasileri başbakan başta olmak üzere, korumaya almasın.Olan bize oluyor,taraftara.Burada birbirimizi yiyoruz zamAn zaman.Yazıklar olsun hepsine..
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bu da Trabzonspor üzerinden siyaset yapanlara kapak olsun
          Nihayet benim dediğimi söyleyen birisi çıktı
          "Partilerinden istifa etseler Genelbaşkanları buraya akın eder"
          Ben kaç aydır benzer şeyleri söylüyordum şimdi Sadri Bey Akıllandı

http://www.haber61.net/news_detail.p...tial=trueSadri Şener bombaladı / Canlı
          25 Nisan 2012 / 11:27
          Sadri Şener bombaladı.Trabzonspor Yönetimi ve Başkan Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya geliyor.

Başkan Şener yaptığı konuşmada, "Karşımızda önce içeri alındım. Daha sonra 30 saat içeride kaldım daha sonra suçumuz olmadığı için. Beni içerideyken Faruk Özak dışında kimse aramadı. Karşımızda büyük bir siyasi güç de var.

CHP İzmir Milletvekili ve Kocaeli'li bir vekil Fenerbahçe'nin tüm davalarını izliyor. Ben buradaki parti il başkanlarına sesleniyorum. Yarın bu etik kurulu raporu açıklanınca haksızlığa uğrarsak protesto için görevinizden istifa edebilirmisiniz hayır edemezsiniz. Eğer ederseniz genel başkanlarınız buraya akın eder. Bunu yapamazsınız ben bu davanın seyrini değiştirmek için istifa etmem gerekiyorsa ederim. Biz bu işi halledecez bırak derseler hemen bırakırım" dedi.

Şener, "CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi. Bunlar, bizim gücümüzü azaltıyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de MHP'yi ziyarete gittiğimizde o da vardı. MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli 52 milletvekiliyle yanınızdayım dedi. Ben de siyasetçilerin yanımızda olmasını istiyorum. Seçimler yapılalı çok oldu daha adını bilmediğim birçok vekil var" ifadelerini kullandı.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Yaziklar olsun! Trabzon'da gercek Trabzon'lu, gercek Trabzonspor'lu bagimsiz adaylar kazansa keske. Tum partilerin de Allah belasini versin!
            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

korumak değilde ben burda bütün siyasi partiler konu futbol olduğundan aynı hiçbirinin birbirinden farkı yok diyordum ama bana inanmıyordunuz al işte çıkıyor piyasaya yavaş yavaş... al birini vur ötekine...
              Şu anda sinirden titriyorum vallahi de billahi.Şurada izin verilse de bütün vekillere bir güzel sövsem rahatlasam.
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış konuşuyorsun en az bu olay kadar başbakanın yaptıkları var siyasi yalaklığı olmasa bu milletin bu olayların hiç birini göze alamaz bu siyasiler.

İki siyaside sevmemem için yeterli sebeb var,bizim başkan biraz objektif olsun başbakanın söylediklerinide söylesin o zaman,kişilerin pozisyonundan korkup diğerlerini dışarıda bırakmasın bizim başkan.Başbakan sevgini anlarım ama tek taraflı açıklama yapan bizim başkan.
                burda bilen arkadaşlar bilir başbakan sevgimi... saklamanın bi manasıda yok hepimiz TRABZONSPOR için burdayız zaten... ama bende çok eleştirdim ve hala daha eleştiriyorum futbol muhabbetine hiç girmeyecekti başbakan nasıl olduda bu yanlışı yaptı hala anlamış değilim...nevardı yani "TFF özerktir kendi kararlarını kendiş alabilir" demek çok zor olmasa gerek başbakan için...
                En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 25.04.2012, 12:11.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün,şu ana kadar okuduğum en güzel yorum......
                  Tebrikler kardeşim...
                  eyvallah renkdas..
                  ben bu istanbul medyasinin bize lutufmus gibi bahsettigi ikincil rutbere sahip cikilma kaygisina ve yine medyanin bunu kasimasi sonucunda kaybedilmesi endisesi tasinmasina acayip sinir oluyorum. anadolunun abisiymis..

anadolunun abisini yemisler. anadolu kulubu diye bir kavram mi var bu ulkede? alayi istanbulun kopegi. sozde anadolu kulubun baskani fibik baskanina beni kulube uye yap diye yag cekiyor. oteki serefini iki canta paraya satiyor, oteki daha ikinci ligdeyken namussuzlar locasina rezervasyon yaptirabilmek icin serefi, namusu carsi pazara dusmus bir p...gi basarili hocasini kovmak pahasina alip hoca yapiyor.. ne anadolusu yaaa , ne abisi.. anadolu kulubu gecinen kolpa armadalar istanbul kuluplerinin cat kapi yaptigi metres sadece. biz de bunlarin abisiyiz oyle mi?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu anda sinirden titriyorum vallahi de billahi.Şurada izin verilse de bütün vekillere bir güzel sövsem rahatlasam.
                    küfür et ( nitekim bende ediyorum ) ama buraya yansıtma 1 hafta aramızda olmasan üzülürüm şahsen...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• oy kaygısının olduğu yerde ne beklersiniz.taraf olmaz kimse.yoksa oylar gider.
                      Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir Canalioglu Trabzonsporlu biliyorum birde Koray Aydin.Öbür 2 Trabzon MV hangi takimli??bir bjk li eksikti.Ama ne bekliyor millet Parti baskanlari karar veriyor kim hangi ilden aday olacak diye yakinda AKP/CHP/MHP Azizeyi Trabzondan 1.siradan MV koyarsa sasirmam.
                        Sözde Volkan abi niye çıkıp konuşmuyor,niye eleştirmiyor.Başbakana sallamak kolay.Tamam ben de sevmiyorum başbakanı,şike sürecinde kimleri kolladığı ortada malum.Ama sözde trabzonsporlu geçinen Volkan Canalioğlu'nu da aylar önce cnntürk'te 5 dakikalık saçmalaması dışında görmedik.Bu adamlar TRABZONSPORLU olsa ne olur.Vekilş olmuşsun,bu şehrin herşeyi TARZBONSPOR.susuyorsun.Tamam,iktidar vekili değilsin,yaptırımın yoktur anlarım ama konuşun be kardeşim.Partindeki Trabzonlu adam fenerli.Ulan ben bir de bu adam la futbol muhabbeti yapmıştım.Yazıklar olsun bana.
                        Arafilboylu

Yorum

• Trabzonda Siyaset Yapıp Trabzonsporu kullanan Siyasilere ders vermenin tek Yolu en az 2 bağımsız vekil
                          Kürtler Bunu Yapıyor ama Trabzonlu yapamıyor
                          1 tane Trabzonsporun haklarını koruyacak vekil Çıksın yeter
                          Bir tane Şamil Tayyar Çıksın yeter
                          Hiç Kimse Bağımsız aday olmuyorsa BMN olarak biz 6 tane Bağımsız aday Çıkartalım

Yorum

• İHA nın haberi doğruymuş ne fener dusucek , ne kısıler ceza alıcak azızde cıkar artık.Sözün bittiği yerdeyiz sıkr oldugunu bıle bıle adamlara ceza vermıcez dıyorlar

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonda Siyaset Yapıp Trabzonsporu kullanan Siyasilere ders vermenin tek Yolu en az 2 bağımsız vekil
                              Kürtler Bunu Yapıyor ama Trabzonlu yapamıyor
                              1 tane Trabzonsporun haklarını koruyacak vekil Çıksın yeter
                              Bir tane Şamil Tayyar Çıksın yeter
                              Hiç Kimse Bağımsız aday olmuyorsa BMN olarak biz 6 tane Bağımsız aday Çıkartalım
                              adaylık düşünüyorsun gibi bir algı oluştu bende Cafer abi

Yorum

adaylık düşünüyorsun gibi bir algı oluştu bende Cafer abi
                                Trabzonlu Olmadığım İçin Bana Oy vermezler

Yorum

Yükleniyor...
                                X