Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Savcı tutuklama talebi ile sevketti Aziz'i mahkemeye...
    Kararın çıkması uzun bir vakit alır mı gene ?
    Bilgisi olan bir arkadaş var mı bu kararlar hakkında ?
    Hamiş

Yorum

• Ben adalete güveniyorum, inanıyorum. Buraya kadar geldiler, sonunu da güzel getirecekler.
      Aksi bir durumda neler olur Türkiye'de düşünmek bile istemiyorum..

Yorum

• Lafa bakın lafa üstelik kendini münevver göre bir şahsiyetten Bekir Çoşkun'dan...
        BEN FENERBAHÇELİ DEĞİLİM...AMA TÜRK FUTBOLU FENERBAHÇESİZ ÇOK TATSIZ KALIR..EVET, OKUL MÜDÜRÜ SUÇLUYSA OKULU MU KAPATMALI...
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• KAYNAK:http://www.haber1967.com/haber/1964-...-gunu-sampiyon

ALLAHIM NE OLUR DOĞRU OLSUN BU İNŞ İNŞ PAZATESİ GEL LAA BİR AN ÖNCE......
          En son kral 61 tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 21:04.

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Pazartesi Günü Şampiyon

TFF’nin Pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklaması bekleniyor
            2011-07-09, 18:59:49
            Okunma: 737
            0 Yorum

Türkiye de futbolu temizlemek aracıyla yapılan şike operasyonunda Fenerbahçe’nin adının sıkça anılmasının ardından Türkiye Futbol Fedarasyonu radikal bir karar almaya hazırlanıyor. TFF’den ve Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre TFF’nin pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklayabileceği belirtildi. Bu iddianın doğruluk payının çok yüksek olduğu ve Futbol Federasyonu’nun bu radikal kararın ardından en az iki takımı da küme düşürebileceği vurgulandı. Geçtiğmiz sezonu ikinci sırada bitiren Trabzonspor'un isminin şikeye karışmadığı ve ortaya atılan iddialarla ilgili her hangi bir belge bulunamadığı da öğrenildi.
            KAYMAK:http://www.haber1967.com/haber/1964-...-gunu-sampiyon
            İnşALLAH İnşALLAH şampiyonluğumuz tescil edilir
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aykut Kocaman’ın; “Trabzonspor, mutlak puan kaybedecek…” beklentisine girdiği müsabakalardan birisiydi Bursaspor maçı.
              Beklentisi boşa çıktı.
              Bu kez aynı umutlar Eskişehirspor maçına taşınacak.
              Bir umut sona ererken, bir başkasından medet umma hali…
              Haftalar önce Emre Belözoğlu, yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’un işinin Eskişehir’de çok zor olacağını” söylemişti.
              Oysa Trabzonspor’un daha önce oynayacağı Bursaspor maçı vardı.
              Geçen yılın şampiyonuyla oynanacak maçı hiç dikkate almadan, iki hafta sonra oynanacak Eskişehir maçıyla ilgili mesaj vermesi dikkat çekiciydi.
              Fenerbahçeli yazarlar ve yorumcular, Eskişehirspor maçından takımları lehine bir sonucun çıkacağı beklentisini oldukça yüksek görüyorlar her ne hikmetse.
              Eğer bu beklentileri gerçekleşirse, kendilerinin şampiyon olacaklarına inanıyorlar.
              Trabzonspor’un kesin puan kaybedeceği havası yaratılmak istenirken, kendileri açısından kalan maçları adeta çantada keklik görmeleri mide bulandırıyor.
              Belli ki, Fenerbahçe’nin her cenahından bu maçla ilgili sinsi bir oyun oynanmak isteniyor.
              En çarpıcı örnek; yayıncı kuruluşun başındaki şahsın; “Fenerbahçe hakemi de yendi” diyebilme aymazlığını göstermesidir.
              Bu durum karşısında, sahanın dışında gelişen olaylara karşın Bordo-Mavi formayı giyen oyuncuların, yeşil zemindeki onurlu mücadelelerini daha çok kenetlenerek sürdürmeleri gerekiyor.

21 Nisan 2011 Perşembe
              Yüksel DAŞTAN

Bu emrenin hala dışarda olması çok enterasan!
              Emreninde bu işlerden haberi olduğu aşikar.
              Bir dolaplar döndüğü taa o zamanlar belliydi.
              Emrenin çıkıp Trabzon eskişehir maçında puan kaybeder demesinin altı kalın bir şekilde çizilmesi lazım.
              Aziz şekip bülent yetmez benim için.... emreyide istiyorum...
              Eskişehir maçının cuma günü oynanması bile bunların işiydi bence. Hala hazmedemiyorum Bir an önce şampiyonluğumuzu açıklasınlar.
              insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• Bu gece biter bence bu iş ayılıp bayılır bi müddet sonra yallah tımarhaneye padon hapishaneye

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş dikkat:
                  Aziz Yıldırım dahi olsa kimsenin özeli, kaç yaşında olup kaç yaşında bir hanımla evlendiği bizi asla ilgilendirmez. Özel hayat, ahlak ve hukuk kuralların aykırı olmadığı sürece, kimin olursa olsun saygıdeğerdir. Lütfen...
                  İntikam değil, adalet!
                  Katılıyorum Hocam...
                  Biz sadece hakkımız olanı istiyoruz.
                  Ne eksiği ne de fazlası...
                  Hamiş

Yorum

• konu dışı ama kpss ye giren oldu mu bugün
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Savcı tutuklama talebi ile sevketti Aziz'i mahkemeye...
                      Kararın çıkması uzun bir vakit alır mı gene ?
                      Bilgisi olan bir arkadaş var mı bu kararlar hakkında ?
                      Diğer mahkemeye sevkedilenleri düşününce sabaha kadar sürer heralde...
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lafa bakın lafa üstelik kendini münevver göre bir şahsiyetten Bekir Çoşkun'dan...
                        BEN FENERBAHÇELİ DEĞİLİM...AMA TÜRK FUTBOLU FENERBAHÇESİZ ÇOK TATSIZ KALIR..EVET, OKUL MÜDÜRÜ SUÇLUYSA OKULU MU KAPATMALI...
                        Bir insan bu kadar saçma bir yorum yapamaz bu muhabbet üzerine...
                        Hamiş

Yorum

• Millet, bu is uzamayacak, ben bu aksamdan 7dirmedigimiz sampiyolugumuzu kutlamaya basliyorum, hak yerini buldu sayilir, nede olsa saatler kaldi artik, sen çok yasa Trabzonsporum, ilahi adalet tecelli edecek, butun camiamiza hayirli ugurlu olsun.

BIZE HER YER TRABZON
                          "Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki; statükoyu bile devirmişti. " Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aksi bir kararda sadece biz değil bjk ve gslilerde kızacaklar .bunu göze alamaz federasyon...
                            Atalaımız ne demiş: 'it itin ayağına basmaz' Bir haftadır gs ve bjk cephesinden ya da yorumculardan fb alehine bir satır yazı gördünüz mü. Onlar istanbul takımlarıdır hergün birbirlerini yerler ama sözkonusu Trabzonspor olunca 100 yıllık dost olurlar...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konu dışı ama kpss ye giren oldu mu bugün
                              Ben girdim
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• azizide aldılarmı bu iş tamamdır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X