Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hafta buhat özdemiride iceri alirlar. benden demesi

Yorum

• Delilleri gizleyin pisliklerini ört pas edin.

Her yıl şampiyon olsunlar.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Son dakika....
        SOn şike suçlaması ile fb taraftarı yüzde 5 oranında değer kaybederek 25 milyona düşmüştür.Adi adam delilsiz suçlamamı olur herkes birbirini suçlasın o zaman.
        En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 17:11.

Yorum

• nihat özdemirden hukuk dersi : temel hukuk -1
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bu azizi sürekli yatıran doktorlar da bütün Türkiye yi salak yerine koyuyorlar.En basiti Endokronoloji de yatıyor yani şeker için ama bu iti neden müşade altında tutuyorlar sağ bacakta felç riski için onunla ilgili yer neresi Nöroloji peki bunun bacakta uyuşma varsa beyinde br sıkıntı olup olmadığı hemen anlaşılırmı EVET çünkü Dffüzyon MR denilen çok ileri bir teknikle erken dönem damar tıkanmaları belirlenebiliyor.Kladıki felç durumlarının %90 ı üst bölgelerden elden koldan başlar.G.t lerinden hastalık uyduruyor şerefsizler.

Yorum

• Aga ben şu şerefsizlerin ciğerini biliyorum ya
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 10 milyon Trabzonspor taraftarı ne olacak !
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• vay be devlet kanunlari bilmiyor bunlar her seyi biliyor, hey yavrum hey

Yorum

• Nihat'tan inciler

Yorum

• İdda edilen hiçbir delil mahkeme tarafından kabul edılmedıkce deıl kazanamaz diyor.2 kez okudu

Ne lan mahkemeyimi satın alacaksınız

Yorum

• adam hukuk dersi de veriyo vay utanmazlar ders vereceğine biraz yasalara nasıl uyulur diye okusaydınız.. angut cum lu özdemir tam angut hemde..
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Tekrar ediyorum Fb-Sivas, Fb-Eses maçlarında şikeden içeri alınanlar oldu bu adam hala neyin kesinleşmesinden bahsediyor. Kesinleşmiş işte.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• yaw bunlar kendilerini ne saniyorlar normal vatandas nasil sorgulanirs bu pampislerde ayni sorgulanir özelikleri yok infazmis

Yorum

• 30 Milyondu 25 Milyon oLdu

Gs ninde 25 Milton Vardır Bjk Nin 10 Milton Ülke Nufusu Kadar Vay Be..

Bu Ülkede Anadolu Takımı Tutan Trabzonspor'u Bursasporu Tutan ve Takım Tutmayanları Sayısı 5 10 Milyonu Geçmez Demekki
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Ovvv ağır konuştu.

ççç

Yorum

Yükleniyor...
                                X