Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1- Aziz tutuklanacak
    2- Fener küme düşürülecek

Muz cumhuriyeti değil burası, Türkiyeye güvenin..

Yorum

• verildi mi bilmiyorum ama bu iş artık bitti istediği kadar bayılsın ayılsın aziz
      UEFA’dan TFF’ye gelen yazı, Başkan Aydınlar’da şok etkisi yarattı. Çünkü UEFA; şike yaptığı tespit edilen takımların küme düşürülmesini istiyor. Yoksa o ülkenin milli takımını ve kulüplerini 1 ile 5 yıl arasında uluslararası organizasyonlardan men ediyor
      !

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bütün deliller,suç unsurları Emniyette. Ama bu konuda karar yetkisi tff'de. Yani tff insiyatif kullanmayarak bizans takımını koruyacak.
        İnşallah ben yanılacağım.İnşallah şampiyonluğumuz geri verilsin daha ne isterim...
        Siz görmüyor musunuz benim yazdığımı ? Burayı negatif enerjiyle boğdunuz sabah sabah maaşallah madem bu kadar eminsiniz .

Giriyor muyuz iddaaya ?
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne diyecekti ? Turizm Bakanlığı mı ?
          Hahaha konuya yaklaşımın süper. Ben Maliye bakanlığı zannediyordum.Aydınlatman için teşekkürler..
          Kardeşim UEFA demek istiyor ki tff istediği kararı verebilir biz karışmıyoruz...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Hahaha konuya yaklaşımın süper. Ben Maliye bakanlığı zannediyordum.Aydınlatman için teşekkürler..
            Kardeşim UEFA demek istiyor ki tff istediği kararı verebilir biz karışmıyoruz...
            şu anda karışmaz tabi niye karışsın, sen şike yapan takımı yollarsan o zaman karışır
            7
            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1- Aziz tutuklanacak
              2- Fener küme düşürülecek

Muz cumhuriyeti değil burası, Türkiyeye güvenin..
              Başbakanın meşhur sözü! Umarım Muz cumhuriyeti olmadıgını göreceğiz,aksi takdirde adalete,yönetenlere ve ülkeye güvenim sıfır olacak ve muz lar ülkesinde yaşamak nasıl onu göreceğiz! Bu arada Aziz öl de kurtulalım senden,yada inecek denen felç insin artık!
              En son mahmuter61 tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 09:17.

Yorum

Bunu diyeceklerine Fener'i şampiyon ilan edin deseler daha şerefli olurmuş bak sen Uefa'ya .

Aslında şöyle bir açıklama olmalıydı . Bu iş bitmiştir şöyle herkes geri çekilsin bakalım . Fener artık buranın kapısından giremez . Trabzon şampiyon .

Oley !
                Twitter Adresim

Yorum

• TRT-3 yazıyı verip duruyor.İzleyin yorumlayın.Bana kızmayın renkdaşlar.Verilen altyazı gerçek değilse ben yanılırım o zaman...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• dün akşam azizi adliyede denildi, full onu bekledik,nete giremediğimden şimdi sorabilme fırsatı buldum,azizi adliyede değil mi dünden beri?
                    Entropi İyidir.

Yorum

• Ölçmek gibi olmasın
                      azizenin babasıyım ve onu ben yargılıyorum,
                      oğlumu tutuklamayım diye çıkış yolu arıyorum bir türlü bulamıyorum,
                      yalakaları tutuklanmış,orta da video görüntüleri,ses kayıtları felan kurtarma şansım sıfır,
                      BABASI SORUŞTURMAYI YÜRÜTEN HAKİM OLSA TUTUKLANMAKTAN KAÇIŞ YOK

Ayırıca,
                      hırsızlığı-kalleşliği-kul hakkı yemeyi-arsızlığı-şerefsizliği yok sayıp,
                      vay dekoder,vay bilmem kaç milyon taraftarı var,vay 104 yıllık çınar teraneleri karıştıranların ben taaa......
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dün akşam azizi adliyede denildi, full onu bekledik,nete giremediğimden şimdi sorabilme fırsatı buldum,azizi adliyede değil mi dünden beri?
                        adliyeye gitti.sorguya başlandı.gece 3 gibi göt korkusu fazlalaşınca tekrar hastaneye getirildi.gebermedi gitti

Yorum

• Ben çıkıyorum insanı başlıktan soğutuyorsunuz , kendi içinizdeki ümitsizlik size kalsın . Kim ne düşünüyor umrumda değil , ama biri gelip buraya yazıyor yazık garibim 3-5 tane bilgisi pek olmayan taraftar da üzülüyor .

Dün gördüm bu lafı ,"Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı,
                          içlerinden sadece birinde şemsiye vardı." eğer Şemsiyeniz yoksa bırakın da biz şemsiyelilere yer açın .

Hadi bol bol ümitsizleşin .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Aziz isterse ayilsin bayilsin yine.. Asil onemli olan ve bizi ilgilendiren bolum Fener yalakasi TFF'nin karar verip vermeyecegi ya da ne yonde verecegi.. Adaletini Fener'i korumak icin elinden geleni yaparak veya isi laf kalabaligiyla uzatarak mi saglayacak yoksa gercekten adil olarak cozecek mi.. UEFA'nin su son aciklamasiyla M.A.A. denen adam ellerini ovusturmaya baslamistir eminim..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• aazize savcıyla hakimle dalga geçiyor resmen , bir akıllı ol ya bu ülkenin en akıllı adamı senmisin,onca şerefsizliği yaparken iyiydi, bu adam daha türk adaletine hesap veremiyor öteki dünyada ne yapar bilmem,
                              hadi türk adaletinten yırttın ilahi adaltten nasıl yırtacak.... istediği gibi yırtınsın dansöz azize mahkemelerin kraliçesi
                              Emekleri çaldın yine.
                              Günahkarsın Fenerbahçe !
                              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Bugün feybelilerin gösterisi var. Ateşe odun atmamak için tutuklama kararını akşam verebilirler
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X