Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizi anliyorum arkadaslar.. Bir senenin birak, birkac senenin acisi var icimizde.. Bende az kizmadim mac izlerken.. Ama söyle birseyde var.. Bizim amacimiz, Erdal abi'ninde üstünden gectigi gibi, adaletin ve temizligin, hak kavraminin saglanmasidir.. Bu dönemde adalet kelimesini hakki ile doldurmayanlarda cikar.. Leke sürmeye calisanlarda.. Ama adalet okadar muazzam bir hazinedirki.. Senol hocamizinda ifade ettigi gibi: herkes bir gün bu zenginlikten faydalanmak ister ve ihtiyac duyar...

Konuyu getirmek istedigim nokta.. Aziz Yildirim'a nekadar kizsakta.. Sonucta üstün amacimizi hatirlayarak, bu yolda onada insan gibi davranmak gerekir.. Ayranmi istedi.. Getirin ayrani icsin.. Sagliginda sorunmu var.. Getirin doktoru.. Evet, bu durumdan faydalanmak istese dahi.. Sonucta bizim amacimizdir, bizi yücelten.. Allah biliyor.. Varsin kendisi bizimle oynuyor sansin.. Karanlik zindanda kalmak kötü birseydir..

Unutmamak lazim.. Hangimizin kötülükleri yokki bu dünyada.. Sanki Allah huzurunda hesap verirken biz cok rahat mi olacagiz.. Bu vaziyette olsak keske..

Hayirlisi olsun.. Bekleyelim ve görelim.. Adamcagizin taleplerini, önce Allah, sonra adalet icin red etmeyelim.. Saygi duyalim derim ben.. Sahsi fikrim..
    En son Suayb tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 00:31.

Yorum

• Ara verilen durusma devam ediyor - Lig Tv
      1

Yorum

• Tuaf olan adam sike yapti onun yüzünden fenerbace belki küme düsecek taraftarlar hala onu destekliyor
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          karar arasi deyilmis, ara ögünleri arasiymis, durusma tekrar baslamis, ligtv canli söylüyor

Ne kadar cok ligtv si olan var...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• starda gırgır şamata var gibi gözüküyor..

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu ablamız hep 12'den vuruyor.
              Pazartesi gunu de Trabzonspor'umuz vuracak 12'den insallah. Aziz ve yardakcilari Metris'e, fener Bank Asya'ya. Biz de Sampiyonlar ligine elimizde sampiyonluk kupasiyla tabi...
              Oley, oley oley oley SAMPİYON TRABZON...
              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabi numara, bu kadar hasta olsa bunca stresli macta rahatsizlanmaz miydi hic? Gerci adam sonuclari onceden biliyordu niye heyecanlansin di mi? Ama yine insan sike yaparken de bir heyecanlanir, adrenalin salgilar. Tabi insan olan heyecanlanir. Bunlar o kadar alismis ki hirsizliga, sahtekarliga, killari kipirdamiyordur.
                Açlık şekeri 190 çıkmış. 110 normalidir. Ama 190 öyle göründüğü kadar kötü bir rakam değil. Her gün şekeri 400-500 olan bir sürü hasta gidiyor acile şeker komasından Zaten o 190 rakamı da açım diye yalan söyleyip tok olarak kan şekerini ölçtürmesinden. Tokluk şekeri olarak 190 gayet normal bir değer.

Anjio olmasının nedeni büyük ihtimalle doktorlara göğsüm ağrıyor diye yalan söylemesi. Sonuçta da doğal olarak anjio temiz çıktı zaten.

Ondan sonra tekrar bir hastaneye götürmüşler. Sebep? Anjio sonrası ayağında kramp oluşmuş. Vallahi gülesim geliyor bu ne demek yahu? Dünyanın en normal şeyidir bu. Ayağından girilir çünkü damara. Yine de doktorlar tırsıp BT çekmişler beyin kanaması falan vardır diye. Yine normal. Şaka gibi şeyler)

Normal bir adam bu şikayetlerle acile başvursa hastaya kızıp direk şutlarlar. Aziz Yıldırım olunca BT çekiliyor işte. Haber servisleri de Aziz Yıldırım'da beyin kanaması şüphesi diye haber geçiyor sonra
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tuaf olan adam sike yapti onun yüzünden fenerbace belki küme düsecek taraftarlar hala onu destekliyor
                  bu soruya bende cevap bulamiyorum...

ya biz asmistik meydanda....

Yorum

• duruşma tekrar başladı ligtv

Yorum

• tekrar başladı. kaynak ligtv...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aziz su ann adliyede mi?
                        Niye cevap veren yok

Edit,'Gerek kalmadi

Eh hani sadece yüzüne karsi karar okunup tutuklacakdi.. Bunlar ne yapiyor..
                        En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 00:33.

Yorum

• Ayran vermeyin şu adama sonra şişkinlik yapıyor oda kalbim sıkışıyor sanıyor
                          "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tuaf olan adam sike yapti onun yüzünden fenerbace belki küme düsecek taraftarlar hala onu destekliyor

Aslinda öyle ama Fenerli bunlar iste.

Belki destek cikanlar azinliktadir ama normalde hepsi tepkili olmali.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye cevap veren yok
                              Evet.Duruşmada.

Yorum

• Aman ha dua işini aksatmayın bunların duasıda kabul olmaz diye düşünmeyin.

Hz Musa ve Firavun halkın huzurunda iddiaya girerler.
                                Hz Musa "benim Rabbim nil nehri ile Mısır'a hayat verir" der.
                                Firavun, "Ben istersem o nil nehrini tersine çeviririm" der.
                                Hz Musa hadi yap deyince, Firavun ondan süre ister. Ertesi gün buluşmak üzere ayrılırlar. Hz Musa emri yerine getirmenin huzuru ile evine gider ve istirahate çekilir. Firavun ise gece uyumaz ve Hz Musa'nın Rabbi'ne Nil'in sahibi olduğu için dua eder ve uyumaz. Ertesi gün bir araya gelirler ve nil nehri Firavun'un dediği gibi ters akmaya başlar. Bunun üzerine Hz Musa;
                                "Ya Rabbi, Ben senin söylemediğin bir şeyi söylemedim, neden böyle irade buyurdun?" der.
                                ElCevap;
                                "Senin söylediğin doğruydu ama sen uyurken O dua etti. Ben herkesin Rabbiyim, herkesin duasına icabet ederim."
                                ....

Allah o kadar adildir ki, kendisine tapana da tapmayana da duası karşılığına mutlaka yardım eder. Zira o Alemlerin Rabbidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X