Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. İtalya'da bu Juventus başta olmak üzere olaylara karışmış Fiorentina Lazio ve Milan ki en ağır darbe Juventus'a geldi araştırıyorum bakıyorum mafya operasyonunda dinlemeye takılan hakem ayarlama görüşmelerinden mütevellit ağır şekilde cezalandırılıyorlar. Sadece bir telefon görüşmesi.

Şimdi bize bakıyorum İtalya'da patlayan skandaldan daha çok bilgi belge foto dinleme kayıtları olmasına rağmen UEFA denen kurum bu olayı örtbas etmeye uğraşıyor. İşte aklımın karıştığı nokta bu.

1-Şikeci köpekler Juventus'tan daha mı büyük bir kulüp ?

2-Bizim dünyanın hiçbiryerinde yapamadığımız beceremediğimiz lobi denen şey bi tek bu futbolda mı bu kadar büyük ki kimse bunlara dokunamıyor?

3-Dünya bu olayı duymuşken bu Juve ve bazı bu işlerden ceza alan takımlar hiç mi itiraz etmezler bize şu kadarcık şeylerden ne cezalar verdiniz bunlara ceza vermiyorsunuz diye ?
    Ayrintiyi kacirdin herhalde. Italyadaki külüplere yerel futbol federasyonu cezalari verdi. UEFA karismadi cünkü gerek yoktu, adamlarda en azindan adalet duygusu var. Türkiye gibi bir muz cumhuriyeti degil.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrintiyi kacirdin herhalde. Italyadaki külüplere yerel futbol federasyonu cezalari verdi. UEFA karismadi cünkü gerek yoktu, adamlarda en azindan adalet duygusu var. Türkiye gibi bir muz cumhuriyeti degil.
      Hayir fifa ve sepp blatterin baskisiyla düsürüldü.
      Italyanlarda bizim gibi düsürmek istemedi...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bu bilgiyi nerden aldin?
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Her İki Yavru Şikeciyede 2 Şer Yıl Men Gelse Tadından Yenmez
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Süper Lig’i 5. sırada bitiren Sivassspor ile Türkiye Kupası’nda final oynayan Eskişehirspor, Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanmıştı. Ancak ligin bitmesinden kısa bir süre sonra UEFA, şike davası kapsamında iki kulüp hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.

Şikede 'sıfır tolerans' ilkesini benimseyen ve maçın sonucuna doğrudan veya dolaylı olarak etkide bulunan kulüplere cezai yaptırımda bulunma kararı alan UEFA Sivasspor ve Eskişehirspor'a men 1 yıl men cezası verdi.

Kaynak: http://sonsaniyespor.net/haber-5220-...i_kesti__.html
            2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
            Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
            https://twitter.com/U_TS1967
            https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu bilgiyi nerden aldin?
              Bunu bir sitede türkceye cevir

as Urteil wurde allgemein mit großem Unmut aufgenommen, da man im Gegensatz zu den anderen verwickelten Großklubs AC Mailand, ACF Florenz und Lazio Rom, die nur mit Punktabzug belegt wurden, absteigen musste. Die Vereinsführung um den neuen Präsidenten Giovanni Cobolli Gigli hatte sich zum Ziel gesetzt, solange zu kämpfen, bis der Zwangsabstieg revidiert wird. Man wollte deshalb vor dem Verwaltungsgericht Tribunale Amministrativo del Lazio (TAR) weiter gegen das Urteil vorgehen. Dies hätte bedeutet, dass man die Ebene der Sportgerichtsbarkeit verlassen hätte und vor ein Zivilgericht gezogen wäre. Daraufhin schaltete sich FIFA-Präsident Sepp Blatter ein und drohte dem Italienischen Fußballverband für diesen Fall drakonische Strafen an, bis hin zu einem Startverbot für italienische Vereine im Europapokal.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• şikesesin ve şikevasın 1 yıl men aldığı haberleri doğrumu?
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şikesesin ve şikevasın 1 yıl men aldığı haberleri doğrumu?
                  zannetmiyorum. uefa pek bilgi sızdırmıyor. ama buna benzer bi karar çıkacağı için, tahmini haber yapıyorlar. karar açıklandıktan sonrada geriye dönüp biz günler öncesinden söylemiştik diyecekler..

bugün borsa kapandıktan sonra açıklanır karar. saat 6 - 7 gibi

Yorum

• UEFA bu ay sonuna kadar federasyona soruşturma açmaz ise UEFA'dan umudunu kesenler kervanına ben de katılacağım. Tek yol CAS kalır.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA bu ay sonuna kadar federasyona soruşturma açmaz ise UEFA'dan umudunu kesenler kervanına ben de katılacağım. Tek yol CAS kalır.
                      17 temmuz soruşturma değil mi ben mi yanlış biliyorum.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        UEFA bu ay sonuna kadar federasyona soruşturma açmaz ise UEFA'dan umudunu kesenler kervanına ben de katılacağım. Tek yol CAS kalır.
                        UEFA zaten fedarasyona soruşturma başlattı.. 20 Hazirana kadar savunma verecek TFF.. 17 Temmuzda da Uefa kararını verecek.. Doğrudan etkilenen taraf Fenerbahçe yazmasının nedeni soruşturmanın fenerbahçe ile alakalı olması..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          17 temmuz soruşturma değil mi ben mi yanlış biliyorum.
                          17 Temmuz bizim başvurumuz neticesi verilen tarih, eğer bizim dürtüklememizle soruşturma açıyorlarsa UEFA bu işte gönülsüz diye düşünüyorum. Bu iş bize kalmadan UEFA'nın kendi işi, normalde soruşturmayı UEFA'nın açması gerek. Dürterek, zorlayarak olacaksa bir sıkıntı var demek.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA zaten fedarasyona soruşturma başlattı.. 20 Hazirana kadar savunma verecek TFF.. 17 Temmuzda da Uefa kararını verecek.. Doğrudan etkilenen taraf Fenerbahçe yazmasının nedeni soruşturmanın fenerbahçe ile alakalı olması..
                            Tamam da başka takımlar da var federasyonun cezâlandırmadığı, sâdece şiketarla meselesi değil ki.
                            7

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              17 Temmuz bizim başvurumuz neticesi verilen tarih, eğer bizim dürtüklememizle soruşturma açıyorlarsa UEFA bu işte gönülsüz diye düşünüyorum. Bu iş bize kalmadan UEFA'nın kendi işi, normalde soruşturmayı UEFA'nın açması gerek. Dürterek, zorlayarak olacaksa bir sıkıntı var demek.
                              Tabi haklısın gönülsüz oldukları aşikar.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dahasi, bana da sanki bu zorlamadan dolayi olayi bi gün kapatacaklar gibi geliyor. Sirf bizimkileri yatistirmak icin alinan bir karar gibi geliyor.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Çalışıyor...
                                X