Fatih Öztürk uzun zamandır eskisi (kongre öncesindeki) gibi savunmuyor başkanı, hatta yerine göre salvo yaptığına da denk geldim, hemen etiketlemeyelim arkadaşları...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu Fatih Öztürk? Cahilim biraz.
Mantık yok aynen, ama daha önemlisi İLKE yok. İlkelerin olmaması veya ilkelere sahip çıkılmaması daha kötü.
Futbol hayatı varsa onu bilmiyorum tabi...
Yorum
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu Fatih Öztürk? Cahilim biraz.
Mantık yok aynen, ama daha önemlisi İLKE yok. İlkelerin olmaması veya ilkelere sahip çıkılmaması daha kötü.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeee...tamam bizim Fatih. Hangi görüşte olursa olsun.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehukukçu arkadaşımız varsa cevap verirse sevinirim
1- bursaspor TRABZONSPOR gibi davaya müdahil olmadı değil mi ?
2- şahıslardan tazminat talep edebilmek için davaya müdahil olmak gerekir değil mi ?
3- TRABZONSPOR suçlu bulunursa bu suçlu bulunan ve tazminatla karşılaşacak şahısları rahatlatır değil mi ?
şimdiden saygılar sevgilerTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Yönetici arkadaşlar, Kader Koreli'nin forumdan uzaklaştırıldığını şimdi gördüm, nedenini öğrenme imkânımız var mı, hakâret türü bir şey mi, şiketarla taraftarlığı mı, merâk ettim.7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetici arkadaşlar, Kader Koreli'nin forumdan uzaklaştırıldığını şimdi gördüm, nedenini öğrenme imkânımız var mı, hakâret türü bir şey mi, şiketarla taraftarlığı mı, merâk ettim.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetici arkadaşlar, Kader Koreli'nin forumdan uzaklaştırıldığını şimdi gördüm, nedenini öğrenme imkânımız var mı, hakâret türü bir şey mi, şiketarla taraftarlığı mı, merâk ettim.
Arada bir benim de bazı mesajlarım siliniyor. Ve Kader Koreli ile ilgili yazdığım mesajda silindi. Puff! Simsalabim! Ve yok olmuş. Silinsin tamam da, kısa bir haber verilsin, bir not.
Yaşasın Şeffaflık!Ömer
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7
Yorum
-
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben de fark ettim. Tırsıyorum yaw...
Arada bir benim de bazı mesajlarım siliniyor. Ve Kader Koreli ile ilgili yazdığım mesajda silindi. Puff! Simsalabim! Ve yok olmuş. Silinsin tamam da, kısa bir haber verilsin, bir not.
Yaşasın Şeffaflık!7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni kastedmiyorum da, eleştiri yapıyorum diye doğrudan hakâret içeren çok mesaj oluyor, ben de silinme hızının yavaşlığından şikâyetçiyim, daha hızlı silinmeli çünkü kötü örnek oluyor.En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 18:38. Sebep: (Elin ayağını öpeyim, silme ne olur)Ömer
Yorum
-
Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerine disiplin soruşturması açmasına ilişkin düşüncelerini dile getirdi.
Gölbek, "Kulüplerin ceza alması ve onların yerine Avrupa kupalarına katılmamız içimize sinmez" dedi.
Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spor kamuoyunda, Sivasspor ve Eskişehirspor'un ceza alması halinde Kardemir Karabükspor'un Avrupa kupalarına katılacağı iddiasının ortaya atıldığını hatırlattı.
Hiçbir kulübün ceza almasına sıcak bakmadıklarını belirten Gölbek, "Geçtiğimiz sezon ligde iyi mücadele ettik. Avrupa kupalarına katılmak için çalıştık ancak başarılı olamadık. Bunu bileğimizin hakkıyla yapmak isteriz. Kulüplerin ceza alması ve onların yerine Avrupa kupalarına katılmamız içimize sinmez. Birilerinin ceza almasını beklemek Kardemir Karabükspor'a asla yakışmaz. Her iki kulübümüzün de ceza alması bizi son derece üzer" ifadesini kullandı.
Gölbek, istememelerine rağmen herhangi bir ceza durumunda zorunlu olarak Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
zihniyete bak hizaya gel... yok arkadaş bu Türkiye den hiçbir halt olmaz..
2 kulüp var (fb-gs) ve ötekiler onlardan nemalanan zavallılar topluluğu, arkadaş bu zihniyeti neden kimse değiştirmek istemez
herkes şampiyon olabilir ve şampiyonluğa oynayabilir, lig başlıyor ve 2 takım arasında gidip geliyor arasıra bjk ara sıra ts devreye
giriyor o kadar, bu lige top oynamaya gelen yabancılar aklına ne diyeyim ben...iğrenç bi mentalite var tc'de.County of Essex
Yorum
-
Şikeci, şike ve şikeci destekçisi... Topu silinecek, topu!En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 21:11.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum