İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrintiyi kacirdin herhalde. Italyadaki külüplere yerel futbol federasyonu cezalari verdi. UEFA karismadi cünkü gerek yoktu, adamlarda en azindan adalet duygusu var. Türkiye gibi bir muz cumhuriyeti degil.
Italyanlarda bizim gibi düsürmek istemedi...
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Süper Lig’i 5. sırada bitiren Sivassspor ile Türkiye Kupası’nda final oynayan Eskişehirspor, Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanmıştı. Ancak ligin bitmesinden kısa bir süre sonra UEFA, şike davası kapsamında iki kulüp hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.
Şikede 'sıfır tolerans' ilkesini benimseyen ve maçın sonucuna doğrudan veya dolaylı olarak etkide bulunan kulüplere cezai yaptırımda bulunma kararı alan UEFA Sivasspor ve Eskişehirspor'a men 1 yıl men cezası verdi.
Kaynak: http://sonsaniyespor.net/haber-5220-...i_kesti__.html2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bilgiyi nerden aldin?
as Urteil wurde allgemein mit großem Unmut aufgenommen, da man im Gegensatz zu den anderen verwickelten Großklubs AC Mailand, ACF Florenz und Lazio Rom, die nur mit Punktabzug belegt wurden, absteigen musste. Die Vereinsführung um den neuen Präsidenten Giovanni Cobolli Gigli hatte sich zum Ziel gesetzt, solange zu kämpfen, bis der Zwangsabstieg revidiert wird. Man wollte deshalb vor dem Verwaltungsgericht Tribunale Amministrativo del Lazio (TAR) weiter gegen das Urteil vorgehen. Dies hätte bedeutet, dass man die Ebene der Sportgerichtsbarkeit verlassen hätte und vor ein Zivilgericht gezogen wäre. Daraufhin schaltete sich FIFA-Präsident Sepp Blatter ein und drohte dem Italienischen Fußballverband für diesen Fall drakonische Strafen an, bis hin zu einem Startverbot für italienische Vereine im Europapokal.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikesesin ve şikevasın 1 yıl men aldığı haberleri doğrumu?
bugün borsa kapandıktan sonra açıklanır karar. saat 6 - 7 gibi
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA bu ay sonuna kadar federasyona soruşturma açmaz ise UEFA'dan umudunu kesenler kervanına ben de katılacağım. Tek yol CAS kalır.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA bu ay sonuna kadar federasyona soruşturma açmaz ise UEFA'dan umudunu kesenler kervanına ben de katılacağım. Tek yol CAS kalır.Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 temmuz soruşturma değil mi ben mi yanlış biliyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA zaten fedarasyona soruşturma başlattı.. 20 Hazirana kadar savunma verecek TFF.. 17 Temmuzda da Uefa kararını verecek.. Doğrudan etkilenen taraf Fenerbahçe yazmasının nedeni soruşturmanın fenerbahçe ile alakalı olması..7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 Temmuz bizim başvurumuz neticesi verilen tarih, eğer bizim dürtüklememizle soruşturma açıyorlarsa UEFA bu işte gönülsüz diye düşünüyorum. Bu iş bize kalmadan UEFA'nın kendi işi, normalde soruşturmayı UEFA'nın açması gerek. Dürterek, zorlayarak olacaksa bir sıkıntı var demek.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 Temmuz bizim başvurumuz neticesi verilen tarih, eğer bizim dürtüklememizle soruşturma açıyorlarsa UEFA bu işte gönülsüz diye düşünüyorum. Bu iş bize kalmadan UEFA'nın kendi işi, normalde soruşturmayı UEFA'nın açması gerek. Dürterek, zorlayarak olacaksa bir sıkıntı var demek.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
Yorum