Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rahat olun tekrar yargılama olmaz... kaldıki olsa bile fenerbahçenin beraat etme ihtimali benim fenerbahçe forması giyme ihtimalim kadardır
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      böyle bişey mümkün değil göreceksiniz bakın bu davalarda yeniden yargılama olmayacak. uslunun yaptığı açıklamalar herzamanki gibi fenerbahçelilerin gazını almaktan başka bişey değil.
      Özellikle son bir ayda yargıda yaşananlara baktığımız zaman bu ülkede olmaz diye bir şey yok.

Ne anayasa ne de kanunlar önemli şu anda.

Başbakan ne isterse o olur düzeni işliyor.

Her şey olabilir.
      En son winner tarafından düzenlendi; 29.01.2014, 16:42.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özellikle son bir ayda yargıda yaşananlara baktığımız zaman bu ülkede olmaz diye bir şey yok.

Ne anayasa ne de kanunlar önemli şu anda.

Başbakan ne isterse o olur düzeni işliyor.

Her şey olabilir.
        abi başbakanda şikenin var olduğunu kabul ediyor bence... yargıtay kararından sonra kararın bu zamanda açıklanması manidar derken bence seçimden sonra açıklanmalıydı anlamında söyledi diye düşünüyorum. ben yine de yeniden yargılama olsa dahi sadece süreç uzar değişen bişey olmaz diyorum.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hadi ama artık olacaklar olsun hayırlısıyla.. beklemeye tahammülüm kalmadı.

Yorum

• Yeniden yargılamayı geçin..İçeriden ceza ve dava sonuçandı..En başından söylediğim gibi ceza dışarıdan gelecek..Federasyonda tıpış tıpış uygulayacak..Benim tahminim feneri şampiyon yapıpta düşürmek isteyen bir federasyon var..Bjk için akıbet farklı olmayacak..Aniden gelecek bir UEFA cezası herşeyi çok güzel yapar..Şike davası Türkiyede bitti.Uefa ve fifada teni başlıyor..Hayırlar olur inşallah.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Sadece Allah bir dediklerine inanirim. Bugün yok derler, yarin paketin icine alirlar. Daha önce yapmadiklari sey degil.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Dedik abi yapmaz dedik. Seçime kadar insanlara umut satarak olayı götürecek.

Yorum

• Bu arada şampiyonluğumuzu onaylayan forumlar var onlardan da bahsedelim ve burda paylaşalım hem diğer forumları da teşvik etmiş oluruz işte şampiyonluğumuzu onaylayan forumlar.

2- http://forum.donanimhaber.com/m_80316087/tm.htm

Şike onaylandıktan sonra adamlar fb için açılan başlığı başlığı değiştirip
                  Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• benim keyfim yargıtay kararı ile yerinde. yeniden yargılamaya kadar bekleyin açıklamayın daha bir zulüm olurdu. bundan sonrasını tff düşünsün. merak ettiğim şu salzburg davası ne oldu. çok merak ediyorum gerçekten çünkü o işte bile uefa ceza verse fifa durumu daha da ağırlaştıracaktır.
                    hep demişimdir, Milli Takıma çok para vereceğin bir adama gerek yoktu.

Yorum

• Velevki yeniden yargılama oldu...

Biz de yeniden yargılanacak mıyız?
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Velevki yeniden yargılama oldu...

Biz de yeniden yargılanacak mıyız?
                        bildiğim kadarıyla Hayır. burada avukat arkadaşlar var onlar daha iyi bilir ama duyduğum öyleydi, ancak bizim avukatlar onlara ortalığı boş bırakmazlar bence yeniden yargılama için teklif yapılmadı, ortalığı boş bulup çamur işlerine girecekleri için. ayrıca yeniden yargılama diye birşey şike dosyası için olacağını zannetmiyorum. özel kanun bile çıkarsalar olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Hepsi Birbirinden Güzel... Böyle Birşeyler Yapamazmıyız Yine

Hala Her İzleyişimde Çok Büyük Zevk Alıyorum
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• ilk gündeb beri dedigimin arkasindayim. kimse kurtaramaz, düsecekler. o kadar

Yorum

• Ark lar fox haber yarın sabah haberlerını trabzondan sunacak ve bu haberlerı sunarken dış mekanda herhangı bı yerde sunuyolar halkın arasında,dıyorumkı tam programı sunarken canlı yayın da bı pankart acılsa haber sunulan yerde degısık bı protesto olmazmı

Yorum

• Sımdı bakıyorum da sanırım canlı sunmuyolsrmış haberi

Yorum

Çalışıyor...
                                X