Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi
    benim oy hakkım var ama gidip oy pusulasına 2010-2011 şampiyonu tertemiz trabzonspor yazacağım...
    nolacak peki?
    kazanan yine akp olacak
    mart 2014 seçimlerinde akp dışından bir parti trabzonda seçimi kazanmalı
    görüşü ne olursa olsun(bdp hariç tabi)
    o zaman işte dikkat çekeriz
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizden bir yol olmaz abi bakalım İHO napacak en çok onu merak ediyorum gezecek mi miting miting. Yoksa şunu gerçekten kabul etmek lazım artık trabzonluların trabzonu sattığı kadar kimse trabzonu satmamıştır.
      Şo forumda okuduğum en doğru cümle

Yoksa şunu gerçekten kabul etmek lazım artık trabzonluların trabzonu sattığı kadar kimse trabzonu satmamıştır.
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nolacak peki?
        kazanan yine akp olacak
        mart 2014 seçimlerinde akp dışından bir parti trabzonda seçimi kazanmalı
        görüşü ne olursa olsun(bdp hariç tabi)
        o zaman işte dikkat çekeriz
        olsun en azından safım belli olur..ve bu adaletsiz düzenden yer almamış olurum

Yorum

• Hiç bir partiye oy kullanılmamalı. Unutmayın köpek adamı ısırırsa sıradan bir olaydır ama adam köpeği ısırırsa işte bu haberdir olaydır
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi
            RTE ve AKP yi destekleyen Trabzonsporlular kupa gelmiyor diye ağlanıp, sahte gözyaşı dökmesin lütfen ...
            MHP ve CHP'yi de ekleyelim.

Her konuda zıt düşerler ama bu konuda 1 gecede anlaştılar.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• trabzonspor taraftarı kendi adayını çıkartmıyorsa iş aş haydar baş diyorum başka çare yok

Yorum

• ya allahaskına bir olusumun icine girelim su parti adaylarına oy vermeyelim, guvenilir bagımsız adaylar cıkaralım trabzondan hem belediye baskanlıgında hemde genel secimde, parti adayları genel baskanının yalakalıgını yapmaktan baska birsey yapmıyor, bagımsız dusunmuyor genel baskanından, genel baskanı ne diyorsa onu yapıyor, halkın sesine cevap verebilecek adaylar istiyorum, lutfen parti adaylarına oy vermeyin lutfen, bos oy atın genede vermeyin.

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen kendı sahasanda avrupa macında şike ıle ılgılı bır proteste yapabılecegınımı sanıyorsun,ne haddıne boyle bırsey
                  sen istersek yapamayacağımızı mı sanıyorsun TRABZONLU olacaksın ve yapamayacaksın eski taraftar profiline geri dönsünler isterlerse o sahayı uefanın juvenin başına yıkarlar ama ben şikebahçe maçında rakibe çiçek verirler mi diye düşünüyorum şimdiki tribünleri görünce
                  ses getireceksen juve maçında göstereceksin elazığ maçında değil ki anlamı olsun cezaysa ceza mense men oda mı olmadı ben bi sene Trabzonspor maçı izlemesem de olur çekilsin ligden en azından dik duruşunu ispatlamış olursun boş lafla keseden sallamakla olmuyor
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• akp.chp,mhp,ye verme,bari siz bır partı kurun topluca ona verelım.trabzonlulara gösterılen bu tepkı ıho.ya gosterılse coktan gıtmıstı...
                    ama yok burdan atıp tutmak daha kolay.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Mesajımı kim sildi? hiç bir partiye oy verilmemeli demek ne zamandan beri uygunsuz birşey oldu?

Yorum

• Başkan hazretleri tiyatroyu bekleyelim demiş. Yahu senden daha iyi tiyatro mu oynayan var !
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor taraftarları!

Her ne yaşadıksa yaşayalım ve bundan sonra da yaşayacak olalım

şikeyi asla unutmuyoruz, unutturmuyoruz.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• ülke birbirine girmiş, yalanlar havada uçuşuyor, adalet rafta. melihe haber salın içine tükürülecek ülke var.
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Hala uefaya başvurmamak birilerine köpekliktir.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                insallah keske bütün Trabzon halki böyle yapsa Trabzonda kimse secilemez ama biraz zor
                                bende şike şike yazacam ahdım var,yemınım var......

Yorum

Çalışıyor...
                                X