İlk olarak İgzas-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Sakin oyunuzu bosa atmayin.Burda birileri cikacak akp savunacak.ne chp ne mhp daha iyi degil ayni haltlar.ama burda ayrinti su güc akp nin elinde.sike yasasi diger partiler olmadan da gecirirdi.Bu chp mhp aklandi anlamanina gelmiyor yeri geldinde en azindan ben hesap soracam unutmayacagim bu olayi.chp mhp sark kurnazligi etti oy kapmak icin.
Simdi cikmis reco konusup duruyor sözler vermis sanki hukukun üstünde sahis.Bunlara en iyi cevap rant sagladiklari belediyelerden vermektir.Belediyeleri kaybetikce kuduru bunlar.akp bdp chp mhp ran icin birbirilerini ezerler.Bunlar milet icin degil kendi cepleri icin ordalar.Gidin akp karsi en büyük rakip kimse o na atin belediye secimlerde.hayatima bdp oy atmam ama benim oldum belediyede en yakin rakip oysa ona atarim.artik beni bu duruma getidiler.ha akp ha bdp fark yok artik benim gözümde.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe seçim sayımındaki görevli memur gülüp geçecek bu protest tavra.
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin oyunuzu bosa atmayin.Burda birileri cikacak akp savunacak.ne chp ne mhp daha iyi degil ayni haltlar.ama burda ayrinti su güc akp nin elinde.sike yasasi diger partiler olmadan da gecirirdi.Bu chp mhp aklandi anlamanina gelmiyor yeri geldinde en azindan ben hesap soracam unutmayacagim bu olayi.chp mhp sark kurnazligi etti oy kapmak icin.
Simdi cikmis reco konusup duruyor sözler vermis sanki hukukun üstünde sahis.Bunlara en iyi cevap rant sagladiklari belediyelerden vermektir.Belediyeleri kaybetikce kuduru bunlar.akp bdp chp mhp ran icin birbirilerini ezerler.Bunlar milet icin degil kendi cepleri icin ordalar.Gidin akp karsi en büyük rakip kimse o na atin belediye secimlerde.hayatima bdp oy atmam ama benim oldum belediyede en yakin rakip oysa ona atarim.artik beni bu duruma getidiler.ha akp ha bdp fark yok artik benim gözümde.
Yorum
-
dün akşamki hırsız karşılamasından sonra, haburdan giriş yapan teröristlerin karşılanmasına kimse bişey diyemez
aslında aponun da bi suçu yoka gelecek yakında durum vah ki ne vah.
eyaletlere ayrılacağız denildiğinde karşı çıkardım ama şimdi destekliyorum, en azından nereli olduğumuzu biliriz...
Yorum
-
Şehitlerimizin hakkı olmasa hiç düşünmeden bdp ye verirdim ülkeden o kadar nefret ettim. ama gel görki şehitlerimize kıyamıyorum. Bende boş kullanıcamDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşamki hırsız karşılamasından sonra, haburdan giriş yapan teröristlerin karşılanmasına kimse bişey diyemez
aslında aponun da bi suçu yoka gelecek yakında durum vah ki ne vah.
eyaletlere ayrılacağız denildiğinde karşı çıkardım ama şimdi destekliyorum, en azından nereli olduğumuzu biliriz...
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeeee yani... 100,000 adet böyle oya kayıtsız kalacak birşey yok bu dünyada.. sen yaz at..
bırak bu işleri topunun..... akp ye oy veren hain kesinlikle katılıyorum; chp mhp ye verende haindir.... madem iki partide fb den oy almak için kıç yalıyor biz akp gitsin diye bunlara oy verirsek biz bu değirmene su taşımış oluruz... bırakın fb den alsınlar bize yakışan varsa gerçek trabzonsporlu bir bağımsız aday yoksa topuna basıp geçmek... ben ankarada melih gökçek gitsin diye chp ye verecektim vazgeçtim allah belasını versin deyip hepsine basacağım kim geliyorsa da gelsin en azından benim içim rahat olur şamp trabzonspor ya da ben başka birşey yazmaya da varım...
Ha hislerin ile hareket edeceksen sikebahce gibi yikip yakip saldiracan.Sen Pazar gününleri ici bos tff binalar önünde protesto ettin hicbir kanal vermez onu millete de cok da umrunda olur.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aziz yildirim taraftari kullaniyor onlarda salak ya, anlamiyorlar.
Adami halk kahramani gibi karsilamakta ne oluyor.. Kulübü yakti simdi kendi cikaröari icin kulübü kullaniyor, siyasetcilerde 2-3 oy icin kendilerini kücük düsürüyorlar..
Ama bunlari dis ülkelerde Kimse görmüyor mu yani??
Ben uefa ve fifaya güveniyorum onlar yakinda büyük ceza kesecek türkiyeye..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Benim kendime yeminim var, ahtım var , sözüm var, o kupa gelmesin seçim günü oy pusulasının üstüne şike şike yazıp zarfa koyup atacam, anlayan anlar veya anlamaz.ben kendine vermiş olduğum sözü tutacam, bu ulkede kimse bizi yok sayamaz kimse bize salak muamelesi yapamaz.akp-chp-mhp de aynı benim gozumde.o yuzden böle birsey yapacam.........
Yorum
-
nasıl bir ülke burası arkadaş
cemmat neden fb yi hede alsın
tamam hedef aldı diyelim hiç mi yargıtay da mahkemede polisin içinde savcılarda fb li yok
her gittiğin yerde suçlu bulunmuşsun
sadece kendi adamlarını koyduğun tff de şike sahaya yansımamıştır gibi saçma bir şekilde aklanmışsın!!!!!!!!!!!!!!!!
ulan onlar bile şike veya teşebbüs yoktur demiyor geri zekalı angutlar
ama bizim şeref yoksunu devlet yöneticilerimiz yeniden yargılama yaptırma sözü veriyor
Yorum
-
yeniden yargılamada aynı tff nin ve bütün kurulların değiştirilip fb nin suçsuz bulunması için herşey ayarlanacak
bunu cümle alem biliyor
yemin ediyorum karnıma ağrılar giriyor düşündükçe
böyle aymazlık,şerefsizlik,karaktersizlik,aşağılık,terbi yesizlik vb daha ağırları olamaz
tranzon kenti de bence hiçbir halt olmamışi gibi akp yi seçecektir
çünkü herkes cebini düşünüyor
ben bütün seçimlerde akp ye oy vermiş biri olarak ve cemaat çekişmesinde akp yi destekliyor olmama rağmen kesinlikle akp ye oy vermeyeceğim
bunu söyledğimde arkadaşlar olurmu yahu deyip gülüyorlar ama kesinlikle vermeyeceğim
ne chp ne mhp hiç biri haketmiyor benim oyumu
hepsi hırsız savunucuları ve cebini düşünen şaklaban bunların
Yorum
-
bence bu is buraya yazmakla olmaz.bir organizasyon sart.
ne kadar kabul gorur bilmiyorum ama secime kadar uc partiye oy verme verdirme kampanyasi baslatabiliriz.bmn yoneticileri bunu bir dusunsun..siz baslatirsaniz arkasi gelir.
bir bildiri yayinlayip bunu yaymamiz gerekiyor.ozellikle trabzon'da ki arkadaslar gerekirse kapi kapi gezmeli.
trabzon'da kimler aday bilmiyorum ama uc parti disindaki en makul aday belirlenip ona oy atilmali ve belediye baskani yapilmali.
boyle bir sey yapabilirsek iste o zaman oy icin sikecileri yalayan partilere ders vermis oluruz.
ben secim pusulasina butun partilere ana avrat gitmeyi dusunuyorum.cok buyuk yemin ettim, bu dakikadan sonra basima silah dayasalar bu kansizlara oy moy vermem.akp-chp-mhp..allah laneti hepinizin ustunde olsun.
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehitlerimizin hakkı olmasa hiç düşünmeden bdp ye verirdim ülkeden o kadar nefret ettim. ama gel görki şehitlerimize kıyamıyorum. Bende boş kullanıcam
Yaptığımın yanlış olduğunu anlatan çok güzel analizleri var renktaşlarımın,benim oy atmayacağımın bir şekilde başımızda bulunan münafıklara yarayacağını da biliyorum ama ben artık oy kullanmayacağım arkadaş.Patronum belediye meclis üyeliğine aday benim içinde mi atmayacaksın diyor,yok dedim artık ben bu ülkenin ruhen vatandaşı değilim benim oyum yok diyorum.Hem oyum yok hem beddualarım var,burnu boktan kurtulmasın tüm siyasilerin inşallah,etrafımızdaki yani aziz alçağını karşılamaya giden geri zekalıları ve türevlerini saymıyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum