Bunları görünce onur duyuyorum. Çok şükür böyle bir insan değilim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Arkadaşım şu siteyi adam gibi bir sunucuya taşıyın ya da bana özel mesaj atın size destek veririm!
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sorma yaTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan böyle o.ç. olamaz insanlar
gerçekten insanoğluna yakıştıramıyorum
tarif edecek cümle kelime bulamıyorum
şu adi köpeklerin Trabzonsporun adını anmaya cesaret edemeyeceği bir başkanımız olamayacak ona yanarım..
Yorum
-
Beyaz tv de yapilanlar resmen yeniden yargilanma propagandasi kesinlikle hukumet desteklu bir yayin tek bir ts lu olmamasi yada baglanmamasi herseyi ozetliyor1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Siteye giremiyorum 2 gündür saldırımı var varsa yardımcı olurum ilgilenirim her türlü yasal işlemler için de!Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan böyle o.ç. olamaz insanlar
gerçekten insanoğluna yakıştıramıyorum
tarif edecek cümle kelime bulamıyorum
şu adi köpeklerin Trabzonsporun adını anmaya cesaret edemeyeceği bir başkanımız olamayacak ona yanarım..
Yorum
-
Tv deki dansözleri izleyip neden sinirinizi bozuyorsunuz ki?
Uefa kararini verdiginde ayni seyleri kusmadilar mi günlerce? Cas kararini verdiginde farkli mi davrandilar?
Bunlar pislikten, yagciliktan, yalamaktan besleniyor. O yüzden cok normal hareketler bunlar.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
ekranlarda o.cocuklari dolup tasiyor bizim hakkimizi savunan yonetimden bir allahin kulu yok.sonra gel de bu adamlara kufur etme simdi..
bu arada uc gundur bir siteyi yapamadiniz arkadas, sanirsin cern'de atom parcaliyorsunuz.sorun maddiyatsa hesap acin para toplayalim.bu forum boyle gunlerde trabzonspor'un hakkini koruyamayacaksa bize de yaziklar olsun.
microsoftun kendisi saldirsa bunca zamanda duzeltilirdi..
Yorum
-
Türkiyede futbol programları.
Yargıtayın, UEFA nın, CAS ın kararlarına rağmen Şike yaptığı tescillenmiş olan Fenerbahçeyi aklamak için her türlü kıvraklığı yapmaya devam eden Türk Futbol medyasının an itibariyle halleri...
Saat 01:20
20.01.20142010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ben Aziz Yildirim'a Ibrahim haciosmanoglu'na kizdigim kadar kizmiyorum!!
bari adam tarafini belli ediyor ne oldugu belli!
fakat IHO oyle degil baskan olmak için agzindan kupa sozu eksik olmuyordu simdi kendisinden haber yok onu bulabilmek için RTE'nin etrafina bakar olduk adam basbakan olayin ustune gitme dedigi için ortaliktan kalboldu!Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiteye giremiyorum 2 gündür saldırımı var varsa yardımcı olurum ilgilenirim her türlü yasal işlemler için de!
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum