Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    IHO'yu koruma sayfasındaydık gençler merak etmeyin buralardayız
    eleştirmek içinmi korumak içinmi ordaydın gökhanım
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• aldığım bilgiye göre çok net

cas savunması

aziz yıldırım belirttiği gibi

kişilere ek dosya isteyip kulüplere önceden ceza vermek bir hukuksal hata deniyor

tüm savunma bunun üzerine ve

hakim ayarlamasıda yapılmış

inşallah ters teper
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aldığım bilgiye göre çok net

cas savunması

kişilere ek dosya isteyip kulüplere önceden ceza vermek bir hukuksal hata deniyor

inşallah ters teper
        halbuki kişilere ceza vermeyeceğiz diye bişeyde yok verecekler sadece ek rapor hazırlanmasını istediler okadar...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eleştirmek içinmi korumak içinmi ordaydın gökhanım

IHO'yu savunmabilmek için fenerin avukatlarından ders almam lazım.
          StopMatchFixing.Com

Yorum

IHO'yu savunmabilmek için fenerin avukatlarından ders almam lazım.
            saygı duyarım

Yorum

• Ararsınız İHO'yu.
              Özkan SÜMER

Yorum

• UEFA kişilere ceza vermeden takıma ceza verilmez işini bilmeyecek kadar geri zekalımılıdr? JUVE ve İntere ceza verildiğinde yada başka kulüplere kişilere cezamı verildi hep?
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ararsınız İHO'yu.
                  Biraz daha hata yaparsa arar sorarız zaten ne oluyor diye
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA kişilere ceza vermeden takıma ceza verilmez işini bilmeyecek kadar geri zekalımılıdr? JUVE ve İntere ceza verildiğinde yada başka kulüplere kişilere cezamı verildi hep?
                    UEFA inter'e de juve'ye de ceza vermedi, sadece fenere verdi.

İçini rahat tut ya, çok değil 5 ay önce bu iş bitti diyordu millet, ne oldu, patladı gene,

Bu işin kapanma olasılığı %0
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaşlar malumunuz şikeciler uefa ve tahkimin kendilerine yolladıkları faxları devlet sırrı gibi saklıyor (gerekçeli karar vs.) ancak beşiktaş bir şey saklamadan yayınlıyor. Bu gün fikret orman yine bir şeyler anlatmış ama bir paragraf benim dikkatimi çekti.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA'DAKİ DOSYASI KAPANMADI

"Beşiktaş'a UEFA tarafından verilen ana disiplin cezası değil. Tedbirlik olarak sevkedilmişiz bu tedbir kısmı. Beşiktaş'ın UEFA'daki disiplin dosyası kapanmadığı doğru. Arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inanıyoruz. Ben de inanıyorum camiada. Serdal bey seçime girdi 2000 oy aldı. Suçsuz olduğunu camia inanmasaydı okadar oy almazdı. Sıkıntı bizim arkadaşların görüştüğü o transferlerin gerçekleşmemesi. Buna karşı Tahkim'de Bayern Münih'ten Götze örneğini verdik."

Şimdi bu paragraftan benim şahsi çıkartımlarım şunlardır.
                      1- şemsiyenin şimdilik sadece 10-15 cm'si girdi yani daha derinlere girip açılması için uefa yargıtayı bekliyor.
                      2- malesef bu şikeci edepsizlere bu senede ligde katlanmak zorundayız.
                      3- bizim yönetim her şeyden haberdar olduğu için sessiz kalıyor.
                      4- cas feneri şimdilik aklayabilir çünkü öyle görünüyor ki bu cezalar sadece tedbir için ki, zaten bu verilenlerin şikecilere ceza değil ödül olduğu konusunda hepimiz hem fikir.
                      5- şayet başarıpta sabırlı olursak sonunda uefa şikecilere tatmin olabilecekleri büyüklükte bir şemsiye verecek ve cas'tan açmasını isteyecek.
                      Dünden beri ayaktayım onun etkisiyle hayalde görüyor olabilirim şayet bir kusurum varsa af ola. Neyse ben uyku moduna geçiyorum sağlıcakla kalın
                      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Her şey bir tarafa...Yemin ediyorum Cas bir adilik yaparda bu cezayı kaldırırsa ben artık futbolun f sini bile duymak istemiyorum.Futbolu hayatımdan çıakaracağım.Asla maç izlemiyeceğim. Futbolu unutcağaım.Büyük konuşmuş olmayayaım ama Allah a sığındık bu konuda,Allah elbet mazlumdan yanadır ama bu gavurlarada Uefa yada Cas ada güvenmiyorum.Her şey aleyhimize işliyor sanki.
                        Başkan UEFA dan neden müdahil olma talebi yada görüşme talep etmiyor??
                        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          halbuki kişilere ceza vermeyeceğiz diye bişeyde yok verecekler sadece ek rapor hazırlanmasını istediler okadar...
                          bilgiyi veren örneklemesi şu

hastanede doktorlar yanlış iş yapıyor hastalar ölüyor

hastaneyi kapat, ama doktorlar çalışmaya devam etsin.

asıl suçu işleyenler halen iş başında hastalar ne olacak?

süreç birlikte işletilmeli.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

UEFA inter'e de juve'ye de ceza vermedi, sadece fenere verdi.

İçini rahat tut ya, çok değil 5 ay önce bu iş bitti diyordu millet, ne oldu, patladı gene,

Bu işin kapanma olasılığı %0
                            yok bu iş elbet kapanacakta nasıl kapanacak orası önemli işte...

Yorum

• Ne demek şimdilik?

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aldığım bilgiye göre çok net

cas savunması

inşallah ters teper
                              İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her şey bir tarafa...Yemin ediyorum Cas bir adilik yaparda bu cezayı kaldırırsa ben artık futbolun f sini bile duymak istemiyorum.Futbolu hayatımdan çıakaracağım.Asla maç izlemiyeceğim. Futbolu unutcağaım.Büyük konuşmuş olmayayaım ama Allah a sığındık bu konuda,Allah elbet mazlumdan yanadır ama bu gavurlarada Uefa yada Cas ada güvenmiyorum.Her şey aleyhimize işliyor sanki.
                              Başkan UEFA dan neden müdahil olma talebi yada görüşme talep etmiyor??
                              İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar malumunuz şikeciler uefa ve tahkimin kendilerine yolladıkları faxları devlet sırrı gibi saklıyor (gerekçeli karar vs.) ancak beşiktaş bir şey saklamadan yayınlıyor. Bu gün fikret orman yine bir şeyler anlatmış ama bir paragraf benim dikkatimi çekti.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA'DAKİ DOSYASI KAPANMADI

"Beşiktaş'a UEFA tarafından verilen ana disiplin cezası değil. Tedbirlik olarak sevkedilmişiz bu tedbir kısmı. Beşiktaş'ın UEFA'daki disiplin dosyası kapanmadığı doğru. Arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inanıyoruz. Ben de inanıyorum camiada. Serdal bey seçime girdi 2000 oy aldı. Suçsuz olduğunu camia inanmasaydı okadar oy almazdı. Sıkıntı bizim arkadaşların görüştüğü o transferlerin gerçekleşmemesi. Buna karşı Tahkim'de Bayern Münih'ten Götze örneğini verdik."

Şimdi bu paragraftan benim şahsi çıkartımlarım şunlardır.
                              1- şemsiyenin şimdilik sadece 10-15 cm'si girdi yani daha derinlere girip açılması için uefa yargıtayı bekliyor.
                              2- malesef bu şikeci edepsizlere bu senede ligde katlanmak zorundayız.
                              3- bizim yönetim her şeyden haberdar olduğu için sessiz kalıyor.
                              4- cas feneri şimdilik aklayabilir çünkü öyle görünüyor ki bu cezalar sadece tedbir için ki, zaten bu verilenlerin şikecilere ceza değil ödül olduğu konusunda hepimiz hem fikir.
                              5- şayet başarıpta sabırlı olursak sonunda uefa şikecilere tatmin olabilecekleri büyüklükte bir şemsiye verecek ve cas'tan açmasını isteyecek.
                              Dünden beri ayaktayım onun etkisiyle hayalde görüyor olabilirim şayet bir kusurum varsa af ola. Neyse ben uyku moduna geçiyorum sağlıcakla kalın
                              Cas fenevi şimdilik aklayabilri ne demek? akladımı bu iş bitti demektir zaten daha ötesimi şimdiliğimi kalıyor??

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bilgiyi veren örneklemesi şu

hastanede doktorlar yanlış iş yapıyor hastalar ölüyor

hastaneyi kapat, ama doktorlar çalışmaya devam etsin.

asıl suçu işleyenler halen iş başında hastalar ne olacak?

süreç birlikte işletilmeli.
                                muhtemelen ömür boyu men verecekler ve bu ağır bi ceza olduğu için ince eleyip sık dokuyorlardır bence...

Yorum

Çalışıyor...
                                X